Basilis Papavasileiou

Basilis Papavasileiou

Write on Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Το αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων. Η ανάγκη για επικοινωνία ενισχύεται και θα παρατηρήσεις πως οι δημιουργικές ιδέες αλλά και η φαντασία σου θα καλπάζει. Αυτό είναι καλό αρκεί να μην επιχειρήσεις να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα καθώς εκεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ποσειδώνας και ο Δίας θα έχουν ενεργή παρουσία σε αυτή τη νέα Σελήνη και μπορεί να δημιουργήσουν «θολά σημεία» και υπεραισιοδοξία. Στις 5/9 ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο της κυβέρνησής του και περνά στον Καρκίνο. Η κυκλοθυμία θα είναι μία από τις «παρενέργειες» που μπορεί να σου προκαλέσει. Στις 9/6 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων είναι δώρο για εσένα καθώς θα ενισχύσει το σεξαπίλ σου!

SOS:

Μια έτσι μια γιουβέτσι! Αποφάσισε επιτέλους!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 και είναι πιθανόν να τονίσει τις ανασφάλειές σου προκαλώντας τριγμούς στην αυτοπεποίθησή σου. Εξαιτίας των ανασφαλειών είναι πολύ πιθανόν να «γαντζωθείς» από υλικά αγαθά και «γήινες απολαύσεις» και ενδεχομένως να το παρακάνεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 δείχνει πως θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να αρχίσεις την αποταμίευση και ενδεχομένως να το παρακάνεις με αυτή, περνώντας στο άλλο άκρο.

SOS:

Γιατί είσαι τόσο καχύποπτος τελευταία;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η εβδομάδα έχει τα φώτα στραμμένα επάνω σου καθώς η νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου στις 3/6. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι για αυτά που θα ακούσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και εσύ με τη σειρά σου θα πρέπει να είσαι φειδωλός με τις υποσχέσεις σου καθώς είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να τις τηρήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα φέρει συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Λίγες ημέρες μετά -στις 9/6- η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου ανεβάζοντας τη γοητεία σου στα ύψη.

SOS:

Τι εννοείς δεν έχεις κουμπαρά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 και εγκαινιάζει μία εβδομάδα με αρκετό παρασκήνιο. Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που δεν θέλεις να διαρρεύσουν είτε είναι προσωπικού είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν το κύριο θέμα συζητήσεων άλλων προσώπων. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αναγνωρίσεις πως ίσως υπάρχουν κάποια πρόσωπα δίπλα σου που κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 5/6 σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να φανείς αμετροεπής. Στις 9/6 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που είχαν μείνει σε ημιτελή κατάσταση.

SOS:

Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να ρισκάρεις!

ΛΕΩΝ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 και σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις σου και τα θέλω σου στους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη δείχνει πως είναι πιθανόν να εξιδανικεύσεις κάποιες καταστάσεις ή να παρασυρθείς από τη γνώμη κάποιου φίλου σου η οποία όμως δεν θα σε αντιπροσωπεύει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα φέρει συζητήσεις για εσένα, χωρίς όμως να είσαι παρών. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για διασκέδαση.

SOS:

Τι  έγινε; Πάλι ανεβήκαμε λίγο στο καλάμι μας;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο για όλη την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν πηγή εκνευρισμού για εσένα. Η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 με ενεργή την παρουσία του Δία και του Ποσειδώνα, δείχνει πως θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά και σε πρακτικά ζητήματα και έτσι είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα «χάος» γύρω σου. Στις 5/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου είναι βοηθητική για εσένα καθώς θα παρατηρήσεις πως αρκετοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς. Στο τέλος εβδομάδας η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες που έχεις καταπιέσει όλο αυτό το διάστημα.

SOS:

Πολύ εύκολα βαριέσαι τελευταία και δεν πρέπει!

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς ή να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε εργασιακές υποχρεώσεις ή ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς η νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 δίνει το έναυσμα για χαλαρές στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητες με εκπαιδευτικά ζητήματα μιας και δεν έχει φτάσει επίσημα η ώρα των διακοπών! Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 5/6 θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς άμεσα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους βοηθώντας εμφανώς την αισθηματική σου ζωή.

