10 Σεπ Του Cosmou τα άστρα: Από 10/9 έως 16/9

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 351 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μοιάζει να εκκινεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα αντιμετωπίσεις αλλαγές και ταρακουνήματα σε θέματα διαπροσωπικών σου σχέσεων με άτομα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου βούληση και επένδυση χρόνου σε σχέση με το χρόνο και την ενέργεια που καταναλώνεις για να συμμετέχεις σε ομαδικές δράσεις και καταστάσεις. Θα χρειαστεί όμως επίσης να αναλογιστείς μήπως είναι καιρός να γίνουν αλλαγές στον κοινωνικό σου κύκλο, να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα που έχει τελειώσει η μεταξύ σας αλληλεπίδραση και συνεχίζετε να έχετε επαφές για λόγους συνήθειας. Στον ερωτικό τομέα, αν κάτι ετοιμάζεται να λάβει χώρα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να βιαστείς ή να προσέξεις ώστε να μη σε εκπλήξουν άλλοι, αφού μοιάζει να πρόκειται για κάτι που θα μπορούσε να έχει δραστική επιρροή πάνω στη ζωή σου. 

SOS:

Μην εμπιστευτείς με την μία ένα κοντινό σου πρόσωπο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η νέα εβδομάδα θα πρέπει να σε βάλει σε διαδικασία να υποψιαστείς μήπως υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται στον περίγυρο σου και μπορούν να σε επηρεάσουν, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να γνωρίζεις κάτι για αυτές. Παρακολούθησε τις κινήσεις ατόμων του οικογενειακού σου κύκλου, γιατί είναι πιθανό να ανακαλύψεις κάποιες σκέψεις τους που έχουν μετατραπεί σε σχέδια που προσπαθούν να λάβουν σάρκα και οστά. Κάνε μία προσπάθεια να ασχοληθείς με θέματα επαγγελματικού περιεχομένου που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανατροπές στο στάτους σου, γιατί μπορεί να υφαίνονται σχέδια που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λαβύρινθο χωρίς να είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν υπάρχει μίτος της Αριάδνης διαθέσιμος. Τέλος, ασχολήσου περισσότερο με την υγεία σου και προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμα σου κάποιες δραστηριότητες που τη βοηθούν, αφού θα πρέπει να καταλάβεις πως λαμβάνουν χώρα αλλαγές πάνω σου που είναι σε θέση να φέρουν ορατά αποτελέσματα που δε θα είναι εύκολο να αναστρέψεις αργότερα. 

SOS:

Μην παραμένεις στάσιμος! Κάνε κάτι!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στα μέσα της νέας εβδομάδας μοιάζει να φέρνει στο προσκήνιο κάποια θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία θα σε επηρεάσουν τουλάχιστον έμμεσα. Θα χρειαστεί να ρίξεις ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου στην καθημερινότητα, να προσπαθήσεις να εναρμονιστείς με τα καινούργια δεδομένα που είναι σε θέση να σε αγχώσουν αν αρνηθείς να δεις την πραγματικότητα κατάματα. Αυτό λοιπόν μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται να γίνουν στη ροή της ημέρας σου, να προσθέσεις σε αυτή τις δράσεις που σε βοηθούν να έχεις μία καλύτερη ισορροπία ή ακόμα και υγεία. Ίσως πάλι να χρειαστεί να γίνει μία σοβαρή κουβέντα με τα υπόλοιπα άτομα στον εργασιακό τομέα ώστε να βρεθείτε στην ίδια όχθη του ποταμού, αποφεύγοντας τις άσκοπες μεταξύ σας συγκρούσεις που δεν οδηγούν κάπου. Είναι καιρός να αρχίσουν να γίνονται πράγματα ώστε να αποδράσεις από την εποχή του σχεδιασμού. 

