09 Οκτ Cine news: Η Μαργκό Ρόμπι θα ζωντανέψει την Barbie;

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 581 φορές

Μετά από πολλές αναβολές σχετικά με τη «ζωντανή» εκδοχή μιας ταινίας αφιερωμένης στην πιο γνωστή κούκλα του κόσμου και προτάσεις για τον ρόλο που ξεκίνησαν ανατρεπτικά (Έιμι Σούμερ) και συνέχισαν σχετικά πιο safe (Αν Χάθαγουεϊ), η «Barbie» φαίνεται πως θα αφήσει τα ράφια των παιδικών καταστημάτων για το live κινηματογραφικό ντεμπούτο της.

Η υποψήφια για Όσκαρ Μαργκό Ρόμπι («Εγώ, η Τόνια») βρίσκεται σε συζητήσεις, όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, για να αναλάβει το ρόλο και το στούντιο προσπαθεί να «κλείσει» την Πάτι Τζένκινς μετά την επιτυχία της «Wonder Woman» στη σκηνοθεσία.

Πρότζεκτ που ανακοινώθηκε αρχικά το 2014, η ιστορία της κινηματογραφικής μεταφοράς της «Barbie» στο πανί, θα περίμενε κανείς πως θα ήταν εύκολη λόγω εξασφαλισμένου κοινού και εμπορικής απήχησης. Παρόλα αυτά η Sony, στούντιο που είχε αναλάβει αρχικά την παραγωγή, έκλεισε την Έιμι Σούμερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο για μία τολμηρή, όσο και ανατρεπτική εκδοχή, μιας Barbie που δεν χωρά απαραίτητα στα αυστηρά πρότυπα ομορφιάς. Τελικά η Σούμερ αποχώρησε λόγω αλλαγής στον προγραμματισμό, η Αν Χάθαγουεϊ ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτρια πέρσι το καλοκαίρι, και στη συνέχεια η Sony απέσυρε το σχέδιο εντελώς, αφήνοντας χώρο στην Warner να το αναλάβει και να επανεκκινήσει την παραγωγή.

Το σενάριο της ταινίας «Barbie» είχε αναλάβει - τουλάχιστον στα πρώτα στάδια -  η βραβευμένη με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου Ντιάμπλο Κόντι («Juno»). Η ταινία είχε προγραμματιστεί για 8 Μαΐου 2020, αλλά μέχρι να κλείσουν εντελώς οι συμφωνίες, το πιθανότερο είναι πως το κινηματογραφικό ντεμπούτο της αγαπημένης κούκλας ίσως πάρει λίγο χρόνο ακόμα.

 

via