Basilis Papavasileiou

Basilis Papavasileiou

Write on Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα έχει για σένα αρκετές δυσκολίες κι αναποδιές με την νέα θέση του κυβερνήτη σου στον Ταύρο από τις 14 και μετά και αρκετά από τα σχέδια που είχες κατά νου και περίμενες εν αγωνίως την υλοποίησή τους θα πάρουν μια αναβολή που θα σου προκαλέσει ένα αρκετά έντονο εκνευρισμό. Συμβουλή μου, να συγκρατήσεις τη νευρικότητά σου και να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί ενδεχομένως να σε εκθέσουν μπροστά σε πρόσωπα που μέχρι τώρα σε εκτιμούν και σου συμπαραστέκονται.

SOS:

Πρόσεξε λίγο τις εντάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά ήσυχα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση του Άρη στο ζώδιο σου από τις 14 και μετά. Θα σου δοθεί ο χρόνος να αναθεωρήσεις αρκετές από τις μέχρι τώρα θέσεις και απόψεις σου. Η ζωή είναι πολύ ωραία για να χαλάς την ψυχολογία σου με κουβέντες ή κακίες που μπορεί να εκφράζουν κάποιοι άνθρωποι για σένα. Μην αφήνεις τον αρνητισμό τους  να σε πληγώσει. Αγάπησε πιο πολύ τον εαυτό σου και δες πως η ζωή είναι ένα δώρο που είναι αποκλειστικά για σένα, ζήσε λοιπόν τη ζωή σου όπως θες κι όπως εσύ χαλαρώνεις, γεμίζεις και εκφράζεσαι.

SOS:

Τι υπόσχεσαι πράγματα μωρέ αφού δεν πρόκειται να τα κάνεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου μεσοβδόμαδα θα είναι αρκετά όμορφη και ήρεμη για σένα. Θα κάνεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις προγραμματίσει και θα νιώσεις ικανοποίηση με τα αποτελέσματα που θα λάβεις. Στον κοινωνικό σου κύκλο καθώς οι σχέσεις σου διευρύνονται, αυξάνεις την κοινωνικότητά σου και οι νέες γνωριμίες που κάνεις θα σε γεμίσουν με χαρά καθώς θα γνωρίσεις πολλά κι ενδιαφέροντα πρόσωπα.

SOS:

Όχι… δεν είσαι εγωιστής απλά, ώρες ώρες είσαι ανυπόφορος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14 θα κυλήσει με μια ένταση καθώς απρόσμενα και απρόβλεπτα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε φέρουν σε μια κατάσταση απογοήτευσης και θλίψης. Μη χάνεις όμως στιγμή τη θετική σου σκέψη, ακόμα κι αν το σύμπαν νιώθεις πως βάλλεται εναντίον σου εσύ κρατήσου δυνατός και θα δεις ότι σε όλα θα βγεις νικητής.

SOS:

Από τώρα χτυπιέσαι στο γυμναστήριο; Νωρίς δεν είναι λίγο;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, την εβδομάδα αυτή θα  έχει μια απροσδόκητη ποικιλία εμπειριών σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Χαρακτηριστικά της θα είναι η έντονη κοινωνικότητά σου και η εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Στόχοι που έχεις από καιρό θέσει τείνουν προς υλοποίηση κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση κι αυτοπεποίθηση. Φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι στη ζωή σου κι αυτό θα σου αποδώσει χαρά κι ευχαρίστηση. Πλανητικά θα κινηθεί ένα υπέροχο διάστημα αυτή την εβδομάδα που θα σε γεμίσει δύναμη και σθένος.

SOS:

Προσοχή στους μικροτραυματισμούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά μπερδεμένη με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14. Κάποιες αστοχίες θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου. Μην ανησυχείς όμως γιατί τα άστρα είναι δίπλα σου ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις όποιες αναποδιές ή αναβολές. Στα οικογενειακό σου περιβάλλον θα λάβεις πολύ καλά νέα από αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σου δώσουν ανάσες αισιοδοξίας και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

SOS:

Τα βράδια δεν τρώμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Κρατήσου!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ η εβδομάδα αυτή θα είναι σε μεγάλο βαθμό ευνοϊκή για σένα. Προτάσεις επαγγελματικές, διεύρυνση των δραστηριοτήτων σου, νέες γνωριμίες και συνεργασίες θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Θα νιώσεις την αξία σου ακόμα πιο πολύ και θα αυξήσεις την ενεργητικότητά σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα νιώσεις λίγο πίεση καθώς θα πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τα πρέπει από τα θέλω σου, μην σε απογοητεύει όμως αυτό καθώς κατά το τέλος της εβδομάδας ένα ταξίδι που θα κάνεις θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι δυνατός κι ελεύθερος. 

