25 Φεβ Του Cosmou τα άστρα: από 25/2 έως 3/3

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 345 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά πολλά ευχάριστα και ανέλπιστα θα συμβούν που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ξεκινάει ένα πολύ θετικό διάστημα για τη ζωή σου, στο οποίο θα καταφέρεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου και μοχθείς γι΄ αυτούς. Ένας απροσδόκητος ήλιος θα φωτίσει την προσωπική αλλά και την κοινωνική σου ζωή στις οποίες θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αποδειχτούν μελλοντικά πολύ σημαντικές.

SOS: Τίποτα καλύτερο από μια τρυφερή αγκαλιά! Σωστά;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε οι μέρες που έρχονται με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σένα, αν εκμεταλλευτείς με εξυπνάδα και με σύνεση τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, οι οποίες αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά σου όνειρα. Θα κάνεις πολλές συναντήσεις με νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν ιδέες για τους στόχους σου, αλλά θα σε βοηθήσουν και σημαντικά για την επίτευξή τους. Θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου, με την υγεία και την ευεξία σου, θα βρεις χρόνο να γυμνάσεις το σώμα σου, αλλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

SOS: Μην είσαι τόσο εγωιστής… κάνε και λίγο πίσω!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές νέες καταστάσεις και απρόβλεπτα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχεις έντονη διάθεση για συζητήσεις και συμφωνίες, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα θες να συνεργαστείς μαζί τους, αλλά με τις επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, καλό είναι να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και να μην είσαι ευκολόπιστος με ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά. Θα κάνεις ένα ταξίδι που από καιρό είχες στο νου και θα σε βοηθήσει ακόμα πιο πολύ να δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα σε επίπεδο σχέσεων με κοντινά σου πρόσωπα.

SOS: Οι κακές γλώσσες πάντα λένε… μην δίνεις σημασία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την περίοδο τα πράγματα θα είναι αρκετά περίεργα μέσα σου καθώς η αναβολή κάποιων σχεδίων σου θα σου προκαλέσει ένταση και άγχος. Θα νιώσεις πίεση και αβεβαιότητα, ενώ η διάθεση σου με τις επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα είναι αμφίρροπη. Από τη μια θα θες να είσαι κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, από την άλλη όμως η ευάλωτη συναισθηματική σου φόρτιση τις μέρες αυτές θα σε κάνει να αναζητάς στιγμές ηρεμίας και να θες να είσαι μόνος προκειμένου να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να τα διαχειριστείς όλα καλύτερα.

SOS: Σχέδια δεν κάνουμε ποτέ, μόνο όνειρα!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή με τις επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα έχει αρκετή κούραση και ίσως αυξήσει τη νευρικότητά σου και το άγχος σου, αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ανεξέλεγκτα. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα σε όλα όσα έχεις να κάνεις και να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου. Στον κοινωνικό σου τομέα θα δεις πιο καθαρά μερικά πράγματα καθώς κάποιοι από τον κύκλο σου θα διαπιστώσεις ότι δημιουργούν παρασκήνιο εις βάρος σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να μην αφήσεις εσφαλμένες ιδέες στους άλλους για σένα.

SOS: Τι  εννοείς δεν κάνεις καθόλου γυμναστική;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η περίοδος αυτή με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα σε βρει στα καλύτερά σου, αφού σε όλους τους τομείς της ζωής σου τα πράγματα θα κυλήσουν περισσότερο καλά απ΄ ότι περίμενες. Νέες γνωριμίες, συνεργασίες, οικονομικές απολαβές, ευχάριστες ειδήσεις και ανεβασμένη διάθεση θα σε κατακλύζουν τις προσεχείς μέρες. Με την εύνοια που θα λάβεις το διάστημα αυτό θα έρθεις ακόμα πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δε θα λείψουν και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν.

SOS: Υπομονή, κάποια στιγμή θα βρεις το δίκιο σου!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, την περίοδο αυτή θα έχεις αρκετό άγχος ενόψει κάποιων στόχων που διακαώς επιθυμείς την ικανοποίησή τους. Μην αφήνεσαι σε αγχωτικές καταστάσεις, προσπάθησε να τα χειριστείς όλα με πρόγραμμα και θα δεις ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο. Προσπάθησε να βρεις τρόπους χαλάρωσης και πρόσφερε στον εαυτό σου μικρές αποδράσεις με καλές παρέες. Προτίμησε μια βόλτα στην πόλη ή σε ένα ήσυχο μέρος, άδειασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα μέσα σου και θα διαχειριστείς ακόμα καλύτερα τις αγχωτικές καταστάσεις που σε έχουν αποσυντονίσει.

SOS: Πρέπει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα είναι αρκετά όμορφη και ήρεμη για σένα, αφού καθώς μέσα σου έχουν ωριμάσει κάποια πράγματα και θα κάνεις αλλαγές πολύ ουσιαστικές στη ζωή σου ξεκαθαρίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο σου από την αρνητική ενέργεια κάποιων ανθρώπων. Πολλά θα είναι αυτά που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες, το κύριο βάρος όμως θα το ρίξεις στην αποκατάσταση των σχέσεών σου με πρόσωπα αγαπημένα και κοντινά σου.

SOS: Σε περιμένει πολύς έρωτας και… σεξ! Τυχερούλη!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα έχει για σένα μια γενικά θετική και ευνοϊκή αύρα στα σχέδια και τους στόχους σου. Θα έχεις ανεπτυγμένη την κοινωνικότητά σου, την επικοινωνιακή σου διάθεση με τους γύρω σου, αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με αυτά που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν. Πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει και θα σε ανανεώσει, να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, που έχεις να δεις πολύ καιρό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον περίμενε ευχάριστα νέα ευχαριστούν.

SOS: Σου έχω πει κι άλλες φορές, κοίτα μόνο τον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την περίοδο θα έχεις ιδιαίτερο άγχος και πίεση καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι ώστε να φέρεις σε πέρας όλα όσα έχεις μπροστά σου. Δε θα λείψουν οι προσκλήσεις από καλούς φίλους για εξόδους και συναντήσεις, που πραγματικά θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Γενικά είσαι ένα αξιαγάπητο πρόσωπο και αυτές τις μέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις το πόσο σε αναγνωρίζουν οι γύρω σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα πράγματα θα είναι γενικά ήρεμα, αν και την περίοδο αυτή ένα μέλος της οικογενείας σου θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο τη βοήθεια και τη στήριξή σου την οποία και θα προσφέρεις μα κάθε τρόπο, αφού η δοτικότητά σου είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου.

SOS: Πρόσεξε λίγο την υγεία σου και τις ιώσεις της εποχής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από την 1η Μαρτίου και μετά τα πράγματα θα είναι καλά για σένα, αφού πολλές από τις πτυχές της ζωής σου διακατέχονται από εύνοια και τύχη. Θα συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο από μακριά. Θα πάρεις πολλές χαρές και θα γεμίσεις μέσα σου θετική ενέργεια. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν μερικά απρόοπτα που θα προκαλέσουν ένταση μέσα σου.

SOS: Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτές τις μέρες, κυνήγησέ την!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα δε θα λείψει το άγχος και η ένταση καθώς κάποια από τα σχέδιά σου θα αναβληθούν και θα ανατραπούν κι αυτό θα σου προκαλέσει μια εσωτερική ανησυχία. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σε απογοητεύσουν καθώς θα μάθεις πράγματα που θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις εξελίξεις να σε πάνε ακόμα πιο κάτω, προφύλαξε τον εαυτό σου και την καλή σου ψυχολογία.

SOS: Ή τα πας καλά με όλους, ή έχεις προσωπικότητα!