01 Οκτ Του Cosmou τα άστρα: Από 1/10 έως 7/10

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 645 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και απρόβλεπτα που θα σε συναρπάσουν. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι αυτές τις μέρες και πολύ καλά με τον εαυτό σου, θα ανανεωθείς από το νέο άνεμο που θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, να εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια τις ευκαιρίες συναντήσεων με ανθρώπους που θα σε υποστηρίξουν στις ιδέες σου και κατά μεγάλη  πιθανότητα να σε  βοηθήσουν. Αποφορτίσου από τις κακές επιρροές, απόβαλε ανθρώπους που σε στραγγίζουν από ενέργεια, κοίτα τον εαυτό σου και θα δεις ότι κατά το τέλος της εβδομάδας θα σου χαμογελάσει η εύνοια και η τύχη.

SOS:

Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά με την πρώτη ό, τι σου λένε!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή σε θέλει να είσαι  ανοιχτός  στα νέα πράγματα που θα παρουσιαστούν. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ταξίδια, εκπαίδευση και απασχόληση με τα κοινά  και τα δημόσια πράγματα που σε κάνουν ακόμα πιο ενεργό σαν άτομο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου κι αυτό θα αυξήσει ακόμα πιο πολύ τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σου. Πρόσεχε λίγο την υγεία σου, ενίσχυσε την άμυνα του σώματός σου,  χάρισε στον εαυτό σου ξεκούραση και χαλάρωση. Απόλαυσε στιγμές με την οικογένειά σου και απόφυγε καθετί που σου χαλάει τη διάθεση ή σε πιέζει.

SOS:

Όταν δίνουμε τον λόγο μας, τον κρατάμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή η διάθεσή σου θα  είναι καλή  γι΄ αυτό προσπάθησε να  περιποιηθείς ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι χαλάρωση και ξεκούραση μιας και τα σημάδια της κούρασης από το προηγούμενο διάστημα είναι εμφανή. Διάβασε αγαπημένα βιβλία, βγες με φίλους, ασχολήσου με την υγεία, τη διατροφή και την ευεξία σου και θα δεις ότι πολύ γρήγορα θα νιώσεις άλλος άνθρωπος. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξει μια απρόβλεπτη κατάσταση που θα σε στεναχωρήσει, αλλά σύντομα θα επιλυθεί η όποια διαφωνία ή ένταση και θα αισθανθείς δικαιωμένος.

SOS:

Προσοχή στις ασθένειες της εποχής! Μην το παίζεις παλληκάρι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή  θα είναι γεμάτη με έντονη συγκίνηση, ένταση και ενέργεια. Θα ανοιχτείς σε πολλά επίπεδα κι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο έντονη και δημιουργική την κοινωνικότητά σου. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις εξάσκηση και να βοηθήσεις το σώμα σου να αποκτήσει ξανά την αθλητική του φόρμα. Θα κάνεις αγορές και θα γεμίσεις το χρόνο σου με όμορφες στιγμές κατά τις εξόδους σου με φίλους παλιούς και νέους. Στην οικογένειά σου θα λάβετε ένα νέο που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.   

SOS:

Τα οικονομικά σου θέλουν καλύτερο προγραμματισμό!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή αποτελεί  μια απολύτως θετική περίοδο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά από κάθε άποψη. Έτσι μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τη  σκέψη σου,  να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να πάρεις ρίσκα που αφορούν είτε  προσωπικά θέματα  είτε  επαγγελματικά. Θα ευνοηθούν πολύ τα ταξίδια και οι έξοδοι, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συζητήσεις που θα σου προσφέρουν ιδέες για νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Στην οικογένειά σου θα υπάρξει κάποια σχετική ένταση, που καλό είναι να αποφύγεις την ενεργή εμπλοκή σου σε θέματα που δε θα οδηγήσουν πουθενά.  επίπεδο.

