Εκτύπωση αυτής της σελίδας

12 Αυγ Του Cosmou τα άστρα: από 12/8 έως 18/8

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 255 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Διανύουμε το πιο όμορφο και τυχερό διάστημα του καλοκαιριού και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ είσαι γεμάτος δράση, ερωτισμό, κέφι, ενώ δέχεσαι ευκαιρίες που σε βοηθούν όχι μόνο να περάσεις καλά αλλά και να αξιοποιήσεις τον παράγοντα της τύχης. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία, αποτελούν μία όαση στις δυσκολίες που έχεις περάσει και σου δίνουν την δική σου τυχερή στιγμή για να περάσεις μοναδικά!

SOS: Πες ναι σε καινούριες γνωριμίες, έρωτα και πολύ σεξ! Καλά να περάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να νιώσεις όμορφα με εσένα, να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και στα πρόσωπα που αγαπάς. Αγαπημένε μου Ταύρε νιώθεις πιο δυνατός και με περισσότερη ελπίδα ότι θα τα καταφέρεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία δίνουν ευκαιρίες οικονομικές ή ακόμα και μία επένδυση που την σκεφτόσουν καιρό!

SOS: Μην δίνεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια! Άστους να λένε!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εβδομάδα αισιοδοξίας, ευκαιριών, μετακίνησης αλλά και γνωριμιών είναι για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε. Μάλλον οι βαλίτσες είναι έτοιμες και έχεις αρχίσει να σεργιανίζεις, απολαμβάνοντας τα προνόμια της τύχης, αλλά και του Δία που τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί σου! Πες ναι σε έναν νέο άνθρωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου σε μία νέα ιδέα, ή νέα πρόταση.

SOS: Μην σκέφτεσαι τα λάθη του παρελθόντος, έχεις μάθει πλέον από αυτά! Προχώρα μπροστά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μία χαρούμενη και τυχερή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου και εσύ μπορείς να βρεθείς ωφελημένος στα οικονομικά σου αλλά να ηρεμήσεις και ψυχολογικά από τα άγχη και το στρες της περασμένης περιόδου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, θα είναι οριστικές με τελική μορφή και θα σε οδηγήσουν στα τελικά αποτελέσματα που προσδοκάς. Μία αγορά που θα κάνεις τώρα θα σου δώσει ικανοποίηση.

SOS: Η καλή ψυχολογία κάνει θαύματα, μην το ξεχνάς!

ΛΕΩΝ:

Εβδομάδα τύχης, ευκαιριών, καλοπέρασης και έρωτα ανοίγεται μπροστά σου! Εσύ λάμπεις από γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ενώ εκεί που δεν το περιμένεις σου ανοίγονται τώρα σημαντικοί νέοι ορίζοντες που ομορφαίνουν τη ζωή σου! Τις ημέρες αυτές μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον παράγοντα της τύχης και να νιώσεις περισσότερη χαρά και ευδαιμονία από τα δεδομένα γύρω σου!

SOS: Μην ντρέπεσαι να εκφράσεις αυτό που νιώθεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ανακτάς τα ψυχικά σου κουράγια αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε και παρόλο που δεν είσαι στους κορυφαία ευνοημένους των ημερών μπορώ να πω ότι θα ξεκουραστείς, θα περάσεις καλά, θα έρθεις κοντά στην οικογένεια, αλλά θα λυθεί και το παζλ κάποιων παρελθοντικών υποθέσεων που αποτελούσαν «βραχνά» στην καρδιά σου!

SOS: Τα μάτια δεν κάνουν ποτέ λάθος! Ποτέ!

ΖΥΓΟΣ:

Εβδομάδα μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών και δικτύωσης ανοίγεται μπροστά σου Ζυγέ μου. Ανακτάς το κέφι και την σπιρτάδα σου, έχεις επικοινωνίες που σε ικανοποιούν, δέχεσαι και τις προτάσεις από το περιβάλλον σου και είσαι σε εγρήγορση. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής (από το τέλος βδομάδας) στο ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνουν σε επαφή με φίλους, είσαι όλο επαφές ενώ οι εκπλήξεις δεν λείπουν...

SOS: Ετοίμασε βαλίτσες και… καλό σου δρόμο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ενώ όλοι ετοιμάζουν βαλίτσες για διακοπές εσύ θέτεις στόχους και αφοσιώνεσαι σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, όμως έχεις επιτυχία φίλε μου Σκορπιέ. Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις πολύ να επιτύχεις. Μία νέα επαγγελματική προοπτική ανοίγεται μπροστά σου, η ο ποία θα σου φέρει και σημαντικά οφέλη!

SOS: Τι εννοείς δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σου; Και ετοιμάζεσαι για διακοπές; Ααααα…..

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Εβδομάδα χαράς, διασκέδασης, μετακίνησης και νέων εμπειριών ξεκινά για σένα φίλε μου Τοξότη! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σε προτρέπουν να μετακινηθείς, να εκφραστείς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αλλάξεις θεώρηση των καταστάσεων γύρω σου! Ο Δίας σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα του και σε βοηθά να αρπάξεις την τύχη η οποία είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου!

SOS: Όποιος θέλει τα πολλά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ξεκουράζεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και φεύγουν από το κεφάλι σου οι έννοιες και οι προβληματισμοί που δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις το περασμένο διάστημα. Η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται, λύνεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς!

SOS: Γιατί αλλάζεις γνώμη τόσο συχνά; Για σύνελθε λίγο σε παρακαλώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Εβδομάδα ψυχαγωγίας, απόλαυσης, διασκέδασης και ανεμελιάς ξεκινά για σένα Υδροχόε μου. Στην πορεία των ημερών που ακολουθούν, θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος μέσα από νέες γνωριμίες, επαφές, φιλίες ενώ και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε ένα πολύ καλό στάδιο! Είναι η στιγμή που μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν ή το μετά!

SOS: Αφού δεν έχεις φωνή, τι το θες το τραγούδι; (υπονοούμενο)

ΙΧΘΕΙΣ:

Η εβδομάδα που ακολουθεί σε βοηθά να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, να βρεθείς κερδισμένος σε υποθέσεις εργασιακές και να δεχθείς αυτή την ώθηση που είναι απαραίτητα για να πετύχεις στα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Χαλαρώνεις, ηρεμείς, βλέπεις πιο ελπιδοφόρα το μέλλον και τις προοπτικές που τώρα ανοίγονται.

SOS: Μην τα παρατάς! Χαμόγελο και αισιοδοξία! Σύμφωνοι;