SOS:

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα! Όχι επιπολαιότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να είσαι ιδιαίτερα καχύποπτος καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 φέρνει στο προσκήνιο δεύτερες σκέψεις, ανησυχίες και φόβους για ζητήματα που σε απασχολούν. Καλό θα ήταν να μη δώσεις βάση σε αυτά αν δεν στηρίζονται σε λογικά επιχειρήματα, από την άλλη όμως καλό θα ήταν να μην ωραιοποιήσεις και κάποιες καταστάσεις, μιας και θα έχεις αυτή την τάση. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία μιας και είναι το κλειδί για να πάρει σωστές αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 εγκαινιάζει ένα εξαιρετικό διάστημα για να ασχοληθείς με πιστοποίησεις, σεμινάρια και θέματα σπουδών. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων ανεβάζοντας την ερωτική σου διάθεση.

SOS:

Έ όχι διακοπές από τώρα! Αφού έχεις ακόμα υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 η οποία θα τονίσει την κατάσταση που επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δες προσεκτικά τις κινήσεις των συνεργατών αλλά και του συντρόφου σου απέναντί σου καθώς είναι ένας τρόπος για να καταλάβεις αυτά που ενδεχομένως δεν λένε. Η εμπλοκή του Δία αλλά και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη δείχνει πως είναι πιθανόν να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις ώστε να αποφύγεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Στις 5/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζει μία πολύ καλή περίοδο για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες και τραπεζικά προϊόντα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους φέρνοντας ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

SOS:

Μήπως πρέπει να κάνεις μια καινούρια αρχή;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα έχει έντονο άρωμα εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας για αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιστός στο πλάνο που έχεις θέσει προκειμένου να τις φέρει σε όλες εις πέρας. Η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εργασιακά λάθη και παρανοήσεις στον εργασιακό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 5/6 εγκαινιάζει μία πολύ ευνοϊκή περίοδο για νέες συμφωνίες και συζητήσεις επί των υφιστάμενων συνεργασιών. Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει ευκαιρίες για να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

SOS:

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, απλά το θυμίζω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 εγκαινιάζει μία άκρως ερωτική εβδομάδα γεμάτη με φλερτ, ραντεβού και έντονες συγκινήσεις! Η ενεργή παρουσία του Ποσειδώνα αλλά και του Δία στη νέα Σελήνη σου εφιστούν την προσοχή καθώς οι ημέρες δεν είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσει κάτι σταθερό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 φέρνει συζητήσεις που σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα και ίσως δημιουργήσει φόρτο εργασίας. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

SOS:

Μην απλώνεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα!

ΙΧΘΕΙΣ:

Η εσωστρέφεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της διάθεσης σου αυτή την εβδομάδα και η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 θα σου δώσει αρκετούς λόγους για να παραμείνεις στο σπίτι, αποφεύγοντας τις κοινωνικές προσκλήσεις και την πολυκοσμία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 είναι ιδανική για να λύσεις ένα πρόβλημα που υπήρξε στη σχέση με τον σύντροφό σου και σε απασχολούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου ζητήματα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

SOS:

Ερωτεύσου λίγο μωρέ, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! 

Write on Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και συναντήσεις οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η σύνοδος αυτή θα έχει διάρκεια 2-3 ημέρες και θα φέρει πολλά νέα στα αυτιά σου. Η θετική όψη του Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να βρεις λύση για ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, αρκεί να σκεφτείς «έξω από τα κουτάκια».

