06 Αυγ Του Cosmou τα άστρα: Από 6/8 έως 12/8

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 282 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να επιτευχθεί ένας στόχος που θα σου προσφέρει διαρκή ικανοποίηση, ενώ είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις αν επεκτείνεις την τύχη σου, αν και αυτό φαίνεται να πραγματοποιείται με «μυστικά» μέσα. Υπάρχει ενθάρρυνση παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Η περίοδος που έχει περάσει σε έχει κάνει να φτάσεις στα άκρα σου, είτε είναι συναισθηματικά, είτε σωματικά. Τώρα, όμως, θα αρχίσεις να βρίσκεις τις μεθόδους και τις πηγές ενέργειας για να ανακάμψεις. Τα συναισθηματικά διλήμματα θα σε προβληματίσουν αρκετά, ειδικά εσένα που έχεις βιώσει αρκετές δυσκολίες στον τομέα αυτό. «Όταν καείς από τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι…»!

SOS: Όχι πολλά λόγια! Έργα και μόνο έργα!

ΤΑΥΡΟΣ:

Την εβδομάδα αυτή φίλε μου Ταύρε, οι ψευδαισθήσεις και η φαντασία είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Ίσως ανήκεις σε αυτούς που βλέπουν αστείρευτες ευκαιρίες και πιθανότητες μπροστά τους, ή μπορεί ακόμη να ανήκεις σε εκείνους που φαίνεται ότι δεν έχουν την τόλμη να πάρουν μια προσωπική απόφαση. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, με συνειδητοποίηση και εσωτερική εμβάθυνση θα βρεις τις λύσεις που ψάχνεις. Περιόρισε τις εκρηκτικές σου αντιδράσεις που δημιουργούν αποστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Οι γενικότερες κοινωνικές επαφές δεν θα σε δυσκολέψουν, οπότε εστίασε στις σχέσεις σου με τους δικούς σου.

SOS: Μήπως πρέπει να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Τα φαινόμενα απατούν! Η εβδομάδα αυτή είναι εύκολο να σε παρασύρει σε συμπεράσματα που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που σε πλαισιώνουν, καθώς και με τις καταστάσεις που θα εξελιχθούν στη ζωή σου τις ημέρες αυτές. Το θέμα της εμπιστοσύνης είναι υπό αμφισβήτηση, για αυτό μην παρασύρεσαι από την εικόνα και το συναίσθημα. Προσπάθησε να δεις πέρα από τα προφανή και να κρίνεις με την δική σου λογική. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να νιώσεις πιο σίγουρος για ό,τι σου συμβαίνει. Νέες καταστάσεις, αλλαγές, νέα εγχειρήματα αρχίζουν να υλοποιούνται ύστερα από αρκετό κόπο.

SOS: Πολύ υφάκι έχεις τελευταία και δεν θα σου βγει σε καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, το σύμπαν σε ωθεί να γίνεις πιο ανθεκτικός και να αναπτύξεις άμυνες. Οι εχθροί μπορεί να είναι κρυμμένοι, για αυτό άκου το ένστικτό σου και μείνε πειθαρχημένος στο πρόγραμμά σου. Όσο λιγότερο παρασύρεσαι, τόσο καλύτερα θα κυλήσουν οι ημέρες. Τα ενδιαφέροντά σου βρίσκονται υπό επανεξέταση, ενώ οι καταστάσεις σε ωθούν να διατηρήσεις την υπομονή σου ως μοναδική επιλογή να σταθείς στα πόδια σου. Η ευημερία χρειάζεται προσπάθεια και δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός, οπότε μην παρατάς τις προσπάθειές σου, όσο και αν δοκιμάζονται οι αντοχές σου. Κάποια πισωγυρίσματα θα σε κάνουν να λυγίσεις παροδικά, αλλά είναι απαραίτητα για να μην «σπάσεις» οριστικά.

SOS: Τους εχθρούς τους έχουμε από κοντά!

ΛΕΩΝ:

Φίλε μου Λέων, τα νέα είναι καλά για τον επαγγελματικό τομέα και οι προβλέψεις μιλούν για επιτυχία ή μια σημαντική νίκη. Ένα αξιοπρεπές ποσό θα σε βγάλει από τα δύσκολα και θα σου δώσει νέες ελπίδες. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τους κινδύνους ή τα ρίσκα, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί την ιδανική διαχείρισή τους. Αφιέρωσε χρόνο στη δουλειά και δούλεψε με πείσμα και στοχοθεσία. Οι εκκρεμότητες που ήδη έχεις στην καθημερινότητά σου είναι καλό να κλείσουν αν θέλεις να αναλάβεις καινούριες. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω, οπότε συγκεντρώσου στις υποχρεώσεις σου και θα δεις το παζλ της ζωής σου να μπαίνει σε μια σειρά.