SOS:

Ο εαυτός σου σε χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με γνώμονα ότι διανύεις μια πολύ δυνατή περίοδο και πετυχαίνεις καθετί που βάζεις στο μυαλό σου, προσπάθησε να μην υπερεκτιμήσεις καταστάσεις και πράγματα γιατί με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14 ο κίνδυνος των αστοχιών καραδοκεί. Κινήσου με συνέπεια και πρόγραμμα και θα δεις ότι η εβδομάδα αυτή θα έχει πολύ σοβαρούς λόγους για να σε κάνει να χαμογελάσεις και μάλιστα αρκετά δικαιωμένος.

SOS:

Το περπάτημα κάνει καλό σε όλα! Ξεκίνα λοιπόν κι άσε τις δικαιολογίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14  και να σε ευνοεί θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στα όσα θες να πετύχεις. Έχεις απομακρύνει από δίπλα σου νοσηρές καταστάσεις και πρόσωπα που σε πλήγωναν. Βάλε στόχους και κυνήγησε κάθε σου επιθυμία κι όνειρο. Τόσο στον προσωπικό όσο και στο διαπροσωπικό τομέα θα λάβεις χαρά κι ικανοποίηση. Η υπομονή και η επιμονή σου για μια φορά ακόμη θα γίνουν όπλα ισχυρά να κατακτήσεις τα όσα αξίζεις.

SOS:

Κοίτα την δουλειά σου και μην ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα είναι επιτέλους εβδομάδα ανάσας για σένα καθώς με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 14  και να σε ευνοεί, τα καλά νέα που περίμενες να σε αγγίξουν το τελευταίο διάστημα έρχονται και σε ανακουφίζουν απροσδόκητα. Πλέον μπορείς με ηρεμία και μακριά από εσωτερικές πιέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες που πέρασες σε έκαναν ακόμη πιο δυνατό, αν και είσαι από τα πολύ δυνατά ζώδια του πλανητικού συστήματος, η τελευταία περίοδος ήταν από τις δυσκολότερες και αυτό ήταν αρκετά βασανιστικό για σένα.

SOS:

Οι κακές συνήθειες πρέπει να κόβονται, γι’ αυτό λέγονται και κακές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα είναι για σένα αρκετά περίεργη, καθώς θα εισπράξεις και ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και απροσδόκητα που θα πρέπει να επιληφθείς άμεσα. Θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και προτάσεις  που θα σε κάνουν να νιώσεις χαρούμενος, αλλά δε θα λείψουν και αστοχίες που θα σε κάνουν να βαρύνεις αρκετά.

SOS:

Κάνε οικονομία, πολύ σπάταλος είσαι τελευταία!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα θα είναι σχετικά ήρεμη, αφού αφήνεις πίσω σου την κακή επίδραση των αρνητικών σκέψεων που σε είχαν περικυκλώσει το τελευταίο διάστημα. Ξαναμπαίνεις στους ρυθμούς σου, κοινωνικούς, προσωπικούς, επαγγελματικούς και με την τελευταία περιπέτεια που πέρασες ακόμα πιο σοφός και ώριμος.

SOS:

Μήπως ήρθε η ώρα για μια… αλλαγή;

Write on Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η περίοδος αυτή με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω θα σε κουράσει αρκετά καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και πιέσεις, που θα προκληθούν από το άμεσο περιβάλλον σου, ωστόσο με τον ορθολογισμό που σε διακρίνει και την ικανότητα που έχεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα άμεσα και στοχευμένα φαίνεται ότι θα τα βάλεις όλα σε τάξη με υπομονή και επιμονή. Η επιθυμία σου για λύσεις δίκαιες θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα είναι πολύ κοντά σου αυτές τις μέρες και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

SOS:

Όχι, δεν ήρθε η Άνοιξη ακόμα φίλε μου, άσε τα λεπτά ρούχα στην άκρη προς το παρόν!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη η εύνοια και η τύχη δείχνουν πως είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Είσαι ένα πολύ καταξιωμένο άτομο, δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός αφού και έξυπνος και δραστήριος είσαι, στηρίξου λοιπόν στις δικές σου δυνάμεις και να ξέρεις ότι θα βγεις νικητής. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποια προβλήματα και συγκρούσεις με πολύ κοντινά σου πρόσωπα προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά μην πτοείσαι διότι όλα θα τα αντιμετωπίσεις με το δυναμισμό που σε διακατέχει. Παρέες με φίλους και γνωστούς θα είναι πολύ ωραίοι λόγοι για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετική αύρα.