SOS: Έχεις ξεχάσει το πώς είναι να κάνεις υπομονή! Για θυμήσου γρήγορα σε πρακαλώ!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι έκδηλη. Ο Ήλιος και ο Ερμής παίρνουν στους Διδύμους στις 21/5 και χρωματίζουν ευχάριστα την εβδομάδα καθώς θα σε ωθήσουν να πάρεις ένα τηλέφωνο συγγενείς, γνωστούς και φίλους ιδιαίτερα αυτούς που έχεις παραμελήσει. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει μία θαυμάσια ιδέα σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά εσένα και κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

SOS: Κάνε μια έκπληξη στους δικούς σου, το έχουν ανάγκη!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς δύο πλανήτες -ο Ερμής και ο Ήλιος- παίρνουν στο ζώδιό σου στις 21/5. Αυτό δείχνει πως θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές αλλά και να υπογράψεις κάποια συμβόλαια. Τα αρνητικά αυτής της μετακίνησης είναι πως θα είναι εύκολο να πεις πολλά τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υποστηρίξεις και να «μεταφέρεις» θέματα τρίτων σε συζητήσεις! Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 θα σε βοηθήσει να βρεις ευφάνταστες λύσεις, για να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα.

SOS: Αφού θες να πας διακοπές γιατί δεν έχεις κρατήσει χρήματα στην άκρη;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μία εσωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η μετακίνησή του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5, ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από την «κινητικότητα» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μία λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί δια στόματος ενός φιλικού του προσώπου

SOS: Κακό πράγμα η ειρωνεία βρε παιδί μου, κοίταξέ το λίγο!

ΛΕΩΝ:

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η ανάγκη σου να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου και να κανονίσετε να βρεθείτε από κοντά θα είναι έκδηλη. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση ώστε να έρθεις κοντά με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες χαθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο σχετικό με τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

SOS: Λίγο πιο προσεκτικό σε θέλω στη δουλειά. Σύνεση και εργατικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα περνάς περισσότερο χρόνο στη δουλειά ή θα είσαι ένα μεγάλο διάστημα κάθε ημέρας σε επαφή με τους συνεταίρους σου, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσεις σε εκείνους ακόμα και θέματα της προσωπικής σου ζωής. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει επικοινωνιακή άνεση στη δουλειά αλλά και για τη δουλειά. Βάλε τα επαγγελματικά σου ζητήματα σε προτεραιότητα καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος από αυτά. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό κλίμα στο περιβάλλον σου

SOS: Και τι έγινε που δεν πήγαμε καλά στην Eurovision; Όποιος πέφτει πρέπει να σηκώνεται!

ΖΥΓΟΣ:

Μία νέα πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρχής γενομένης από τις 21/5 καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σου ταιριάζει πολύ. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι που θέλεις να πας ή ακόμα και να αρχίσεις να κάνεις δειλά-δειλά τα πρώτα πλάνα των καλοκαιρινών διακοπών. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 δείχνει πως κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται ή βρίσκεται μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι υποστηρικτικό απέναντί σου.

SOS: Πρόσεξε λίγο την υγεία σου γιατί σε περιμένει ταξίδι μακρινό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται συχνά-πυκνά πως να λύσεις ή να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία πολύ πιθανόν έρχονται από το παρελθόν και τέτοιου είδους σκέψεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 είναι ευνοϊκό για να διαπραγματευτείς οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, δάνεια και ασφάλειες. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ερωτικά σκιρτήματα.

SOS: Δίαιτα! Σε τρομάζει η λέξη ε;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το ενδιαφέρον η άποψη και η γνώμη των άλλων για εσένα θα είναι πολύ σημαντική για τις αποφάσεις σου, για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να περιμένει διακαώς τις αντιδράσεις και τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου προσώπων σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει την ανάγκη σου να είσαι αρεστός στους άλλους και αυτή η ανάγκη θα παρακινήσει αρκετές από τις ενέργειές σου. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα ενισχύσει τα ψυχικά αλλά και τα σωματικά σου αποθέματα και θα σε βοηθήσει στη δουλειά.

SOS: Πάρε βιταμίνες γιατί σε βλέπω πολύ κουρασμένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βασική αιτία για να συναναστραφείς με κόσμο. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν δεν την περιμένεις.

SOS: Όταν δεν το’χεις, αποσύρεσαι! Βλέπε Madonna στην Eurovision!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα δημιουργήσει ευχάριστη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα. Επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 σε προτρέπει να ενδιαφερθείς για δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου καθώς θα είναι εύκολο να τις φέρεις εις πέρας.

