22 Μαϊ Στα τέσσερα: Η Τζούλια ψάχνει το παντοτινό της σπίτι

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 195 φορές

Τζούλια!! Είναι απίστευτα ανθρωποκεντρική, λατρεύει τις βόλτες, γνωρίζει από λουρί, ζυγίζει περίπου 7 κιλά και είναι 5 ετών. Ημίαιμο κοκόνι-γκριφόν.

Βρίσκεται στο καταφύγιο Έδεσσας αυτό το μικρόσωμο ζωάκι και δεν της αξίζει να ζει εκεί.. Τι να πρωτοπούμε για τη ζωούλα της… Εμφανίστηκε σε ένα χωριό με την ψώρα να της βασανίζει το κορμάκι. Πήρε την κατάλληλη αγωγή και θεραπεύτηκε. Στην πορεία τη χτύπησε αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Από τις εξετάσεις της διαγνώσθηκε πως πάσχει από λεϊσμανίαση. Άνετα μπορεί να υιοθετηθεί από μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ οικογένεια παίρνει ένα χάπι zylapour την μέρα και είναι ανθρώπινο και οικονομικό!!! Παρόλα αυτά, την αποκαλούμε Τζούλια η τυχερούλα, καθώς λίγες μέρες μετά το χειρουργείο και όσο αυτή ανάρρωνε στο χώρο φιλοξενίας της, η παρέα της στο χωριό πέθαινε από δηλητηρίαση (φόλα).

Θα δοθεί για μέσα στο σπίτι που θα είναι μέλος της οικογένειας!!! Σε κάθε ζώο αξίζει ένα στοργικό και μόνιμο σπιτικό.Αν υιοθετήσετε κάποιο,φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση.Υιοθετήστε υπεύθυνα!!!

ώρες επικοινωνίας 9:00 - 21:00 τηλ 6993958404 (όχι σε μνμ και όχι απόκρυψη)