11 Φεβ Του Cosmou τα άστρα: από 11/2 έως 17/2

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 432 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα έχει για σένα αρκετές δυσκολίες κι αναποδιές με την νέα θέση του κυβερνήτη σου στον Ταύρο από τις 14 και μετά και αρκετά από τα σχέδια που είχες κατά νου και περίμενες εν αγωνίως την υλοποίησή τους θα πάρουν μια αναβολή που θα σου προκαλέσει ένα αρκετά έντονο εκνευρισμό. Συμβουλή μου, να συγκρατήσεις τη νευρικότητά σου και να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί ενδεχομένως να σε εκθέσουν μπροστά σε πρόσωπα που μέχρι τώρα σε εκτιμούν και σου συμπαραστέκονται.

SOS:

Πρόσεξε λίγο τις εντάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά ήσυχα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση του Άρη στο ζώδιο σου από τις 14 και μετά. Θα σου δοθεί ο χρόνος να αναθεωρήσεις αρκετές από τις μέχρι τώρα θέσεις και απόψεις σου. Η ζωή είναι πολύ ωραία για να χαλάς την ψυχολογία σου με κουβέντες ή κακίες που μπορεί να εκφράζουν κάποιοι άνθρωποι για σένα. Μην αφήνεις τον αρνητισμό τους  να σε πληγώσει. Αγάπησε πιο πολύ τον εαυτό σου και δες πως η ζωή είναι ένα δώρο που είναι αποκλειστικά για σένα, ζήσε λοιπόν τη ζωή σου όπως θες κι όπως εσύ χαλαρώνεις, γεμίζεις και εκφράζεσαι.

SOS:

Τι υπόσχεσαι πράγματα μωρέ αφού δεν πρόκειται να τα κάνεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου μεσοβδόμαδα θα είναι αρκετά όμορφη και ήρεμη για σένα. Θα κάνεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις προγραμματίσει και θα νιώσεις ικανοποίηση με τα αποτελέσματα που θα λάβεις. Στον κοινωνικό σου κύκλο καθώς οι σχέσεις σου διευρύνονται, αυξάνεις την κοινωνικότητά σου και οι νέες γνωριμίες που κάνεις θα σε γεμίσουν με χαρά καθώς θα γνωρίσεις πολλά κι ενδιαφέροντα πρόσωπα.

SOS:

Όχι… δεν είσαι εγωιστής απλά, ώρες ώρες είσαι ανυπόφορος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14 θα κυλήσει με μια ένταση καθώς απρόσμενα και απρόβλεπτα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε φέρουν σε μια κατάσταση απογοήτευσης και θλίψης. Μη χάνεις όμως στιγμή τη θετική σου σκέψη, ακόμα κι αν το σύμπαν νιώθεις πως βάλλεται εναντίον σου εσύ κρατήσου δυνατός και θα δεις ότι σε όλα θα βγεις νικητής.

SOS:

Από τώρα χτυπιέσαι στο γυμναστήριο; Νωρίς δεν είναι λίγο;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, την εβδομάδα αυτή θα  έχει μια απροσδόκητη ποικιλία εμπειριών σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Χαρακτηριστικά της θα είναι η έντονη κοινωνικότητά σου και η εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Στόχοι που έχεις από καιρό θέσει τείνουν προς υλοποίηση κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση κι αυτοπεποίθηση. Φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι στη ζωή σου κι αυτό θα σου αποδώσει χαρά κι ευχαρίστηση. Πλανητικά θα κινηθεί ένα υπέροχο διάστημα αυτή την εβδομάδα που θα σε γεμίσει δύναμη και σθένος.