SOS:

Άλλο να λες μεγάλα λόγια κι άλλο να κάνεις πράξεις, έχει διαφορά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει πολύ να μιλήσεις με τον εαυτό σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, να βάλεις σε μια τάξη τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Πρέπει να ιεραρχήσεις τα πράγματα και να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζεσαι. Προτίμησε τις εξόδους με παρέες και φίλους που μπορούν να σε ακούσουν πραγματικά και να σε συμβουλεύσουν σε ό,τι χρειαστείς. Μην εμπιστεύεσαι χωρίς προηγουμένως να γνωρίσεις άτομα που θα σου προτείνουν μεγαλόπνοα σχέδια. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν απρόοπτα που θα σε αποσυντονίσουν! Κράτα δυνάμεις!

SOS:

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Δεν βάζεις μυαλό μου φαίνεται!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και θα βρεις γρήγορα  λύση ακόμη και για ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που ίσως προκύψουν ή αναδειχτούν.  Μην χαθείς σε πάρα πολλά θέματα  και αναλωθείς σε σύνθετες καταστάσεις. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, καλό είναι λοιπόν, αν βρεις την ευκαιρία να μην το αναβάλλεις.

SOS:

Δεν είναι κακό να ζηλεύεις λίγο… λίγο όμως ναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει με αισιοδοξία καθώς  οι ψυχικές και πνευματικές σου δυνάμεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Θα αισθανθείς δικαιωμένος αφού θα λάβεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από ένα νομικό θέμα που σε είχε από καιρό απασχολήσει. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο, αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου ή ακόμα καλύτερα απόσταση σιωπής υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείς σε οριστική ρήξη και αυτό καλό είναι  να το αποφύγεις. 

SOS:

Ό, τι δεν λύνεται, κόβεται! Συμβολικό, αλλά νομίζω το έπιασες το νόημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σε ωθήσει στην άσκηση και την αθλητική δραστηριότητα καθώς έχεις ανάγκη να κάνεις  όσο ποτέ τα πράγματα που θέλεις και σε εκφράζουν. Θα έχεις την πλανητική εύνοια σε  νέες  γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη στόχων που αφορούν τη δουλειά, την οικογένεια, τις σχέσεις και τα οικονομικά σου. Μείνε ανοιχτός και δεκτικός σε προτάσεις που ενδέχεται να λάβεις. Ένα ταξίδι θα ανανεώσει την αύρα σου και στο τέλος της εβδομάδας θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση και χαρά.

SOS:

Μέχρι τις γιορτές πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι τουλάχιστον να ηρεμήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή πλανητικά σε ευνοεί κατά πολύ στην πραγματοποίηση στόχων και σχεδίων. Χρησιμοποίησε τους ευνοϊκούς αστερισμούς για να σταθεροποιήσεις  τη θέση σου και να ανεβείς στη σκάλα της επιτυχίας. Όλα φαίνονται στο διάβα της εβδομάδας που έρχεται να σου χαμογελούν και να σου προσδίδουν την ικανοποίηση που σου αξίζει. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με τα άτομα της οικογένειάς σου, μοιράσου χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

SOS:

Δεν βγαίνουμε για ψώνια χωρίς να έχουμε πληρώσει τις υποχρεώσεις μας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει ενέργεια, δράση και θετική σκέψη. Νέες γνωριμίες, δυνατές συγκινήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό θα σε φέρουν μπροστά σε σκέψεις ουσιαστικών αλλαγών στην πορεία της ζωής σου. Θα δεχτείς μια πρόταση για μετακίνηση ή και αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στα δικά σου πρόσωπα, το έχουν ανάγκη και θα σου κάνει και σένα καλό η επαφή μαζί τους.

SOS:

Τι έγινε, παρατήσαμε την υγιεινή διατροφή και το ρίξαμε στα πιτόγυρα;

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις εντελώς καλά και ικανοποιημένος, γι΄ αυτό  διατήρησε  αυτή την κατάσταση. Χρειάζονται τακτικά διαλείμματα χαλάρωσης. Να το θυμάσαι αυτό και να το προσφέρεις στον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι τον έχεις  ταλαιπωρήσει. Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά και καλό είναι να αναζητήσεις τη βοήθεια κοντινών προσώπων σου για να το αντιμετωπίσεις με επιτυχία.  

SOS:

Μην ξεχνάς να χαμογελάς, αφού το κάνεις τόσο ωραία!