26 Νοε Του Cosmou τα άστρα: από 26/11 έως 2/12

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 432 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ πολλά από τα θέματα που σε είχαν απασχολήσει για καιρό στο παρελθόν θα τα αντιμετωπίσεις με πιο αποφασιστικό τρόπο και θα τα δεις από άλλη οπτική γωνία. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, περίμενε λίγο και θα δεις ότι η τύχη και η εύνοια θα σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πρόσεχε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις, κράτα όσο το δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

SOS: Πρέπει επιτέλους να συμφωνήσεις και σε κάτι!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η περίοδος αυτή από την αρχή κιόλας της εβδομάδας θα έχει αρκετή πίεση δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνουν και το άγχος  σε καταβάλλει.. Μην αφήνεις τις εντάσεις του περιβάλλοντός σου να σε επηρεάζουν και να σε αποσυντονίζουν. Διατήρησε το πρόγραμμά σου και τη συνέπεια της οργανωτικότητάς σου και θα δεις ότι οι χειρισμοί σου θα αμβλύνουν τις όποιες εντάσεις.

SOS: Προσοχή στα νευράκια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε με κάθε τρόπο  να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Άνοιξε τις επαφές σου στον κοινωνικό σου κύκλο, γνώρισε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια του μέλλοντος. Με την εύνοια του Άρη στους Ιχθείς θα λύσεις θέματα που αφορούν εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε έχουν ταλαιπωρήσει.

SOS: Κάνε λίγο οικονομία για τις γιορτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που είχαν παραμείνει στάσιμα και σου έδιναν την εντύπωση πως θα παραμείνουν χωρίς λύση. Το πλανητικό σκηνικό κινείται ευνοϊκά για σένα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων είναι πλέον θέμα χρόνου. Στα οικογενειακά σου θα υπάρξουν μερικά μπερδέματα που ωστόσο χάρη στην υπομονή σου θα βρουν τη λύση που επιθυμείς.

SOS: Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά…

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με θετική αύρα για σένα καθώς οι εξελίξεις που αναμένονται θα σε δικαιώσουν σε πολλούς τομείς κοινωνικά και προσωπικά. Η διάθεση κι ο δυναμισμός σου θα είναι σε ανεβασμένα επίπεδα κι αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Στα οικογενειακά ζητήματα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές καθώς συζητήσεις με δικά σου πρόσωπα θα σε απελευθερώσουν και θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

SOS: Πολύ εύκολα ταράζεσαι τώρα τελευταία… γιατί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα  θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σε βρουν απροετοίμαστο, αλλά έχεις πάντα τον τρόπο να τα διευθετείς όλα με την  ιδιαίτερη ευστροφία σου. Με την εύνοια που σου προσφέρει η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στον Ζυγό θα πάρεις χαρές από το κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

SOS: Αν έχεις ενδείξεις, πρέπει να ψάξεις και για αποδείξεις!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, περνάς μια περίεργη φάση που θες να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου. Είσαι αρκετά μπερδεμένος μέσα σου, έτσι μερικές άστοχες εκρήξεις σου γίνονται αιτία να σου χαλούν τη διάθεση, αλλά και τη σχέση σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, βγες έξω με φίλους και μην αφήνεις να βυθίζεσαι σε σκέψεις που σε βουλιάζουν, χαλάρωσε και βάλε θετική σκέψη και αύρα μέσα σου, ο χρόνος κινείται υπέρ σου.

SOS: Προχώρα μπροστά! Σταμάτα να αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις πολλά πράγματα, να ξεδιαλύνεις σχέσεις και να βελτιώσεις τον κώδικα επικοινωνίας σου με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος σε αποσυντόνισε και σε κούρασε ψυχολογικά, γι΄αυτό προστάτεψε τον εαυτό σου από τις κακόβουλες βλέψεις. Προτίμησε τις παρέες ανθρώπων της εμπιστοσύνης σου και χαλάρωσε το έχεις ανάγκη.

SOS: Τι εννοείς ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για σένα;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα και τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανεβασμένη σου κοινωνικότητα, η διάθεσή σου για νέες συναναστροφές σε κάνουν να βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα σε γνωριμίες που θα είναι μελλοντικά σημαντικές για σένα. Απόφυγε εντάσεις ή διαφορές με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν.

SOS: Έλα μωρέ κι εσύ που θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονη κούραση καθώς προβλήματα που προέρχονται από το περιβάλλον σου θα σε καταβάλουν συναισθηματικά. Είσαι άτομο δυνατό κι εύστροφο, μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν την ισορροπία σου. Πλανητικά θα ευνοηθείς να δώσεις καλύτερες λύσεις στα δικά σου θέματα και να τα τακτοποιήσεις όλα όπως σου αξίζει. Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν.

SOS: Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει από την αλήθεια και την ειλικρίνεια! Μην το ξεχνάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτήν την εβδομάδα μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να νιώσεις κάποια δυσκολία μέσα σου, ωστόσο μην πτοείσαι καθώς όλα θα δρομολογηθούν ορθά και θα σε ανταμείψουν σε επίπεδο στόχων. Κάποια οικογενειακά ζητήματα ίσως σε προβληματίσουν ακόμα πιο πολύ, αλλά με μια στάση λογικής και ειλικρινούς συζήτησης θα λυθούν όλα.

SOS: Άντε πάλι… καινούριες γνωριμίες εν’ όψει!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου ιχθύ, αυτή την εβδομάδα, μπορείς να νιώσεις πόσο ωραία είναι η ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με καλές παρέες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η εύνοια του Αρη είναι δίπλα σου για να σε φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα λάβεις νέα που θα σε ενθουσιάσουν καθώς με πρόσωπα που από καιρό οι σχέσεις σας ήταν σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται να αμβλύνονται και η αρμονία να επέρχεται και πάλι στην επικοινωνία σας.

SOS: Καλύτερη ψυχολογία από δω και πέρα! Επιτέλους!