15 Οκτ Του Cosmou τα άστρα: από 15/10 έως 21/10

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 750 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη δράση και ένταση και προπάντων με καλή διάθεση! Κοινωνικές συναναστροφές, συμμετοχή σε δημόσιες  εκδηλώσεις, μικρές αποδράσεις με φίλους και ευχάριστες παρέες θα είναι στο επίκεντρο των θέλω και της ζωής σου. Θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και εκκρεμότητες με νομικά ζητήματα επιτέλους ολοκληρώνονται και όλα σου προσδίδουν την ικανοποίηση που αξίζεις!

SOS: Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται! Πάρε επιτέλους κάποιες αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τα καλύτερα σχέδιά της για σένα. Η κοινωνικότητά σου, ο δυναμισμός που εκπέμπεις και η θετικότητα του χαρακτήρα σου είναι τα πολύ δυνατά σημεία σου, τα οποία θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εξόδους, κοινωνικές συναναστροφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην ικανοποίηση των στόχων σου. Μικροεντάσεις που τυχόν μπορεί να εξελιχθούν με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καλό είναι να τις παραβλέψεις και μην απομακρυνθείς. Ενώ οι έξοδοί σου με φίλους και γνωστούς υπόσχονται πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις.

SOS: Προσπάθησε να συγκρατήσεις λίγο τα νεύρα σου και όλα θα πάνε καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα σε ανταμείψει κατά πολύ, αφού η πλούσια κοινωνική δράση σου  θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο από ποτέ δυνατός, ενώ η διάθεση εξωστρέφειας που σε χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν κατά πολύ στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου και των στόχων σου.

SOS: Προσοχή λίγο στην ζήλεια που υπάρχει γύρω σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί με ιδιαίτερη εύνοια για σένα. Το προφίλ σου κοινωνικά έχει αποκτήσει δυναμικό χαρακτήρα κι αυτός είναι ένας καλός λόγος να σε κάνει να χαμογελάς. Έξοδοι με ανθρώπους  που έχουν ευχάριστο χαρακτήρα και θετική αύρα θα  ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις, είναι μια κατάλληλη περίοδος να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. 

SOS: Αφού δεν έκανες παλιά την επανάστασή σου, μήπως να την κάνεις τώρα;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, η εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει πολλά χαμόγελα αφού όλα θα κυλήσουν με απίστευτη θετική διάθεση και αύρα. Πολλές κοινωνικές συναντήσεις, συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν σημαντική θέση, παρέες και έξοδοι  θα σε γεμίσουν με χαρά και θα αυξήσουν τα ενδιαφέροντά σου. Προσπάθησε να κρατάς  το χαμόγελό  σου γιατί σου πάει!

SOS: Όταν δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, δεν δημιουργούμε καυγάδες και φασαρία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, να νιώθεις χαρούμενος, να πατάς γερά στα πόδια σου και να αισθάνεσαι δυνατός. Πολλοί από τους στόχους σου παίρνουν σάρκα και οστά και ικανοποίηση έρχεται να σε ανταμείψει σε όλα τα επίπεδα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον συναντήσεις με συγγενείς που από καιρό έχεις να δεις θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

SOS: Παθιάζεσαι πολύ εύκολα με ανούσια πράγματα! Για πάρτο λίγο αλλιώς!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα που έρχεται θα έχει για σένα ανάμικτα συναισθήματα, από τη μια θα είσαι χαρούμενος και με καλή διάθεση κι από την άλλη η νευρικότητα σου ώρες ώρες θα σε φτάνει στα όριά σου. Κάποια σχέδια που είχες κατά νου υπάρχει κίνδυνος να ματαιωθούν και να πάρεις απογοήτευση, αλλά ως δυναμικό και έξυπνο άτομο πολύ σύντομα θα ξαναβρείς το χαμόγελο και την καλή σου διάθεση για να κάνεις τα επόμενα βήματα! Δεν είσαι από αυτούς που το βάζουν εύκολα κάτω γι΄αυτό προσπάθησε να βγαίνεις και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου με θετικές εικόνες, σκέψεις και επιθυμίες.

SOS: Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα! Οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, σωστά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η ενέργειά σου θα σε απογειώσει αυτές τις μέρες καθώς πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για νέα ανοίγματα σε σχέδια προσωπικά και κοινωνικά. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος οι οποίες δε θα οδηγήσουν πουθενά και μόνο εκνευρισμό θα σου προκαλέσουν. Αντιθέτως παρέες με φίλους και εξόδους θα σε ικανοποιήσουν και θα σε χαλαρώσουν, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

SOS: Τίποτα δεν μας προσφέρεται δωρεάν και χωρίς κόπο! Μην το ξεχνάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σου προσφέρει πολλές εκπλήξεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Προτάσεις για ταξίδια, νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου και των σχεδίων σου. Απόφυγε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου που έχουν σχέση με το παρελθόν κοίτα μπροστά και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση!

SOS: Μερικές συμπεριφορές σου αγγίζουν την υπερβολή! Συμμαζέψου λίγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα αυτή θα έχει ανάμικτα συναισθήματα καθώς οι αλλαγές που θα προκύψουν δε θα είναι λίγες. Πολλοί από τους στόχους σου φτάνουν στην τελική ευθεία τους και αυτό σου προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει για μεγάλο διάστημα θα πάρει τις λύσεις του κι αυτό θα σε απαλλάξει από ένα άγχος που σε είχε καταβάλει για αρκετό διάστημα. Έξοδοι με φίλους και γνωστούς θα είναι στο προσκήνιο των ημερών, απόλαυσέ τε όσο μπορείς!

SOS: Πρέπει να μειώσεις λίγο τα περιττά έξοδα! Κοινώς… άσε τα ψώνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και σχέδια για σένα. Στον οικογενειακό σου τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση, προσπάθησε να μην δώσεις παραπέρα χώρο και έδαφος για νέες εντάσεις, γι αυτό απόφυγε να εκφράσεις τις απόψεις σου γιατί μπορεί αυτό να αποβεί μοιραίο στην εξέλιξη των καταστάσεων. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα είναι πλούσιες και έντονες την εβδομάδα αυτή!

SOS: Μην δανείσεις χρήματα σε κάποιον αυτές τις μέρες! Θα είναι αγύριστα!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή αν και  έχει πολλές εντάσεις μέσα σου, εξαιτίας του άγχους που βιώνεις σχετικά με σχέδια και στόχους που περιμένεις να υλοποιηθούν, θα σε ανταμείψει σε πολλά επίπεδα κοινωνικού και προσωπικού ενδιαφέροντος. Έξοδοι με γνωστούς και φίλους θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου που σε χαλαρώνουν και σε αποφορτίζουν.

SOS: Το σώμα σου σε χρειάζεται περισσότερο τώρα από ποτέ! Φρόντισέ το!