13 Μαρ Cine news: To Netflix ετοιμάζει anime σειρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 257 φορές

To Netflix συνεχίζει να μεγαλώνει την anime βιβλιοθήκη του αυτή την φορά με μια σειρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία και μάλιστα από το στούντιο που μας έδωσε το εξαιρετικό «Castlevania», την Powerhouse Animation, και δημιουργούς τους Τσάρλεϊ και Βλας Παρλαπανίδης οι οποίοι μας είχαν δώσει το live action του «Death Note».

Η νέα αυτή σειρά θα έχει τίτλο «Gods and Heroes» και σύμφωνα με την επίσημη περίληψής της θα μιλάει για την ιστορία ενός νεαρού άντρα που ανακαλύπτει πως είναι ο νόθος γιός του Δία. Είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τους Ουρανούς αλλά και την Γη όταν μια θεά θέλει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντάς τον στέλνοντας τέρατα εναντίον του.

Το Netflix έχει παραγγείλει 8 επεισόδια της σειράς και τις φωνές τους στους χαρακτήρες της θα δώσουν οι Τζέισον Ο’Μάρα, Κρις Διαμαντόπουλος, Μελίν Κανακαρίδης, Ηλίας Τουφεξής, Τζέσικα Χένγουικ, Ντέρεκ Φίλιπς, Μάμι Γκάμερ και Κλόντια Κρίστιαν. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς ή κάποιο τρέιλερ, αλλά το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη αφίσα της, η οποία μάλιστα θυμίζει αρκετά εκείνη του «Castlevania», για να πάρουμε μια μικρή γεύση. Αναμένουμε περισσότερα.