SOS:

Πρέπει να ξεκινήσεις δίαιτα! Ή γυμναστήριο! Μην το αμελείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, την περίοδο αυτή με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Τοξότη θα γεμίσεις από τη θετική αύρα που σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Άδειασε το μυαλό σου από κάθε σκέψη και γέμισε από ενέργεια που τόσο έχεις ανάγκη. Διατήρησε την καλή σου διάθεση και μην αφήνεις τίποτα να την συννεφιάζει. Πάρε το χρόνο σου, γέμισε τις μπαταρίες σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή που περνάς. Η χαλάρωση και η ηρεμία είναι απόλυτα αναγκαίες αυτές τις μέρες στη ζωή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον σε απασχολούν κάποια θέματα που ακόμα επιζητάς την καλύτερη δυνατή λύση, μην απογοητεύεσαι πολύ σύντομα όλα θα ανακάμψουν προς το καλύτερο της εξέλιξής τους.

SOS:

Κακό πράγμα η ζήλεια… σωστά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η περίοδος που ανατέλλει επιφυλάσσει πολλά καλά κι όμορφα για σένα. Η καθημερινότητά σου με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη και να σε ευνοεί θα γεμίσει με δημιουργικότητα. Όλα αυτήν την εποχή, σου υπόσχονται επιτυχία και εκπλήρωση. Στόχοι που τέθηκαν πριν από πολύ καιρό φτάνουν στην επίτευξή τους. Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις δικαιωμένος και ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, ξέρεις να αγωνίζεσαι και να κατακτάς ακόμα και τους πιο υψηλούς στόχους που θέτεις, ωστόσο πρόσεχε λίγο την υγεία σου γιατί οι πιεστικές καταστάσεις σε οδηγούν σε απόγνωση και σε αποσυντονίζουν. Έξοδοι με φίλους και ωραίες στιγμές φαίνεται να σε κερδίζουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες σου.

SOS:

Το νου σου στην δουλειά και στις υποχρεώσεις! Εντάξει;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Τοξότη θα σηματοδοτήσει την κοινωνικότητα και την ικανότητά σου να διακρίνεσαι μέσα στην ομάδα για τον τρόπο που λειτουργείς και ρυθμίζεις τα πάντα γύρω σου. Θα έχεις την ευκαιρία πολλών αξιόλογων συναναστροφών και πολύ γρήγορα θα βάλεις σε λειτουργία ένα νέο σου σχέδιο ή πλάνο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα χρειαστεί να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους προς το Σαββατοκύριακο καθώς δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι μαζί σου, ούτε να κάνουν αυτό που εσύ θεωρείς αναγκαίο, προσπάθησε να ακούσεις και μια διαφορετική γνώμη.

SOS:

Πρέπει να κοιμάσαι λίγο περισσότερο γιατί οι μαύροι κύκλοι σου είναι πολύ… μαύροι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, το διάστημα αυτό αν και ξεκινάει με λίγο βαριά την ψυχολογία σου. Λόγω της θέσης του Ερμή στον Αιγόκερω κάποιες μικροεντάσεις στον κοινωνικό σου χώρο θα σε αποσυντονίσουν, μην πτοείσαι καθώς η αξία σου και η καλοσύνη σου είναι γνωστή σε όλους. Μη δίνεις σημασία γενικώς σε καθετί που προσπαθεί να σε βαρύνει συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Είσαι αξιαγάπητος και αξιολάτρευτος και υπάρχουν πολλοί που αναγνωρίζουν την αξία και την ευθύτητα που διακατέχει το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου. Αξιοποίησέ την προς όφελός σου. Όλα εξαρτώνται από εσένα και το ξέρεις.

