Εκτύπωση αυτής της σελίδας

01 Απρ Του Cosmou τα άστρα: από 1/4 έως 7/4

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 380 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, o καινούργιος μήνας που ξεκινάει ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα στη ζωή σου και αυτό θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις αρχές που έθετες ως πρωταρχικές στους στόχους σου. Χάρισε στον εαυτό σου σωματική σου ευρωστία και ευεξία και απόβαλε το άγχος της καθημερινότητας από τη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις ακόμα και ιδιαίτερα ασυνήθιστες και τολμηρές δραστηριότητες αναψυχής.

SOS:

Ώρα για φορμούλα και τρέξιμο! Σήκω, τι κάθεσαι;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, στην αρχή του μήνα θα έχεις όλο το δυνατό χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου με την σωματική σου ομορφιά και ευεξία. Θα κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η εύνοια και η τύχη θα σε φέρει μπροστά σε νέες και σημαντικές γνωριμίες, θα μπεις σε κοινωνικούς κύκλους που θα σου προσφέρουν κίνητρα να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και των αναζητήσεών σου.

SOS:

Θέματα περιουσίας, κληρονομικά κλπ έρχονται στο προσκήνιο! Να είσαι έτοιμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, στο ξεκίνημα του μήνα η θετική σου διάθεση και η αισιοδοξία που νιώθεις μέσα σου σε κάνουν να εκφράζεις ένα δυναμισμό που σε κάνει πραγματικά να λάμπεις. Τα ανοίγματα που έχεις κάνει και τα ρίσκα τα οποία έχεις τολμήσει θα αποδώσουν τους καρπούς που περιμένεις κι ίσως ακόμη περισσότερους και πιο αποδοτικούς.

SOS:

Μην δειλιάζεις όταν έχεις δίκιο και έχεις και αποδείξεις για αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η περίοδος αυτή δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για σένα, καθώς το άγχος σου και οι αναστολές σου σε κάποια θέματα θα σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου και να γεμίσεις με ανασφάλεια, κάτι που σε αποσυντονίζει και σε βαραίνει. Ωστόσο φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα βρεις τους τρόπους να χειριστείς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τη διάθεσή σου καθώς οι φίλοι και οι παρέες σου είναι αληθινά δίπλα σου στα εύκολα μα και στα δύσκολα.

SOS:

Πολύ κουτσομπολιό γύρω σου… πρόσεχε!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο δυνατός από ποτέ. Είναι ο κατάλληλος καιρός να οργανώσεις τα σχέδιά σου, να θέσεις νέους στόχους και να ανοιχτείς σε προτάσεις για συνεργασίες και νέες ευκαιρίες. Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου προτείνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που είναι μέσα στα ενδιαφέροντα και τα θέλω σου.

SOS:

Μην είσαι τόσο καχύποπτος! Δεν είναι όλοι… ‘’σατανάδες’’!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα αυτή και ο μήνας θα ξεκινήσουν με την καλύτερη διάθεσή της για σένα, η τύχη και η εύνοια σε ακολουθούν και σε συντροφεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα σου παρουσιαστεί μια υπέροχη ευκαιρία που θα σε γεμίσει με ικανοποίηση καθώς θα σου δώσει την δυνατότητα να δρομολογήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα σχέδια σου. η οργάνωση άλλωστε είναι το ατού σου.

SOS:

Είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις την αλήθεια και να σου λένε ψέματα!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή η περίοδος με τον ερχομό του μήνα θα χαρακτηριστεί από την έντονη διάθεσή σου για εξόδους, κοινωνικές συναναστροφές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ένα σύντομο ταξίδι με καλούς και αγαπητούς φίλους θα σε ανανεώσει και θα σε ξεκουράσει καθώς έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία. Θα ασχοληθείς ακόμα πιο πολύ με τον εαυτό σου, την εμφάνιση και το στυλ σου, θα κάνεις αλλαγές προφανώς αλλάξεις λουκ μιας και έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα για σένα και μόνο.

SOS:

Να θυμάσαι πως στο τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με τον ερχομό του μήνα θα νοιώσεις ότι έχεις την τύχη δίπλα σου, καθώς γεμίζεις με αντοχή και αυξάνεται η αυτοεκτίμηση που αισθάνεσαι μέσα σου. Μην υπερφορτώνεις τον εαυτό σου με άγχος, αφού είναι βέβαιο πως μπορείς να χειριστείς παράλληλα πολλά πράγματα, δε χρειάζεται λοιπόν να αγχώνεσαι για τίποτα, η ευστροφία σου είναι ο δυναμικός σου συνεργάτης.

SOS:

Μην παίζεις με την φωτιά, κάτσε και λίγο στα αυγά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η πλανητική αύρα και εύνοια των ημερών με το ξεκίνημα του μήνα είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε όποιες αποφάσεις ή κινήσεις θες να κάνεις. Το διάστημα αυτό θα προκύψουν στη ζωή σου μοναδικές ευκαιρίες κοινωνικών ενδιαφερόντων, επαγγελματικών ευκαιριών ανέλιξης και προσωπικών σχεδίων προς υλοποίηση, που ούτε ο ίδιος θα πιστεύεις στο πόσο καλά και τυχερά είναι όλα την περίοδο αυτή στη ζωή σου.

SOS:

Τι εννοείς δεν πιστεύεις στα ζώδια; Πήρες κανά 2 κιλά τελευταία ή δεν πήρες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λες και εκφράζεις καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αδικήσεις κάποια πρόσωπα στη ζωή σου κι αυτό ξέρεις πως θα σε βαρύνει ιδιαίτερα, καθώς η αρχή σου για δικαιοσύνη και σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις είναι αξιωματική και δεν την παραβαίνεις εύκολα διότι μετά βυθίζεσαι και ναυαγείς στις ενοχές σου. Προσπάθησε να παραμερίσεις τον παρορμητισμό των ημερών ειδικά στις αρχές του μήνα, που ίσως σου προσδώσει μια κακή και ισοπεδωτική διάθεση.

SOS:

Μην καμαρώνεις για ξένα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα που ξεκινάει με το καλωσόρισμα του Απρίλη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη για εσένα. Καθώς εκπέμπεις ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις πιο πολύ τον κύκλο σου, τις γνωριμίες και τις συναναστροφές σου. Πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι με σκοπό να συναντήσεις αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που έχεις να δεις από πολύ καιρό, αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς οι παλιές φιλίες είναι για σένα πάντα ζωντανές μέσα σου.

SOS:

Γιατί ανακατεύεσαι με τα πίτουρα; Δεν την ξέρεις την παροιμία;

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η αρχή του νέου μήνα θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις πιο ουσιαστικά μερικά πράγματα που μέχρι τώρα τα αντιμετώπιζες επιδερμικά και χωρίς την ιδιαίτερη βαρύτητα που απαιτούσαν. Ακόμα και η σκέψη μιας μετακόμισης ή και η αλλαγή στα επαγγελματικά σου μπορεί να φλερτάρει πολύ έντονα τις μέρες αυτές μέσα σου, ωστόσο μην πάρεις ακόμα καμία απόφαση πριν ζυγίσεις και μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά της.

SOS:

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα επιτέλους! Μην παρασύρεσαι όμως!