SOS: Τι χαζομάρες είναι αυτές; Τα παρατάς τώρα; Τώρα;

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 21/5. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις να τηρήσεις «σιγή ιχθύος» σε σημαντικά ζητήματα και να μην παρασυρθείς από την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την ανάγκη να περάσεις ολοένα και περισσότερο χρόνο εντός οικίας. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 μπορεί να φέρει ένα νέο από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, το οποίο θα αποτελέσει έκπληξη.

SOS: Πόσο καιρό έχεις να ερωτευθείς πραγματικά είπαμε;

Write on Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα έχει τρεις πλανητικές μετακινήσεις αλλά το κύριο αστρολογικό δρώμενο είναι η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 19/4. Είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κληθείς να βρεις την ισορροπία σε κάποιες από αυτές. Παρορμητικές ενέργειες είναι πολύ πιθανές αν και θα πρέπει να τις αποφύγεις. Στις 17/4 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σε καλεί να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός με την παρόρμηση στα λόγια. Στις 20/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά και του Ήλιου στον Ταύρο δείχνει πως θα αναζητήσεις συναισθηματικά αλλά και οικονομικά εχέγγυα.

SOS:

Σε θέλω πιο οργανωτικό στα οικονομικά σου… μην ξεφεύγεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Πανσέληνος που γίνεται αυτή την εβδομάδα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει σε επαφή με «παθήματα» και «μαθήματα» του παρελθόντος και μπορεί να εγείρει συναισθηματικές ανησυχίες. Θα πρέπει να έχει εξίσου προσεκτικός και σε ζητήματα εργασιακής φύσεως καθώς και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα σε κουράσουν. Στις 20/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα έχεις τον τρόπο να φέρεις στο επίκεντρο τις δικές σου ανάγκες και να τραβήξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου.

SOS:

Γιατί τελευταία δεν είσαι συνεπής στα επαγγελματικά σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα οι πλανητικές μετακινήσεις θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περίγυρο. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ωθούν να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, κάτι που μπορεί να μην είναι ευχάριστο είναι όμως αναγκαίο.

SOS:

Μην ονειρεύεσαι εξωπραγματικά πράγματα! Ονειρέψου κάτι πιο προσιτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ξεκινά μία εβδομάδα που το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εικόνα που δείχνεις στους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω σε γενικότερο πλαίσιο. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 σε καλεί να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή.

SOS:

Ο έρωτας δεν έχει μόνο αγκαλιές, φεγγάρια και αστεράκια… έχει και κλάματα!

ΛΕΩΝ:

Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με την εκπαίδευση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 19/4 θα σε ωθήσει να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, όμως για να το κάνεις αυτό χρειάζεται υπομονή.

SOS:

Τι έγινε; Ζηλεύουμε λίγο τελευταία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στο τέλος αυτής της εβδομάδας σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους να ξεφύγεις από τα στενά όρια και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μία εκδρομή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εσένα και για τη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/4 στον άξονα Κριού- Ζυγού θα φωτίσει κρυμμένα συναισθήματα και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει στιγμές αναπόλησης προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος.

SOS:

Η αλήθειες πρέπει να λέγονται, όσο σκληρές κι αν είναι!

ΖΥΓΟΣ:

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του Κριού-Ζυγού στις 19/4 δείχνει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Να θυμάσαι πως κάθε απόφαση θα έχει και ένα τίμημα για αυτό θα πρέπει να αποφασίζεις με βάση τη λογική και όχι με βάση την παρόρμηση της στιγμής. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σαν τίτλο αυτής της Πανσελήνου είναι πως «όπου κλείνει μία πόρτα, δίπλα ανοίγει μία άλλη».

SOS:

Στην ζωή παλεύουμε για πολλά πράγματα, δεν κάνουμε πίσω ποτέ! Εντάξει; Σε ανέβασα λίγο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να βάλεις σε μία τάξη δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις και να μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και εργασιακές εκκρεμότητες να σε αποσυντονίσουν.  Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα είναι βοηθητική προκειμένου να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες.

