08 Νοε Cine news: Είστε έτοιμοι για μια ταινία «Breaking Bad»;

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 290 φορές

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του «Breaking Bad», που έπειτα από πέντε σεζόν καθιερώθηκε με άνεση ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρά όλων των εποχών.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, ο δημιουργός της δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Σύμφωνα με το Variety, ο Βινς Γκίλιγκαν ετοιμάζει μια νέα, μεγάλου μήκους ταινία, η οποία θα συνδέεται άμεσα με το σύμπαν της σειράς. Προς το παρόν, ωστόσο, καμία επιπλέον πληροφορία δεν έχει δημοσιευτεί σχετικά με το αν θα πρόκειται για πρίκουελ, αν θα προβληθεί στους κινηματογράφους ή στη μικρή οθόνη, ή για το αν ο Μπράιαν Κράνστον ή κάποιοι άλλοι από τους πρωταγωνιστές και τους χαρακτήρες του «Breaking Bad» θα επιστρέψουν.

Οι μόνες (ανεπιβεβαίωτες) λεπτομέρειες προέρχονται από το Albuquerque Journal, το οποίο δημοσίευσε μια σύνοψη, περιγράφοντας πως η ταινία «ακολουθεί την απόδραση ενός άνδρα που έχει πέσει θύμα απαγωγής και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Αναφέρει, επίσης, πως το φιλμ θα φέρει τον τίτλο «Greenbrier». Ωστόσο ούτε η παραπάνω υπόθεση ούτε ο τίτλος έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής.

Ο Γκίλιγκαν έχει γράψει το σενάριο και ενδέχεται να σκηνοθετήσει την ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού (όπου γυρίστηκε και η πρωτότυπη σειρά) στα μέσα Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο.

 

via