SOS:

Πρέπει να επανέλθεις στην καθημερινότητά σου άμεσα! Τέρμα οι διακοπές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η νέα εβδομάδα θα σε ωθήσει να αναρωτηθείς αν είσαι σε θέση να οδηγήσεις τα πράγματα σύμφωνα με τις δικές σου προθέσεις ή μήπως ακολουθείς τις διαθέσεις και επιθυμίες της άλλης πλευράς. Με την έξοδο του Άρη από τον Αιγόκερω, καλείσαι να πάψεις να βλέπεις την απέναντι πλευρά ως αντίπαλο σου και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς θετικά κάποιες συναναστροφές που έχουν προκύψει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, να φροντίσεις να αποκτήσεις μία καλύτερη σεξουαλική σχέση μαζί του/ης, να έρθεις πιο κοντά χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον ή μήπως εκτίθεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό μία συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό να περάσει στο υλικό κομμάτι και να χρειαστεί να μπεις σε κουβέντες που θα διαμορφώσουν μία εύθραυστη ισορροπία που είναι όμως αρκετά χρήσιμη αφού πρέπει να καθοριστούν αρμοδιότητες και καθήκοντα. Προσπάθησε να παραμείνεις ζωντανός/η σε μία κατάσταση που κάποιες φορές σε τρομάζει, γιατί δυναμώνεις και αποκτάς νέα  διαπραγματευτικά όπλα στα χέρια σου. 

SOS:

Μήπως να ξεκινήσεις δίαιτα ή γυμναστήριο; Ή και τα δύο μαζί;

ΛΕΩΝ:

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε εντάσσει σε μία περίοδο ενάμισι περίπου μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου θα βρεθείς στο επίκεντρο σημαντικών εξελίξεων. Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο και την ενεργοποίηση των εκλείψεων που έχουν προηγηθεί, θα κληθείς να κινητοποιηθείς απέναντι σε προκλήσεις και προσκλήσεις από άτομα που έχουν σκοπό να δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών σου. Μία νέα σχέση μπορεί να αρχίσει να έχει απαιτήσεις από εσένα και να πρέπει να δώσεις απαντήσεις σχετικά με την αφοσίωση που μπορείς να επιδείξεις. μέσα από ένα καθημερινό πρόγραμμα που σε πιέζει. Μία εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα είναι σε θέση να φορτώσει βάρος το μυαλό και τους ώμους σου, κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μία βιαστική έξοδο. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι καιρός να σκεφτείς μήπως θα πρέπει να ζητήσεις περισσότερα ώστε να αντιμετωπίσεις αυτή την πρόκληση, βασιζόμενος/η στο γεγονός πως θεωρείς πως διαθέτεις την εμπειρία να λειτουργήσεις μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που κρύβει παγίδες τις οποίες όμως μπορείς να ανακαλύψεις πριν καν εμφανιστούν μπροστά σου. 

SOS:

Βάλε στόχους από τώρα και συγκεντρώσου!  Πρέπει να πετύχεις αυτή την φορά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μοιάζει να πυροδοτεί την ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σου, κάτι που σημαίνει πως καλό θα ήταν να βγεις από τη φάση της ύπνωσης που μοιάζει να βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με υπευθυνότητα με θέματα επαγγελματικής ρουτίνας, να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες και να πάψεις να πιστεύεις πως θα γίνει ένα θαύμα. Είναι καιρός να ξυπνήσεις και να κοιτάξεις το άτομο που έχεις απέναντι σου στα μάτια, να αναζητήσεις σαφή στοιχεία σύγκλισης ανάμεσα σας και να πάψεις να βασίζεσαι σε ουτοπικά πλάνα. Ίσως πάλι να προκύψουν κάποια θέματα υγείας τα οποία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ταχύτητα και εγρήγορση, αφού αν αφήσεις το χρόνο να περάσει, τότε είναι αρκετά πιθανό να αυξάνεις έναν κίνδυνο που είναι κουτό να υπάρχει. Η νέα εβδομάδα έχει σκοπό να σε κινητοποιήσει, να σε βγάλει από μία διαδικασία συμβιβασμού, να σε ταρακουνήσει, γι αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για τέτοιου είδους καταστάσεις που θα μπορούσαν ακόμα και να σε πιάσουν στον ύπνο. 

SOS:

Καλή η θάλασσα και η ανεμελιά… αλλά τώρα το μυαλό σου στις υποχρεώσεις!