SOS:

Ώρες ώρες είσαι… τρία πουλάκια κάθονται! Σύνελθε!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 19/4, στον άξονα Κριού-Ζυγού σε καλεί να βρεις «πηγές» χαράς και ενέργειας. Όσες δουλειές και αν έχεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι που επιθυμείς, να δεις κάποιο άνθρωπο που αγαπάς. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου ζητήματα

SOS:

Άχου μωρέ τι ευαίσθητο πλάσμα είσαι εσύ…. Όταν θέλεις βέβαια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα προμηνύεται έντονη μιας και η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που έπρεπε να είχαν κλείσει. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα αλλά και την οικογένεια καθώς είναι οι δύο τομείς που θα σε απασχολήσουν άμεσα και μπορεί να γίνουν η αιτία που θα νιώσεις μία πίεση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι πηγή χαράς και έμπνευσης για εσένα και θα ισορροπήσουν όλα τα υπόλοιπα!

SOS:

Πρέπει με κάποιο τρόπο να αποβάλλεις την ένταση που έχεις αυτό τον καιρό! Βρες τον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μία εξωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις επικοινωνιακά τους ανθρώπους που επιθυμείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους και τώρα είναι η ευκαιρία για να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 μπορεί να φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τα οποία θα σε παραξενέψουν.

SOS:

Άσε τους άλλους να λένε και κοίτα μόνο τον εαυτό σου! Μόνο!

ΙΧΘΕΙΣ:

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 θα σου δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους θα σε αγχώσουν και είναι πιθανόν να ρίξουν την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα να τις στηρίξεις. Η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σου λέει να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικά ζητήματα καθώς αν το κάνεις υπάρχει περίπτωση να βγεις με κάποιο τρόπο και κερδισμένος.

SOS:

Πάσχα έρχεται, κοίτα να περάσεις καλά κι άσε τα μίζερα κατά μέρος!

Write on Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, o καινούργιος μήνας που ξεκινάει ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα στη ζωή σου και αυτό θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις αρχές που έθετες ως πρωταρχικές στους στόχους σου. Χάρισε στον εαυτό σου σωματική σου ευρωστία και ευεξία και απόβαλε το άγχος της καθημερινότητας από τη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις ακόμα και ιδιαίτερα ασυνήθιστες και τολμηρές δραστηριότητες αναψυχής.

SOS:

Ώρα για φορμούλα και τρέξιμο! Σήκω, τι κάθεσαι;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, στην αρχή του μήνα θα έχεις όλο το δυνατό χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου με την σωματική σου ομορφιά και ευεξία. Θα κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η εύνοια και η τύχη θα σε φέρει μπροστά σε νέες και σημαντικές γνωριμίες, θα μπεις σε κοινωνικούς κύκλους που θα σου προσφέρουν κίνητρα να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και των αναζητήσεών σου.

SOS:

Θέματα περιουσίας, κληρονομικά κλπ έρχονται στο προσκήνιο! Να είσαι έτοιμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, στο ξεκίνημα του μήνα η θετική σου διάθεση και η αισιοδοξία που νιώθεις μέσα σου σε κάνουν να εκφράζεις ένα δυναμισμό που σε κάνει πραγματικά να λάμπεις. Τα ανοίγματα που έχεις κάνει και τα ρίσκα τα οποία έχεις τολμήσει θα αποδώσουν τους καρπούς που περιμένεις κι ίσως ακόμη περισσότερους και πιο αποδοτικούς.

SOS:

Μην δειλιάζεις όταν έχεις δίκιο και έχεις και αποδείξεις για αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η περίοδος αυτή δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για σένα, καθώς το άγχος σου και οι αναστολές σου σε κάποια θέματα θα σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου και να γεμίσεις με ανασφάλεια, κάτι που σε αποσυντονίζει και σε βαραίνει. Ωστόσο φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα βρεις τους τρόπους να χειριστείς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τη διάθεσή σου καθώς οι φίλοι και οι παρέες σου είναι αληθινά δίπλα σου στα εύκολα μα και στα δύσκολα.

SOS:

Πολύ κουτσομπολιό γύρω σου… πρόσεχε!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο δυνατός από ποτέ. Είναι ο κατάλληλος καιρός να οργανώσεις τα σχέδιά σου, να θέσεις νέους στόχους και να ανοιχτείς σε προτάσεις για συνεργασίες και νέες ευκαιρίες. Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου προτείνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που είναι μέσα στα ενδιαφέροντα και τα θέλω σου.

