10 Δεκ Του Cosmou τα άστρα: από 10/12 έως 16/12

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 460 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα που ξεκινά σε καλεί να ξεκαθαρίσεις θέματα σχέσεων που αφορούν  το οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα βάλεις σε πολλά πράγματα τάξη και θα ξεδιαλύνεις θέματα που από το παρελθόν σε κούραζαν και σε φόρτιζαν συναισθηματικά. Θα κάνεις νέες γνωριμίες στον κοινωνικό σου τομέα, ενώ δεν είναι απίθανο να δεχτείς μια πολύ σοβαρή πρόταση, η οποία θα είναι πραγματικά πρόκληση για σένα. Έξοδοι θα σε ωφελήσουν στην πραγμάτωση στόχων προσωπικών και κοινωνικών σε επίπεδο διασυνδέσεων.

SOS:

Σταμάτα μωρέ την γκρίνια! Αμάν πια!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η συγκρότηση του χαρακτήρα σου, η τάξη και η οργανωτικότητα που διαθέτεις θα σε δικαιώσει αυτή την εβδομάδα σε πολλά από αυτά που έχεις καταπιαστεί το τελευταίο διάστημα. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ωστόσο πρόσεχε τις κινήσεις σου, μη βιάζεσαι και πολύ σύντομα θα ανοιχτούν δρόμοι που θα σε ενθουσιάσουν. τον οικογενειακό σου χώρο θα υπάρξουν νέα που θα σε ευχαριστήσουν και θα σε ικανοποιήσουν. Θέματα κληρονομικά που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

SOS:

Από τώρα άρχισες τα γιορτινά ψώνια? Κατάλαβα…

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι καιρός αυτή την εβδομάδα να χαρείς για πολλά από αυτά που έχεις κοπιάσει και έχεις μοχθήσει αφού οι καρποί των προσπαθειών σου κινούνται στα επίπεδα των προσδοκιών σου. Ένα άτομο που σε βοήθησε στην υλοποίηση των στόχων σου θα είναι δίπλα σου και τώρα σε κάθε σου νέο ξεκίνημα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον αντιθέτως θα υπάρξουν μερικές ανακατατάξεις, διαφωνίες και εντάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σε πληγώνουν, γύρισε πλάτη σε καθετί που σε στεναχωρεί κι αν χρειαστεί μπορείς και να διαγράψεις από τη ζωή σου ανθρώπους που δεν σου κάνουν καλό.

SOS:

Διώξε τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα που έρχεται θα έχει μια έντονη εσωτερική διεργασία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει στα οποία καλείσαι να ισορροπήσεις και να φανείς περισσότερο διαλλακτικός και ανοιχτός. Στον κοινωνικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που θα είναι πρόκληση για σένα και καλό είναι να τις αξιολογήσεις θετικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες που σε είχαν μπερδέψει αρκετά θα ξεδιαλύνουν καθώς όλα θα πάρουν το δρόμο που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

SOS:

Πρόσεχε λίγο την υγεία σου, κυκλοφορούν ιώσεις!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα όλα θα σε κάνουν να νιώσεις δυνατός και ακμαίος. Όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν επάνω σου καθώς η φήμη σου μεγαλώνει και κερδίζει θετικά σχόλια. Θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη ανθρώπων που σε πλαισιώνουν και κοινωνικά θα αυξήσεις τη δύναμη και το γόητρό σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα νέο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και το πλησίασμα με κάποιους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός σου θα σε δικαιώσει και θα ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί.

SOS:

Η διατροφή σου τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, ξεκίνησε την εβδομάδα σου με θετική σκέψη καθώς η κοινωνικότητά σου και η ενέργειά σου θα σε απογειώσει. Έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα πολύ γεμάτη σε πράγματα, δουλειές και υποθέσεις που πρέπει να οργανώσεις και να φέρεις σε πέρας, μην απελπίζεσαι αφού το ενεργητικό σου είναι τόσο δυνατό που μπορείς να τα καταφέρεις όλα και να τα τακτοποιήσεις σωστά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έρχεται μια ανέλπιστη χαρά να σε χαροποιήσει. Ένα κοινωνικό γεγονός θα γίνει η αφορμή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις τους στόχους σου.

