25 Ιουν Του Cosmou τα άστρα: από 24/6 έως 30/6

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 256 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Μία θολή εβδομάδα ξεκινά για τα αισθηματικά σου ζητήματα και το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Δίδυμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε λάθος κινήσεις καθώς πάνω στον ενθουσιασμό που θα σου προσφέρουν κάποιες στιγμές, μπορεί να πεις και να κάνεις πολλά. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει.

SOS:

Μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη! Κράτα μικρό καλάθι!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς που σε καλεί να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου ζητήματα και να αποφύγεις συζητήσεις που σχετίζονται με αυτά, καθώς η γνώμη των πολλών θα σε επηρεάσει αρνητικά. Στις 27/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δηλώνει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, την ίδια όμως στιγμή θα μπορέσεις να λύσεις και κάποια από αυτά με μεγαλύτερη ευκολία. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει τυχαίες και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

SOS:

Δείξε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην… το παίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Βρίσκεσαι σε εσωτερικές αναζητήσεις σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους ελεύθερους του ζωδίου. Προς το τέλος της εβδομάδας με αρχές της επόμενης θα είσαι σε θέση να εκφράσεις με σαφήνεια αυτές τις αναζητήσεις και να προσανατολιστείς προς την κατεύθυνση που θα σου υποδείξουν. Αν είσαι δεσμευμένος/η κλείνεσαι πολύ στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να αφήνεις συνειδητά εκτός το ταίρι σου. Δεν επιτρέπεις ούτε τις πιο απλές σου σκέψεις να βγουν προς τα έξω, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποξενώνεις το/τη σύντροφό σου αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις κι εσύ χειρότερα. Άφησε λίγο περισσότερο χώρο στο ταίρι σου, θα ευνοήσει και τους δυο σας.

SOS:

Αχ αυτοί οι καλοκαιρινοί έρωτες… αχ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το βάθος και η ουσία είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε δεσμευμένος/η. Δε θέλεις να αναλώνεσαι σε αδιέξοδες κι επιφανειακές καταστάσεις, γι’ αυτό είτε διορθώνεις, είτε απομακρύνεις από τη ζωή σου οτιδήποτε ανούσιο. Αν είσαι δεσμευμένος αυτήν την εβδομάδα εμβαθύνεις στη σχέση σου και επικεντρώνεσαι στις αξίες και τις αρχές με τις οποίες έχει χτιστεί. Είσαι έτοιμος/η να κάνεις θεμελιώδεις αλλαγές, όμως καλό θα ήταν για την ώρα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Το ταίρι σου δεν είναι έτοιμο να κατανοήσει και να διαχειριστεί αυτές τις αλλαγές, κάτι που ενδεχομένως σας οδηγήσει σε αδιέξοδο εάν το συζητήσετε. Αν είσαι αδέσμευτος φαίνεσαι πιο απρόσιτος/η αυτήν την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως διανύεις ένα διάστημα κατά το οποίο αρνείσαι να εμπλακείς σε επιφανειακές και αδιέξοδες καταστάσεις και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είσαι απόμακρος/η από κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται.

SOS:

Τι εννοείς δεν σου αρέσει το ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο; Που πήγε το χιούμορ σου;

ΛΕΩΝ:

Το μυαλό σου βρίσκεται σε υπερδιέγερση  αυτήν την εβδομάδα και δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Εξετάζεις πολύ προσεκτικά το παρελθόν σου και με ποιο τρόπο επηρεάζει το παρόν σου. Ενδέχεται να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα απ’ όσα πίστευες και οι συνειδητοποιήσεις αυτές σου προκαλούν έναν μικρό εσωτερικό εκνευρισμό. Αν είσαι δεσμευμένος ερευνάς σε βάθος κάθε πτυχή της σχέσης σου που πιθανώς είναι προβληματική. Ο στόχος είναι ένας: να εντοπίσεις τα προβλήματα και να τα λύσεις, όμως πρέπει να καταλάβεις πως σε μία σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι και μάλιστα με διαφορετικές οπτικές. Αντί, λοιπόν, να βασανίζεις το μυαλό σου, μίλα με το ταίρι σου και άκου τι έχει να σου πει. Είναι σίγουρο πως μαζί μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα. Αν είσαι ελεύθερος βιώνεις πολύ έντονη καθημερινότητα αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Η αλήθεια είναι πως σκέφτεσαι τακτικά τα λάθη που κάνεις σχετικά με τη διαχείριση των τομέων της ζωής σου, αλλά δεν κάνεις κάτι δραστικό για να το αλλάξεις. 