SOS:

Μην είσαι τόσο καχύποπτος! Δεν είναι όλοι… ‘’σατανάδες’’!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα αυτή και ο μήνας θα ξεκινήσουν με την καλύτερη διάθεσή της για σένα, η τύχη και η εύνοια σε ακολουθούν και σε συντροφεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα σου παρουσιαστεί μια υπέροχη ευκαιρία που θα σε γεμίσει με ικανοποίηση καθώς θα σου δώσει την δυνατότητα να δρομολογήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα σχέδια σου. η οργάνωση άλλωστε είναι το ατού σου.

SOS:

Είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις την αλήθεια και να σου λένε ψέματα!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή η περίοδος με τον ερχομό του μήνα θα χαρακτηριστεί από την έντονη διάθεσή σου για εξόδους, κοινωνικές συναναστροφές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ένα σύντομο ταξίδι με καλούς και αγαπητούς φίλους θα σε ανανεώσει και θα σε ξεκουράσει καθώς έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία. Θα ασχοληθείς ακόμα πιο πολύ με τον εαυτό σου, την εμφάνιση και το στυλ σου, θα κάνεις αλλαγές προφανώς αλλάξεις λουκ μιας και έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα για σένα και μόνο.

SOS:

Να θυμάσαι πως στο τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με τον ερχομό του μήνα θα νοιώσεις ότι έχεις την τύχη δίπλα σου, καθώς γεμίζεις με αντοχή και αυξάνεται η αυτοεκτίμηση που αισθάνεσαι μέσα σου. Μην υπερφορτώνεις τον εαυτό σου με άγχος, αφού είναι βέβαιο πως μπορείς να χειριστείς παράλληλα πολλά πράγματα, δε χρειάζεται λοιπόν να αγχώνεσαι για τίποτα, η ευστροφία σου είναι ο δυναμικός σου συνεργάτης.

SOS:

Μην παίζεις με την φωτιά, κάτσε και λίγο στα αυγά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η πλανητική αύρα και εύνοια των ημερών με το ξεκίνημα του μήνα είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε όποιες αποφάσεις ή κινήσεις θες να κάνεις. Το διάστημα αυτό θα προκύψουν στη ζωή σου μοναδικές ευκαιρίες κοινωνικών ενδιαφερόντων, επαγγελματικών ευκαιριών ανέλιξης και προσωπικών σχεδίων προς υλοποίηση, που ούτε ο ίδιος θα πιστεύεις στο πόσο καλά και τυχερά είναι όλα την περίοδο αυτή στη ζωή σου.

SOS:

Τι εννοείς δεν πιστεύεις στα ζώδια; Πήρες κανά 2 κιλά τελευταία ή δεν πήρες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λες και εκφράζεις καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αδικήσεις κάποια πρόσωπα στη ζωή σου κι αυτό ξέρεις πως θα σε βαρύνει ιδιαίτερα, καθώς η αρχή σου για δικαιοσύνη και σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις είναι αξιωματική και δεν την παραβαίνεις εύκολα διότι μετά βυθίζεσαι και ναυαγείς στις ενοχές σου. Προσπάθησε να παραμερίσεις τον παρορμητισμό των ημερών ειδικά στις αρχές του μήνα, που ίσως σου προσδώσει μια κακή και ισοπεδωτική διάθεση.

SOS:

Μην καμαρώνεις για ξένα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα που ξεκινάει με το καλωσόρισμα του Απρίλη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη για εσένα. Καθώς εκπέμπεις ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις πιο πολύ τον κύκλο σου, τις γνωριμίες και τις συναναστροφές σου. Πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι με σκοπό να συναντήσεις αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που έχεις να δεις από πολύ καιρό, αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς οι παλιές φιλίες είναι για σένα πάντα ζωντανές μέσα σου.