ΖΥΓΟΣ:

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα καταφέρει να κάνει την ατμόσφαιρα της ζωής σου περισσότερο ανάλαφρη και διασκεδαστική, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να αναδείξεις πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή σου. Η επαφή σου με το έτερο ήμισυ μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, αν είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάποιες κόντρες που έχουν υπάρξει, βάζοντας τον εαυτό σου στη διαδικασία να παίξεις το ρόλο του θύματος. Ίσως πάλι να επενδύσεις σε άλλες δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν με την υλική ασφάλεια που αναζητάς, ώστε να μπορέσεις να σπάσεις αυτό το αυστηρό πλαίσιο που έχεις σχεδιάσει γύρω σου και δε σου επιτρέπει να βάλεις χρώμα στη ζωή σου. Αν όμως προκύπτει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, τότε να θυμάσαι πως αυτή η προοπτική μπορεί να φουσκώσει την καρδιά σου και να θέσεις όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να ξεμυαλιστείς και να χάσεις ακόμα και την έννοια του χρόνου. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα σου έλεγα να ζήσεις αυτό που συμβαίνει, αλλά να επιτρέψεις και σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο να είναι δίπλα σου, σε περίπτωση που ξαφνικά συνειδητοποιήσεις πως ζεις μέσα σε ροζ σύννεφο. 

SOS:

Γιατί αργείς τόσο πολύ στα ραντεβού σου; Ε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα φέρει μία αναταραχή σε θέματα που είναι όμως καιρός να αλλάξουν ταχύτητα, να περάσουν σε μία νέα διάσταση. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανότατα να αφορούν το σπίτι σου, να αξιολογήσεις νέα δεδομένα που αφορούν τους ρόλους μέσα σε αυτό, να συνηθίσεις τις τροποποιήσεις σε υπάρχουσες ισορροπίες. Είναι πάλι πιθανό να ξεκινά μία περίοδος μετακόμισης ή ανακαίνισης στο σπίτι σου, που θα χρειαστεί να επαναπροσδιοριστούν κάποιες σχέσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Ίσως πάλι  να προκύπτει μία ξαφνική αναστάτωση σε μία διαπροσωπική σχέση που μοιάζει έτοιμη να περάσει στο επόμενο βήμα, κάτι που σίγουρα ξαφνιάζει εσένα ή αρκετό κόσμο γύρω σου, κάτι για το οποίο μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η, με αποτέλεσμα να προκύπτουν κάποιες σπασμωδικές κινήσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση να θυμάσαι πως είναι πολύ εύκολο να χαθεί  ο έλεγχος, και να βρεθείς σε ένα μονοπάτι που δεν είναι ομαλό, χωρίς όμως να είσαι και σε θέση να φρενάρεις κατά βούληση

SOS:

Μην βιάζεσαι να κατακτήσεις πράγματα και καταστάσεις που θέλουν τον χρόνο τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας είναι πιθανό να κινητοποιήσει κάποιες μετακινήσεις ή συζητήσεις σου με στόχο να σπάσεις το φράγμα μίας καθημερινότητας που σε εγκλωβίζει. Αυτό όμως σημαίνει και από την άλλη πλευρά, πως θα πρέπει να ασχοληθείς με εκκρεμότητες σου, πως καλό θα ήταν να ρίξεις ιδιαίτερο βάρος σε κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοείς, πως είναι καιρός να δείξεις σοβαρότητα ώστε να δημιουργήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με ότι πραγματικά σε ευχαριστεί. Φρόντισε λοιπόν να δώσεις βαρύτητα στη ρουτίνα της ημέρας στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ώστε να είσαι σε θέση να δημιουργήσεις χρόνο για μία εκδρομή προς το τέλος αυτής, όταν είναι αρκετά πιθανό να έχεις μαζί σου και την κατάλληλη για εσένα παρέα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις, τότε θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε πρόσωπα που δε γνωρίζεις και πολύ καλά, αφού είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που είναι σε θέση να σε βλάψουν αν πέσουν στα λάθος χέρια. 

