26 Αυγ Του Cosmou τα άστρα: από 26/8 έως 1/9

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 250 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει τη μετάβαση από την καλοκαιρινή ραστώνη σε ένα πιο απαιτητικό φθινόπωρο και ίσως ήδη να το έχεις καταλάβει μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο, πιθανόν να σου έχει φέρει πολλές δουλειές. Στις 29/8 περνά κι ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου το οποίο κυβερνά και θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχει οτιδήποτε σχετίζεται με διευθέτηση εργασιακών ζητημάτων αλλά και υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Τώρα επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις ένα project το οποίο είχες αναλάβει και μέχρι τώρα σε έχει ζορίσει αρκετά.

SOS: Βάλτα κάτω και κάνε μια νέα αρχή χωρίς πισωγυρίσματα αυτή τη φορά!

ΤΑΥΡΟΣ:

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία αρκετών πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργεί κινητικότητα σε αυτά. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και αυτό ισχύει και για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις τους πειρασμούς! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα βάλει γερές βάσεις σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλεις να κάνεις είτε με ένα νέο σύντροφο αν είσαι ελεύθερος, είτε με το ταίρι σου αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

SOS: Δεν θέλω να σε βλέπω αφηρημένο! Συγκεντρώσου όσο μπορείς, εντάξει;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου ετοιμάζοντας ένα δείπνο μόνο για δύο καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο, δείχνει μία ρομαντική διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 29/8 δείχνει επίσης συζητήσεις οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να καταφέρεις να μάθεις αρκετά πράγματα για κάποιον που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα.

SOS: Προσπάθησε να μην καταντάς βαρετός και αναμενόμενος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα είναι γεμάτη από συναντήσεις, τηλεφωνήματα και επικοινωνία με φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα περάσεις καλά και θα μάθεις και νέα ανθρώπων που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 29/8 δείχνει ευκαιρίες για υλοποίηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σου, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σχέδια που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα.

SOS: Μπαίνουμε σε μήνα με νέα ξεκινήματα κι εσύ ακόμα… κοιμάσαι μωρέ;

ΛΕΩΝ:

Η σκέψη σου θα βρίσκεται στα οικονομικά σου ζητήματα, στις οικονομικές σου διευθετήσεις και στην τακτοποίηση λογαριασμών και υποχρεώσεων καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο θα σε κάνει να θέλεις να τα βάλεις όλα σε τάξη. Σε αυτήν την πολυαστρία έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής από τις 29/8 ο οποίος θα σου χαρίσει εξαιρετική αντίληψη των καταστάσεων που σχετίζονται με τα οικονομικά. Στις 30/8 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου ή για να ξεκινήσεις αποταμίευση.

SOS: Προσοχή σε τυχερά παιχνίδια! Μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε σχετίζεται με το σύντροφό σου ή με κάποιον που σου αρέσει χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα έχεις μία υπερδιέγερση και θα θελήσεις να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα άμεσα εδώ και τώρα! Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και σε λάθος εκτίμηση των πραγμάτων. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 29/8 σε καλεί να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να αντιληφθείς καλύτερα κάποια ζητήματα. Βέβαια θα είσαι σε εξαιρετική επικοινωνιακή φόρμα και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολλά!

SOS: Λίγο προσοχή στα νεύρα σου και σε αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου!

ΖΥΓΟΣ:

Η πολυαστρία που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 29/8 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα παραμείνουν στο παρασκήνιο. Παρατήρησε τις κινήσεις του συντρόφου σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην εκφράσει με λόγια κάτι που θέλει αλλά να το δείξει με τις πράξεις του. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να συνοδεύεται από αρκετό παρασκήνιο για αυτό δεν θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

SOS: Μην κολλήσεις όταν ακούσεις κάτι αναπάντεχο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η είσοδος του Ερμή την Παρθένο στις 29/8 έρχεται να προστεθεί στην πολυαστρία που υπάρχει ήδη σε αυτό το ζώδιο και να δημιουργήσει εξωστρέφεια ακόμα και στη σχέση με το σύντροφό σου. Η επαφή σας με κοινούς φίλους και η ενασχόλησή σας με συλλογικές δραστηριότητες θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεση και των δύο. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρθένο στις 30/8 θα βάλει γερές βάσεις σε μία γνωριμία που θα ξεκινήσει εκείνες τις ημέρες μέσω των προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος.

SOS: Κάνε το καλό και… αχ αυτός ο γιαλός μωρέ, έχει γεμίσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το τι σκέφτεται ο σύντροφός σου για εσένα για αυτό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να βολιδοσκοπείς την κατάσταση. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 29/8 καθώς θα σου χαρίσει το επικοινωνιακό ταλέντο που χρειάζεται για να εκμαιεύσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου που συνεργάζεσαι μαζί του δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μάλιστα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8 δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

SOS: Πολλές φορές τα πράγματα είναι… όπως φαίνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία εκδρομή με το σύντροφό σου ακόμα και αν είναι μονοήμερη καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να νιώσεις γεμάτος. Στις 29/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και φέρνει συζητήσεις γύρω από αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο μιλά για μία νέα σχέση.

SOS: Σταμάτα επιτέλους μ’ αυτό το κινητό! Σταμάτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα γυρίζει συχνά πυκνά σε ζητήματα του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/8 δείχνει πως είναι πιθανόν να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά ενός πισωγυρίσματος. Σε περίπτωση που τα υπέρ είναι περισσότερα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο και να βάλεις γερές βάσεις.

SOS: Για να στο λένε όλοι… ε! Κάποιο δίκιο θα έχουν!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με κάτι που απασχολεί τους συνεργάτες σου ή με κάτι που απασχολεί το σύντροφό σου. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως θα δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τρίτων παρά σε δικά σου θέματα, για αυτό και η επαφή με τους «αγαπημένους σου άλλους» θα είναι στοιχείο της καθημερινότητας. Στις 29/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις συζητήσεις για μία νέα προσωπική ή επαγγελματική συμφωνία. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8 βάζει τη σφραγίδα της σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό.

SOS: Πρέπει να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον… εαυτό σου!