SOS:

Γιατί ανακατεύεσαι με τα πίτουρα; Δεν την ξέρεις την παροιμία;

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η αρχή του νέου μήνα θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις πιο ουσιαστικά μερικά πράγματα που μέχρι τώρα τα αντιμετώπιζες επιδερμικά και χωρίς την ιδιαίτερη βαρύτητα που απαιτούσαν. Ακόμα και η σκέψη μιας μετακόμισης ή και η αλλαγή στα επαγγελματικά σου μπορεί να φλερτάρει πολύ έντονα τις μέρες αυτές μέσα σου, ωστόσο μην πάρεις ακόμα καμία απόφαση πριν ζυγίσεις και μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά της.

SOS:

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα επιτέλους! Μην παρασύρεσαι όμως! 

Write on Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, είσαι στη φάση εκείνη που όλα δείχνουν πως η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη όσο και το θερμόμετρο. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές, οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου βρίσκονται σε εύνοια. Η εποχή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι ή μια απόδραση με φίλους ή την παρέα σου. Είσαι γεμάτος ενέργεια και θετική αύρα, μην αφήσεις επομένως κανέναν και για κανένα λόγο να σου χαλάσει αυτή την υπέροχη διάθεση… ο χρόνος είναι υπέρ σου!

SOS: Μην αναβάλλεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ξεκίνησέ το!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, το διάστημα αυτό έχει πολλά χαμόγελα για σένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, συμμετοχή σε εκδηλώσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, έξοδοι με καλή παρέα και γενικά η διάθεσή σου είναι γεμάτη με καλή και χαμογελαστή όψη. Μπορεί κάποιες ανοιχτές οικογενειακές υποθέσεις να σου φέρουν μια ανησυχία ωστόσο ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίζεις όλα με ήρεμο και αποφασιστικό τρόπο.

SOS: Πολύ ψωνίζεσαι τελευταία και δεν μου αρέσει, προσγειώσου λίγο βρε πουλάκι μου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι γεμάτη με δυναμισμό και θετική ενέργεια. Έχεις πολύ ανεβασμένη την κοινωνική σου δραστηριότητα αυτή την εποχή κι αυτό σε κάνει να νιώθεις δυνατός και καλά κάνεις! Εύνοια στην τύχη σε διατρέχει αυτές τις μέρες. Να μην απορρίψεις την πρόταση ενός ταξιδιού, θα σε ανανεώσει! Απόφυγε τυχόν μικροεντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου, αποστασιοποιήσου από καταστάσεις που δε σε ωφελούν!.

SOS: Μην αντιδράς σπασμωδικά όταν σου προσάπτουν ευθύνες και δεν φταις, θα χάσεις το δίκιο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εποχή έχεις πολλή ενέργεια κι αυτό διαφαίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικές συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σε ωφελήσουν κατά πολύ στην κοινωνική σου ανέλιξη. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα σε χαλαρώσουν αυτή την περίοδο και θα σε ηρεμήσουν, απόλαυσε μικρές αποδράσεις που σε ανανεώνουν.

SOS: Τι εννοείς δεν έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο ακόμα;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, με περισσότερη διάθεση θα ασχοληθείς με άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτήν την περίοδο ύστερα από τις τελευταίες εντάσεις που πέρασες, όλα σε δικαιώνουν και σε κάνουν να νιώθεις και πάλι δυνατός και αποφασιστικός. Έξοδοι με παρέες θα σε κάνουν να είσαι το επίκεντρο προσοχής .Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους ούτε να συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου, επομένως κράτα τις αποστάσεις από πιεστικά περιβάλλοντα.

SOS:

Δεν είναι κακό να είσαι αυθόρμητος, αλλά με μέτρο έτσι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, είσαι ιδιαίτερα σε καλή διάθεση αυτές τις μέρες. Νιώθεις μια υπέροχη ηρεμία και εισπράττεις ικανοποίηση από τον εαυτό σου. Έχεις καταλήξει σε ορθές αποφάσεις για πολλά που σε απασχόλησαν αυτό το διάστημα. Καλό είναι να κάνεις πράγματα για σένα που σου προσφέρουν χαρά. Έξοδοι με φίλους και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα αναπτερώσουν το ηθικό σου… όλα δείχνουν πως η περίοδος αυτή σε οδηγεί σε μονοπάτια που επιθυμείς!

