30 Αυγ Το θέατρο στον κόσμο: "FOXFINDER"

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 549 φορές

ΛΟΝΔΙΝΟ

FOXFINDER

 

Ο Aidan Turner της σειράς Poldark, μαζί με τον Iwan Rheon του Game of Thrones που έχει λάβει το βραβείοOlivier, πρωταγωνιστούν στη νέα εκδοχή της σκηνοθέτιδας Rachel O'Riordan, του βραβευμένου θρίλερ Foxfinder του Dawn King που ξεκινά στο West End τον Σεπτέμβριο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Εγκατεστημένος στην άγρια ύπαιθρο της Αγγλίας στο χείλος της κρίσης, ο ονομαζόμενος 
Foxfinder William Bloor στέλνεται στο οικογενειακό αγρόκτημα της Judith και του Samuel Covey για να διερευνήσει μια ύποπτη εισβολή αλεπούς. Η οικογένεια ήδη ανησυχεί για το θάνατο του γιου τους, τα πλημμυρισμένα χωράφια και τις αποτυχημένες καλλιέργειες, την συγκομιδή του Covey που δεν πέτυχε τον απαιτούμενο στόχο και την κυβέρνηση που θέλει να ξέρει το γιατί.

Ο William είναι εκπαιδευμένος από την παιδική του ηλικία να ξεθάβει ζώα, και τώρα καλείται να μείνει πιστός στην αποστολή του όχι μόνο να τα ξεθάψει αλλά και να βρει ποιον πρέπει να κατηγορήσουν για τα δεινά του Covey.

Αλλά καθώς η αποστολή του ξεκινά και το κυνήγι εξελίσσεται, ο Γουίλιαμ βρίσκει περισσότερες ερωτήσεις αντί για απαντήσεις και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν  θα αλλάξουν την πορεία της ζωής τους για πάντα.Το Foxfinder είναι μια συγκλονιστική, σκοτεινή και δαιδαλώδης εξερεύνηση της πίστης, της επιθυμίας και της ευθύνης.

AMBASSADORS THEATRE
West Street
London
WC2H 9ND

Από 6 Σεπτεμβρίου 2018

Εισητήρια από 20GBP