19 Ιουν Battle Of The Best Armenistis 2019 Summer Street Dance Festival

Γράφτηκε από Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 183 φορές

 

Το Battle Of The Best γιορτάζει 15 χρόνια ζωής. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, κάθε χρόνο βραβεύει τους καλύτερους χορευτές Street Dance και τους δίνει την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Πέρα του διαγωνιστικού προφίλ , το Battle Of The Best είναι πάνω από όλα μία γιορτή όπου όλοι οι επισκέπτες και συμμετέχοντες έρχονται για να εκφράσουν την θετική τους ενέργεια και δημιουργικότητα . Με αφορμή τον εορτασμό των 15 χρόνων, για 6η συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί το ‘’Καλοκαιρινό’’ Battle Of The Best 2019 στο άρτια οργανωμένο camping του Αρμενιστή (Χαλκιδική).

Η τοποθεσία και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του camping Αρμενιστής στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, αποτελούν εγγύηση για όλους τους χορευτές και  λάτρεις του Street Dance για ένα μοναδικό 5ήμερο στις 27,28,29,30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου που θα τους μείνει αξέχαστο.

Το Summer StreetDance Festival ‘’Battle of The Best Armenistis‘’ θα περιλαμβάνει κορυφαίους κριτές από το εξωτερικό , σεμινάρια χορού , special χορευτικά shows, Battles, Parties και πολλές εκπλήξεις.

LET THE SUMMER BEGIN!!!!!

Στιγμιοτυπο 2019-06-19 10.46.18 πμ

Μπορείτε να διαβάσεται το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην επίσημη ιστοσελίδα www.battleofthebest.gr και να κλείσετε θέση για τα  σεμινάρια. Για την διαμονή σας επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα του camping Armenistis  www.armenistis.com.gr/