SOS:

Χαλάρωσε λίγο με τα socialmedia, η αληθινή ζωή είναι πιο ωραία!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την περίοδο είσαι περισσότερο κοινωνικός, επικοινωνιακός, δεχτικός σε εξόδους και παρέες με καλούς φίλους. Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση αυτόν τον καιρό, κι αυτό είναι ένα δώρο που οφείλεις στον εαυτό σου. Απόφυγε συναναστροφές με άτομα που σε πιέζουν και σε αποσυντονίζουν και διάθεσε τον χρόνο σου μόνο εκεί που εσύ περνάς καλά και φορτίζεις τις δυνάμεις σου.

SOS: Σε απασχολούνε πράγματα που δεν θα έπρεπε, ενώ τα πιο σοβαρά… περιμένουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ακολούθησε το ένστικτο τις επιθυμίες σου. Όλα δείχνουν πως βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, τόσο στο κοινωνικό όσο και στο προσωπικό. Φιλοδοξίες και στόχοι που θέτεις επιτυγχάνονται κι αυτό σου δίνει πραγματικά φτερά. Απόφυγε συναντήσεις με άτομα που σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν, δε χρειάζεται να αναλώνεις το χρόνο και την καλή σου διάθεση με ανθρώπους που θέτουν το εγώ τους σε προτεραιότητα. Βγες με φίλους, χαλάρωσε σε εξόδους που σε γεμίζουν ικανοποίηση.

SOS: Μήπως να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία στο οικογενειακό σου περιβάλλον που το χρειάζεται;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτό το διάστημα έχεις περισσότερη ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μια τάση ανανέωσης της εμφάνισής σου θα προκύψει αυτές τις μέρες κι αυτό θα σε αναζωογονήσει πολύ! Έξοδοι με φίλους και ήρεμες, ήσυχες βραδιές θα σε αποφορτίσουν από τις εντάσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα κι έγιναν αιτία να κλειστείς αρκετές φορές στον εαυτό σου. Να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος σχετικά με κληρονομικά θέματα, ξεκουράσου πρώτα και σιγά σιγά όλα θα τα διευθετήσεις!

SOS: Υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ύπνο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, πέρασες ένα διάστημα με πίεση και άγχος και τώρα φαίνεται η αρχή του καλοκαιριού να σε γεμίζει με θετική αύρα. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, έξοδοι με φίλους και συνεργάτες! Καλό είναι να αποφύγεις συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου που σου προκαλούν ένταση. Η ψυχολογία σου έχει ανάγκη την αποφόρτιση από κάθε τι που σε βυθίζει προς τα κάτω! Χαμογέλασε το αξίζεις και το οφείλεις σε σένα!

SOS: Και τώρα… βουρ για καλοκαίρι! Κάνε οικονομία και γυμναστική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την περίοδο γενικά είσαι καλά, αν εξαιρέσεις τις στιγμές που τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου σε αναστατώνουν! Η αποδοχή σου από νέα περιβάλλοντα και οι νέες γνωριμίες κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα σε κάνουν να νιώσεις τη σημαντικότητά σου και την αξία σου ως άτομο να επιβεβαιώνεται! Βραδιές με φίλους και ήσυχες έξοδοι θα σε χαλαρώσουν, ενώ ένα κληρονομικό ζήτημα θα σε απασχολήσει θετικά!

SOS: Βρε ζηλιάρη, κοίτα και λίγο τα δικά σου θέματα!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, είσαι στην αρχή μιας καλής και υπέροχης φάσης στη ζωή σου! Ευνοούνται ταξίδια, έξοδοι με φίλους, αποδράσεις από την καθημερινότητα, κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Παραμέρισε από τη ζωή σου καθετί αρνητικό που σε επηρεάζει και σου χαλά τη διάθεση. Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, γι΄αυτό καλό είναι να δίνεις στον εαυτό σου τη χαρά που αξίζεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που καλό είναι να τις δεις πιο σοβαρά, έχουν πολλές εκπλήξεις για το μέλλον σου!

SOS: Προσοχή στους πολλούς καφέδες και στα… τριγλυκερίδια!