SOS:

Προσοχή στις εντάσεις στην δουλειά! Βρες το δίκιο σου, αλλά με άλλο τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα σοβαρά αισθήματα σε κάνουν να γίνεσαι είτε υπερβολικά καταπιεστικός/ή απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε να δείχνεις πολύ αδιάφορος/η. Πρέπει να ψάξεις πολύ βαθιά μέσα σου και να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες, οι οποίες φαίνονται αρκετά ασταθείς αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος γίνεσαι είτε ο θύτης, είτε το θύμα του δεσποτισμού που χαρακτηρίζει την ερωτική σου σχέση αυτό το διάστημα. Ξέρεις πολύ καλά πόσο ισχυρό είναι αυτό που έχετε χτίσει με το/τη σύντροφό σου, όμως η απαισιοδοξία που σας καταλαμβάνει και τους δύο τώρα, σας φέρνει αντιμέτωπους με μία κτητική και αυταρχική έξαρση, κυρίως λόγω της ανασφάλειας που νιώθετε. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτήν την κατάσταση, κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου και αναλύοντας σε βάθος τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μία ισχυρή εσωτερική ανάγκη για συντροφικότητα, την οποία όμως τείνεις να εκφράζεις με πολύ πιεστικό τρόπο. Πιέζεις καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμες για να οδηγήσουν σε κάτι πιο σταθερό.

SOS:

Αν κάτι δεν αξίζει, φαίνεται αργά ή γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ:

Οι σκέψεις σου σε οδηγούν τακτικά στην αμφισβήτηση και έχεις την τάση να δαιμονοποιείς ακόμα και το θετικό αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει μία αρνητικότητα στην ερωτική σου ζωή, η οποία δεν προκύπτει από γεγονότα, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τις αρνητικές σου σκέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος εμβαθύνεις ουσιαστικά στη σχέση σου, αλλά αντί να αναζητήσεις τρόπους για να τη βελτιώσεις, ψάχνεις κάτι μεμπτό να χρεώσεις στο/στη σύντροφό σου. Τείνεις να γίνεσαι δεσποτικός/ή και κτητικός/η αυτήν την εβδομάδα, ενώ δεν παραλείπεις να εκφράζεις στο ταίρι σου τις αμφιβολίες που νιώθεις. Η αλήθεια είναι πως αυτό που νιώθεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν προσπαθήσεις να περιορίσεις τις σκέψεις σου στα απολύτως απαραίτητα θα το καταλάβεις κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μία εσωτερική αναστάτωση κατά την οποία αδυνατείς να δεις καθαρά και ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή.

SOS:

Μην αμφιβάλεις για τα πάντα! Αμάν πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είσαι ευδιάθετος/η, κοινωνικός/η, επικοινωνιακός/η και φροντίζεις να διασκεδάζεις όσο μπορείς αυτό το διάστημα, ωστόσο είναι σημαντικό να αναρωτηθείς αν αυτή σου η διάθεση είναι πραγματική ή προσπαθεί να κρύψει από το περιβάλλον σου ενδεχόμενα προσωπικά σου προβλήματα. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε όχι, πάντως, αυτή σου η κοινωνικότητα σε κάνει πιο δημοφιλή από ποτέ. Αν είσαι δεσμευμένος δίνεις στους άλλους την εντύπωση ότι όλα είναι καλά γιατί δε θέλεις κανείς να γνωρίζει ότι υπάρχουν θέματα στη σχέση σου, κρατώντας ένα προσωπείο ευδιαθεσίας ακόμα και όταν βρίσκεσαι με τους φίλους σου. Μέσα σου, όμως, έχεις αρκετή συσσωρευμένη ένταση, την οποία καλό θα ήταν να εκφράσεις ήρεμα προς το τέλος της εβδομάδας, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεσαι σε μία πολύ κοινωνική φάση της ζωής σου, διασκεδάζεις χωρίς σταματημό, ενώ δείχνεις ξεκάθαρα στους γύρω σου τις προθέσεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές

SOS:

Καλύτερα να μιλήσεις ξεκάθαρα, παρά να το.. γυροφέρνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Υπάρχει στασιμότητα στην ερωτική σου ζωή, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους. Αυτή η κατάσταση λειτουργεί σαν κόκκινο πανί για τη δραστήρια φύση σου, η οποία μανιωδώς αναζητά την περιπέτεια. Αν είσαι δεσμευμένος δεν αντέχεις αυτήν την ακινησία, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα μπεις στον πειρασμό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αυξήσεις λίγο την ταχύτητα στην καθημερινότητα της σχέσης σου. Αυτή όμως η πρωτοβουλία ενέχει κινδύνους, διότι πιέζεις μεν καταστάσεις, αλλά σπάνια παραμένεις 100% προσηλωμένος/η σε αυτό, καθώς ο επαγγελματικός σου τομέας ζητά εξίσου την προσοχή σου τώρα. Ίσως θα ήταν φρονιμότερο να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν για λίγο ακόμα.

