Εκτύπωση αυτής της σελίδας

27 Μαρ Cosmogirl: SWEAR ON SWEATER

Γράφτηκε από Innesa Azoidou Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 250 φορές

H κλασσική ατάκα της Carrie Bradshaw στο Sex and the City “Swear on Chanel” ταίριαξε γάντι και ενέπνευσε τον τίτλο του άρθρου, όσον αφορά τα sweater-sweatshirts ή με απλά ελληνικά, τα φούτερ. Καθώς, είναι το σωτήριο “must have” όχι μόνο του χειμώνα αλλά και της ανοιξης. Και μας το αποδεικνύει 6χρόνια τώρα, πιο έντονα από ποτέ.

 Το sweater έχει την δικιά του ιστορία! Όλα ξεκίνησαν με την τίγρη στο πράσινο φούτερ της Kenzo και τότε η statement σπουδαιότητα του sweater ήταν πλεόν γεγονός! Και συνεχίζει αναμφισβήτητα μέχρι και σήμερα, με τους σχεδιαστές στημένους στην σειρά να μην σταματούν να δημιουργούν την δική τους προσωπική εκδοχή του πιο stylish φούτερ. Αναμενόμενο λοιπόν, το casual, αυτό, item της γκαρνταρόμπας μας, να αποτελεί κορυφαία επιλογή των ανοιξιάτικων σου outfits.

 Μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους και να δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό κάθε φορά! Συνδύασε το αγαπημένο σου φούτερ με skinny jeans, πουκαμίσες ή δαντελωτά φανελάκια από κάτω, πλισέ/ midi/mini κλος ή skater φούστες και σορτσάκια. Γενικά, με ότι περνάει από το νου σου, αρκεί να υπάρχει διάθεση για συνδυασμούς, και όρεξη για sporty chic εμφανίσεις. Η επιλογή είναι δικιά σου!