SOS:

Ετοίμασε βαλίτσες! Βλέπω ταξίδι και μάλιστα μακρινό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μπορεί να μοιάζει ευεργετική σε αυτό το χρονικό σημείο, αφού χρειάζεσαι πλέον κάποιο χρόνο για να αφομοιώσεις τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα. Θα χρειαστεί πλέον να αναδιαμορφώσεις τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου, να προχωρήσεις σε έναν εξισορροπητικό ισολογισμό ώστε να μπορέσεις να θέσεις τις νέες προτεραιότητες. Ίσως να βρίσκεσαι σε μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να καταβάλεις κάποια χρήματα που είχες στο νου σου, αλλά πιθανότατα να μην υπολόγιζες πως θα μπορούσαν να πιέσουν τα οικονομικά σου τόσο έντονα. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία επαγγελματική αλλαγή, τότε από αυτή την εβδομάδα ξεκινά η περίοδος διαμόρφωσης των νέων οικονομικών δεδομένων, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να γίνεις αρκετά επιθετικός/η με τις διεκδικήσεις σου. Στον προσωπικό τομέα, θα προσπαθήσεις να γίνεις άμεσος/η και ειλικρινής, με αποτέλεσμα να κινείσαι πάνω σε  ισορροπίες σχέσεων που δεν είναι και πολύ στέρεες.

SOS:

Φρόντισε λίγο παραπάνω τα οικονομικά σου! Πρέπει, δεν νομίζεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας ξεκινά μία περίοδο μεγάλων αναταραχών αφού θα κληθείς να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις ή επιβάλεις νέα δεδομένα, λόγω του γεγονότος της ενεργοποίησης των εκλείψεων που έχουν προηγηθεί και της επιρροής του Ουρανού από τον Ταύρο. Στον επαγγελματικό  τομέα είναι η ώρα που θα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ηγηθείς, να θέσεις κανόνες που μπορεί να είναι δυσάρεστοι για κάποιος, αλλά μπορείς να τους υποστηρίξεις και να επωμισθείς και το κόστος αν προκύπτει. Ίσως πάλι να βιώνεις τις πρώτες σου ημέρες σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον και να χρειαστεί να λειτουργήσεις επιθετικά ώστε να διαμορφώσεις το ζωτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς. Στον ερωτικό τομέα, η διάθεση σου να κατακτήσεις ένα άτομο είναι ολοφάνερη, με αποτέλεσμα να τρομάζεις κάποιες φορές κάποια πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά ή άτομα που δεν είχαν αυτή την εικόνα για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, είναι καιρός να τεθούν κάποιοι κανόνες, αρκεί να είσαι προσανατολισμένος/η στο να εξετάζεις και την ισορροπία της σχέσης και όχι να λειτουργείς μόνο ως χωροφύλακας αυτής. 

SOS:

Μην ταράζεσαι τόσο εύκολα και βγάζεις συμπεράσματα στο δευτερόλεπτο!

ΙΧΘΕΙΣ:

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κινείται σε δύο παράλληλες πορείες, τις οποίες όμως θα πρέπει να αναγνωρίσεις. Η μία πορεία αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μία νέα είσοδο ή εξέλιξη που μοιάζει να σε έχει γεμίσει με όνειρα και σχέδια. Είναι πιθανό να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου, να βουτάς σε μία ουτοπική διάσταση της ζωής σου, να επιλέγεις να κάνεις όνειρα τα οποία βέβαια μπορεί να μην έχουν και απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό όμως μοιάζει να μη σε ενοχλεί και πάρα πολύ, να μην αποτελεί μία παράμετρο που σε προβληματίζει, αφού ανήκεις σε εκείνα τα άτομα που επιλέγουν να διαμορφώσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τη φαντασία τους. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και μπορεί να σε επηρεάσουν άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα και καλό θα ήταν να τις ελέγξεις. Φρόντισε λοιπόν την υγεία σου και πάψε να την παραμελείς. Αποφάσισε να ρίξεις φως σε σκοτεινά κομμάτια της δουλειάς σου  και μην εμπιστεύεσαι απλά το χρόνο ή τους άλλους. Και τέλος, μάθε να ακούς το ένστικτο σου γιατί είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια σου, για να επιλέγεις να το αποκοιμίσεις και κλείσεις στην πιο σκοτεινή ντουλάπα της ψυχής σου. 

SOS:

Κοίτα να ξεκουραστείς γιατί σε περιμένει πολλή δουλειά!