07 Φεβ Κοσμοtechnology: Mηχάνημα σαν καφετιέρα φτιάχνει σπιτική μπύρα

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 414 φορές

Οι καφετιέρες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και σίγουρα έχουν εμπλουτίσει την καθημερινότητά μας. Μπορεί παλιά, στο σπίτι να πίναμε μόνο ελληνικό ή ίσως νες... Αργότερα να αγαπήσαμε τον φραπέ... μέχρι που πλέον μπορούμε να φτιάξουμε ό,τι θέλουμε, καθώς οι επιλογές ειναι πολλές. Κάτι ανάλογο θα γίνει στο άμεσο μέλλον και με τις μπύρες. 

 Όλοι θα θέλαμε να φτιάχναμε την δική μας, αλλά η διαδικασία είναι μεγάλη, ενώ απαιτεί πολύ χώρο και αρκετό χρόνο. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει, καθώς η LG αναμένεται να παρουσιάσει τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας το Homebrew. 
  
Ένα μηχάνημα δηλαδή που λειτουργεί σαν τις γνωστές καφετιέρες που οι περισσότερες οικογένειες έχουν σπίτι τους, προκειμένου να φτιάχνουν εύκολα και γρήγορα εσπρέσο και καπουτσίνο. 
Το μόνο που θα πρέπει να κάνει όποιος την αγοράσει είναι να βάζει τις ειδικές κάψουλες στην υποδοχή και μετά μέσω της ειδικής εφαρμογής θα ελέγχει την πίεση και την θερμοκρασία, προκειμένου να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
 
Συνολικά θα μπορεί να παράγει 9 μεγάλα ποτήρια μπύρας το 15ήμερο. 
 

Στις αρχές του χρόνου, αναμένεται να βγει προς πώληση και το BeerMKR, το οποίο θα μπορεί να φτιάχνει 3,4 λίτρα μπύρας την εβδομάδα και θα έχει παρόμοια διαδικασία, με το κόστος του να είναι στα 299 δολάρια.