SOS:

Προσοχή στους μικροτραυματισμούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά μπερδεμένη με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14. Κάποιες αστοχίες θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου. Μην ανησυχείς όμως γιατί τα άστρα είναι δίπλα σου ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις όποιες αναποδιές ή αναβολές. Στα οικογενειακό σου περιβάλλον θα λάβεις πολύ καλά νέα από αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σου δώσουν ανάσες αισιοδοξίας και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

SOS:

Τα βράδια δεν τρώμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Κρατήσου!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ η εβδομάδα αυτή θα είναι σε μεγάλο βαθμό ευνοϊκή για σένα. Προτάσεις επαγγελματικές, διεύρυνση των δραστηριοτήτων σου, νέες γνωριμίες και συνεργασίες θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Θα νιώσεις την αξία σου ακόμα πιο πολύ και θα αυξήσεις την ενεργητικότητά σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα νιώσεις λίγο πίεση καθώς θα πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τα πρέπει από τα θέλω σου, μην σε απογοητεύει όμως αυτό καθώς κατά το τέλος της εβδομάδας ένα ταξίδι που θα κάνεις θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι δυνατός κι ελεύθερος. 

SOS:

Ο εαυτός σου σε χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με γνώμονα ότι διανύεις μια πολύ δυνατή περίοδο και πετυχαίνεις καθετί που βάζεις στο μυαλό σου, προσπάθησε να μην υπερεκτιμήσεις καταστάσεις και πράγματα γιατί με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14 ο κίνδυνος των αστοχιών καραδοκεί. Κινήσου με συνέπεια και πρόγραμμα και θα δεις ότι η εβδομάδα αυτή θα έχει πολύ σοβαρούς λόγους για να σε κάνει να χαμογελάσεις και μάλιστα αρκετά δικαιωμένος.

SOS:

Το περπάτημα κάνει καλό σε όλα! Ξεκίνα λοιπόν κι άσε τις δικαιολογίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14  και να σε ευνοεί θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στα όσα θες να πετύχεις. Έχεις απομακρύνει από δίπλα σου νοσηρές καταστάσεις και πρόσωπα που σε πλήγωναν. Βάλε στόχους και κυνήγησε κάθε σου επιθυμία κι όνειρο. Τόσο στον προσωπικό όσο και στο διαπροσωπικό τομέα θα λάβεις χαρά κι ικανοποίηση. Η υπομονή και η επιμονή σου για μια φορά ακόμη θα γίνουν όπλα ισχυρά να κατακτήσεις τα όσα αξίζεις.

SOS:

Κοίτα την δουλειά σου και μην ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα είναι επιτέλους εβδομάδα ανάσας για σένα καθώς με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14  και να σε ευνοεί, τα καλά νέα που περίμενες να σε αγγίξουν το τελευταίο διάστημα έρχονται και σε ανακουφίζουν απροσδόκητα. Πλέον μπορείς με ηρεμία και μακριά από εσωτερικές πιέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες που πέρασες σε έκαναν ακόμη πιο δυνατό, αν και είσαι από τα πολύ δυνατά ζώδια του πλανητικού συστήματος, η τελευταία περίοδος ήταν από τις δυσκολότερες και αυτό ήταν αρκετά βασανιστικό για σένα.

SOS:

Οι κακές συνήθειες πρέπει να κόβονται, γι’ αυτό λέγονται και κακές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα είναι για σένα αρκετά περίεργη, καθώς θα εισπράξεις και ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και απροσδόκητα που θα πρέπει να επιληφθείς άμεσα. Θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και προτάσεις  που θα σε κάνουν να νιώσεις χαρούμενος, αλλά δε θα λείψουν και αστοχίες που θα σε κάνουν να βαρύνεις αρκετά.

SOS:

Κάνε οικονομία, πολύ σπάταλος είσαι τελευταία!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα θα είναι σχετικά ήρεμη, αφού αφήνεις πίσω σου την κακή επίδραση των αρνητικών σκέψεων που σε είχαν περικυκλώσει το τελευταίο διάστημα. Ξαναμπαίνεις στους ρυθμούς σου, κοινωνικούς, προσωπικούς, επαγγελματικούς και με την τελευταία περιπέτεια που πέρασες ακόμα πιο σοφός και ώριμος.

SOS:

Μήπως ήρθε η ώρα για μια… αλλαγή;