SOS:

Άμα δεν θέλει, δεν θέλει! Προχωράμε παρακάτω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ερωτική σου ζωή, ενδέχεται να σε ξενίζουν. Έχεις κι εσύ την επιθυμία να αλλάξεις ορισμένες καταστάσεις, όμως κάποιες φορές χάνεις τον έλεγχο τους και καταλήγουν να έχουν διαφορετική έκβαση από εκείνη που είχες σχεδιάσει. Αν είσαι δεσμευμένος επικεντρώνεσαι στη δομή της σχέσης σου, η οποία θεωρείς πως χρειάζεται ανανέωση. Μην επιδιώξεις ακόμα να κάνεις αλλαγές, γιατί το πιο πιθανό είναι πως θα πέσουν στο κενό ή θα έχουν διαφορετική πορεία από εκείνη που υπολόγιζες. Μπορείς όμως κάλλιστα να εστιάσεις στην ελευθερία χώρου και χρόνου και των δύο μέσα στη σχέση που θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τις μεταξύ σας σχέσεις και θα ανανεώσει σημαντικά το δεσμό σου, ακόμα και χωρίς τις αλλαγές που προγραμματίζεις. Αν είσαι freeθέλεις να περνάς καλά, αλλά ταυτόχρονα να διατηρείς την ελευθερία σου. Δεν είναι κατακριτέο αυτό, αλλά όλα θα είναι πιο εύκολα αυτήν την εβδομάδα αν ξεκαθαρίζεις εξαρχής τις προθέσεις σου στους ανθρώπους γύρω σου. 

SOS:

Μην σταματάς να γλεντάς μωρέ! Κι άστους να λένε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η ευαισθησία με την τετράγωνη λογική συμβαδίζουν αυτήν την εβδομάδα και δημιουργούν μία σύγχυση στην ερωτική σου ζωή. Τα μηνύματα που στέλνεις στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου είναι συγκεχυμένα, γιατί κάπως έτσι είναι και στο μυαλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες με το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς και με τη σχέση σου, γεγονός που σε τοποθετεί στη μέση της καταιγίδας. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να προσφέρεις όσα περισσότερα μπορείς και στους δύο τομείς, όμως απογοητεύεσαι όταν διαπιστώνεις πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το πώς νιώθεις εσύ. Είναι μία καλή στιγμή να αφήσεις το “δράμα” και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι δεν ξέρουν πώς νιώθεις και αυτό μπορούν να το μάθουν μόνο από σένα. Αν είσαι freeπεριορίζεις σημαντικά τον ερωτισμό σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ απορρίπτεις τους ανθρώπους που σε προσεγγίζουν πριν καν εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Θέλεις να εμπλακείς σε κάτι πιο σοβαρό, όμως αυτό είναι λίγο δύσκολο εάν δεν επιτρέψεις στους ανθρώπους να σε πλησιάσουν, να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις.

SOS:

Μήπως γουστάρεις τους μπελάδες και ανοίγεις πολύ το στοματάκι σου τελευταία;

ΙΧΘΕΙΣ:

Κοινωνικότητα, επικοινωνίες με πολλά άτομα και έντονη δραστηριότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, γίνεσαι τώρα πιο ομιλητικός/ή και πιο ανοιχτός/ή απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, κάτι που το εισπράττει θετικά και ευνοεί σημαντικά την ανάπτυξη ενός θετικού κλίματος μεταξύ σας. Αν είσαι δεσμευμένος το περασμένο διάστημα είχες δώσει βάση στη φιλική διάσταση της σχέσης σου, αφήνοντας κάπως πίσω το ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που γενικά σε διέπει, αλλά αυτήν την εβδομάδα αυτό αλλάζει ριζικά και γίνεσαι πιο θερμός/ή και με μία τάση ισχυρότερης δέσμευσης απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι free βρίσκεσαι σε μία εξαιρετικά επικοινωνιακή φάση της ζωής σου, γνωρίζοντας πολλούς ανθρώπους, διασκεδάζοντας και γενικότερα περνώντας ανάλαφρα τον καιρό σου. Αν συναντήσεις τώρα κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, ωστόσο δε διαφαίνεται κάποια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

SOS:

Λέμε όχι στην μοναξιά, ναι στον έρωτα κι ας μας πονέσει!