SOS: Κλείσε επιτέλους παλιές υποθέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Την εβδομάδα αυτή θα σου δοθεί και ο χρόνος και η αφορμή για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις με την υπεραναλυτική στάση που έχεις την τάση να κρατάς. Σχέδια που έχεις κάνει από καιρό θα βρεις τρόπο να τα υλοποιήσεις άμεσα γευόμενος την χαρά της ολοκλήρωσης. Νέες δραστηριότητες μπορούν να ξεκινήσουν τις ημέρες αυτές, οπότε σκέψου τί έχεις αφήσει πίσω και ξεκίνα χωρίς άλλη καθυστέρηση. Η υλοποίηση και η ολοκλήρωση θα είναι δύο έννοιες που θα σε φλερτάρουν την εβδομάδα αυτή, είτε αφορούν σε μεγάλα εγχειρήματα ή σε κάποια μικρότερα. Οι πρωτοποριακές ιδέες ειδικά θα βρουν τρόπο να ανθίσουν!

SOS: Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η προσωπική σου ζωή σου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα και μάλιστα η έννοια της συντροφικότητας θα σε απασχολήσει ιδιαιτέρως με έναν τρόπο. Παλιές ευκαιρίες για αλλαγή επανέρχονται και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά. Καλό είναι να σταθείς με σοβαρότητα απέναντι στα πράγματα και να μην τα προσπεράσεις βιαστικά. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για να σκεφτείς και να επικοινωνήσεις. Υπάρχει έντονη κινητικότητα στο μυαλό σου, ενώ δεν είναι απίθανο να συλλάβεις εξαιρετικές ιδέες γύρω από ζητήματα που σε απασχολούν σε μεγάλο βαθμό.

SOS: Πρέπει να πάρεις το αίμα σου πίσω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλε μου Σκορπιέ και αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά φορτωμένη, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει στην δραστηριοποίηση με κάθε τρόπο. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην αφήσεις τις καταστάσεις να σε παρασύρουν στο ρυθμό τους. Βάλε εσύ τους κανόνες σου, γιατί πρέπει να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο αυτή αν θέλεις να βγεις διπλά κερδισμένος. Η παρορμητικότητα ίσως σταθεί εμπόδιο σε κάποιες περιπτώσεις, για αυτό έχε το κατά νου και δείξε περισσότερη πειθαρχία. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζουν να βρίσκουν θετική ανταπόκριση.

SOS: Πολύ νερό και λίγο φαγητό! Κανόνας για το καλοκαίρι! Μην το ξεχνάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, αν θέλεις να ξεκουραστείς και να ρίξεις τους ρυθμούς σου, τότε θα πρέπει να περιμένεις για λίγο ακόμη. Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητά σου είναι αυξημένες λόγω μιας πρόσφατης αλλαγής. Η συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων θα σε βοηθήσει σημαντικά, οπότε καλό είναι να μην απομονώνεσαι στα άγχη σου. Εξάλλου, κάτι τέτοιο είναι κόντρα στην φύση σου. Θέματα πολύ κοντινών σου προσώπων θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς θα κληθείς να δώσεις συμβουλές και να συνδράμεις ουσιαστικά.

SOS: Κάποιος-α σε ζηλεύει θανάσιμα! Έχε το νου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι βαθύτερες ανάγκες σου δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, φίλε μου Αιγόκερε, οπότε είναι μάταιο να αντιστέκεσαι. Τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου και να δώσεις στην ψυχή σου τροφή και ικανοποίηση. Είναι σημαντικό να ξέρεις να αφουγκράζεσαι τον εαυτό σου, αν θέλεις να κάνεις ένα βήμα προόδου. Η διαίσθηση σου είναι ενισχυμένη και θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που μέχρι τώρα δίσταζες! Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά τελευταία και φαίνεται ότι κάποια νομικά ζητήματα πιέζουν για λύσεις. Μην τα καθυστερείς άλλο!

SOS: Μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ με τις καινούριες γνωριμίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η αισθηματική σου ζωή και η … τσέπη σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από ό,τι συνήθως, φίλε μου Υδροχόε. Είναι στιγμή να εξετάσεις εκ νέου κάποιες καταστάσεις με αφορμή τα γεγονότα που θα προκύψουν. Τί έχει μεγαλύτερη σημασία λοιπόν; Σε τί θέλεις να επενδύσεις στο μέλλον; Είσαι καλυμμένος συναισθηματικά ή νιώθεις την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού; Πολλά τα ερωτήματα, αλλά πολύ σημαντικά. Παράλληλα, οι οικογενειακές συναθροίσεις θα ευνοηθούν, οπότε είναι καλή ευκαιρία να ζωντανέψεις την τις σχέσεις με την οικογένειά σου.

SOS: Μην μπερδεύεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά!

ΙΧΘΕΙΣ:

Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου θα σε κάνουν να χαρείς πολύ τις ημέρες αυτές. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να αντιληφθείς πράγματα και να δεις το μέλλον μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Αν έχεις κάποιες ιδέες ή υπάρχουν πρόσωπα που θεωρείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν, τότε το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να σε βοηθήσει τα αξιοποιήσεις. Η ποιότητα της καθημερινότητας σε απασχολεί και κάνεις σπουδαίες κινήσεις με στόχο την βελτίωσή της. Η ευτυχία είναι πιο απλή από όσο νομίζεις τελικά.

SOS: Υγεία πάνω απ’ όλα! ‘Εχε το απλά στο μυαλό σου!