SOS:

Ένας καλός φίλος θα αποδειχθεί ότι τελικά δεν ήταν τόσο καλός…

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για σένα καθώς πολλά από αυτά που είχες κατά νου πραγματοποιούνται και φαίνεται να σε ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Επιτέλους έφτασε η ώρα όλα να σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους σου, η αλήθεια είναι ότι μια ένταση που κυριαρχεί μέσα σου εκπέμπει στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αρνητική εικόνα, φρόντισε να λειτουργήσεις πιο χαλαρά και ήρεμα.

SOS:

Οι δοκιμασίες έρχονται στην ζωή μας για να τις ξεπερνάμε, όχι για να κλαίμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, καθώς αρχίζει η εβδομάδα, είναι πολύ καλή στιγμή να κάνεις πράξη τα όσα έχεις σκεφτεί κι ονειρευτεί, αφού η πλανητική εύνοια σε βοηθά να κατακτήσεις με ευκολία τους στόχους που έχεις θέσει. Αυτές τις μέρες η διάθεσή σου να συμπαρασταθείς και να βοηθήσεις κάποια άτομα που σε χρειάζονται θα είναι έντονη και θα σου προσδώσει ατομική ικανοποίηση η αίσθηση της προσφοράς στους συνανθρώπους γύρω σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα σε κουράσουν γι΄ αυτό καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που σε πνίγουν με τις ανασφάλειές τους.

SOS:

Μην είσαι τόσο επιπόλαιος, φρόντισε να οργανωθείς λίγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, καθώς ξεκινά η νέα αυτή εβδομάδα από τις πρώτες κιόλας μέρες θα νιώσεις ιδιαίτερη θετική διάθεση με αύρα ικανοποίησης και χαράς. Ιδιαίτερα τυχερή η εβδομάδα αυτή καθώς θα έχεις τα νέα που θες κα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι σχέσεις με τα πρόσωπα του στενού σου κύκλου βελτιώνονται κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ασφαλής, δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ένα ταξίδι θα σε φέρει κοντά σε ανθρώπους που κοινωνικά θα σε ωφελήσουν σε σκέψεις για συλλογικές κινήσεις για τη δημιουργία συλλόγων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

SOS:

Πρέπει λίγο να ξεκολλήσεις από την μιζέρια και να φορέσεις το πιο όμορφό σου χαμόγελο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις αντοχή και να αποδείξεις ότι η υπομονή σε χαρακτηρίζει. Πέρασες αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να ξεκουραστείς λίγο ψυχολογικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι δύσκολες καταστάσεις φαίνεται να αμβλύνονται, και θα επικρατήσει και πάλι ηρεμία και ησυχία. Κάποια νομικά θέματα που σε είχαν από καιρό προβληματίσει φαίνεται να παίρνουν το δρόμο της επίλυσής τους και αυτό σου προσδίδει ικανοποίηση και ανακούφιση.

SOS:

Η καθημερινότητά σου γίνεται καλύτερη επιτέλους, παρέα με ένα Τοξοτάκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η αρχή αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην αγχώνεσαι καθώς τις επόμενες ημέρες όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και η δημιουργικότητα σου, μαζί με την ζωντάνια σου θα σε ανανεώσουν και θα σε ικανοποιήσουν κάθε σκέψη ή επιθυμία σου. Στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς και να ξεπεράσεις κάποια δυσκολία σου. Στην οικογένειά σου απόφυγε συζητήσεις έντονες και μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

SOS:

Όχι όχι όχι! Μην απογοητεύεσαι τώρα! Προχώρα και θα δεις ότι εσύ θα βγεις νικητής!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη περιπέτεια και δράση. Θα έχεις πολλές επιτυχίες σε στόχους που έχεις παλέψει από καιρό και τα αποτελέσματά τους θα είναι πλήρως ικανοποιητικά για σένα. Θα πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους οι συζητήσεις θα είναι πολύ ευχάριστες. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα χαρμόσυνο νέο θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και σκέψη.

SOS:

Οικονομία και πάλι οικονομία! Πρώτα οι υποχρεώσεις και μετά τα.. γούστα!