SOS:

Απέφυγε τα καυγαδάκια και τις κόντρες, γιατί δεν θα είναι προς όφελός σου!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ιδανική είναι αυτή η περίοδος για κάθε σου σκέψη, σχέδιο, στόχο. Πέρασες ένα διάστημα που κινούσουν ανάμεσα στα θέλω και τα μπορώ, στα γίνεται και στα αδύνατα να συμβούν, όμως τώρα βλέπεις ότι ανοίγονται πόρτες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα προσωπικά σου ζητήματα. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη θα υπάρχει μεγάλη εύνοια σε μετακινήσεις, συνεργασίες, επικοινωνία, παρέες, φίλοι και οικογένεια, κινούνται πλέον ευνοϊκά στη ζωή σου. Με την αισιόδοξη διάθεση που σε διακατέχει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όλα τα αντιμετωπίζεις πιο αποτελεσματικά.

SOS:

Λίγο την μυτούλα να κατεβάσεις, σε θέλω πιο ταπεινό και σεμνό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή η περίοδος είναι θα έλεγε κανείς αφιερωμένη στον εσωτερικό διάλογο και στις αναζητήσεις σου. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα αξιολογήσεις τις καταστάσεις του προηγούμενου διαστήματος, θα αφεθείς σε μια κριτική και αυτοκριτική, η οποία αποτελεί έναν θετικό και ουσιαστικό διάλογο με το είναι σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν βέλη που θα σε κάνουν να θυμώσεις και να ανεβάσεις την πίεσή σου, προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις, μην αφήσεις τις κακίες των άλλων να σου χαλάσουν την ψυχολογία, άνοιξε την πόρτα και φύγε, πήγαινε μια βόλτα δες αντικειμενικά τα πράγματα κι όταν ηρεμήσεις μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θεωρείς απαραίτητα. Ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σου προσφέρει την παρέα και τη συμπαράστασή του κι αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

SOS:

Λύσε τα προβλήματα που σε απασχολούν από πέρυσι και ξεκίνα από την αρχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνεις αυτά που σε ικανοποιούν και σε γεμίζουν. Προσπάθησε να ανεβάσεις την ψυχολογία σου η οποία το τελευταίο διάστημα έχει βαρύνει κατά πολύ καθώς οι σκέψεις που έχεις και σε βασανίζουν είναι φορές που σου απορροφούν όλο το οξυγόνο σου. με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο σου θα έχεις προσκλήσεις για συμμετοχή σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, καλό είναι να μην αρνηθείς, να δημιουργείς προϋποθέσεις και νέα ανοίγματα σε συναναστροφές που θα σε βοηθήσουν κοινωνικά, επαγγελματικά και θα σε ωφελήσουν ατομικά ως άνθρωπο. Μερικές προστριβές οικονομικού χαρακτήρα μπορεί να συννεφιάσουν το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά σύντομα θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

SOS:

Μην δανείσεις χρήματα σε κανέναν αυτές τις μέρες! Να είσαι φειδωλός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το διάστημα αυτό θα σε βρει σε μια πολύ καλή φάση σου, αφού με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο σου πολλά από αυτά που είχες κατά νου επιτέλους πραγματοποιούνται. Συναντήσεις με φίλους καλή παρέα, εύνοια στα συναισθηματικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου, θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της περιόδου αυτής, η οποία θα προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση και μια πολύ χαρούμενη διάθεση. Η αύρα σου είναι γεμάτη με θετική ενέργεια κι αυτό είναι ορατό στο περιβάλλον σου που σε θαυμάζει. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι καλά,  απόφυγε ότι σε στεναχωρεί και σε αγχώνει προκειμένου να κρατήσεις την ευεξία σου και την όμορφη διάθεσή σου.

SOS:

Πολλές κακές γλώσσες βλέπω γύρω σου και δεν μ’ αρέσει! Πρόσεχε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτό το διάστημα που ξεκινάει θα είναι γεμάτο από πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως συναισθηματικά. Νεύρα, εντάσεις, διάθεση για απομόνωση και χαλάρωση θα έχουν προτεραιότητα μέσα σου.  Το τελευταίο διάστημα οι ποικιλόμορφες εντάσεις σου χάλασαν τη διάθεση και σε αποσυντόνισαν αρκετά και τώρα νιώθεις πραγματικά την ανάγκη να ισορροπήσεις και να χαλαρώσεις τον εαυτό σου, να βρεις την ηρεμία που τόσο έχεις ανάγκη και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που νιώθεις πως σε βυθίζουν. Ένας περίπατος κοντά στη φύση, μια βόλτα στο πάρκο ή στα μαγαζιά είναι λύσεις που θα σου προσφέρουν την αγαλλίαση που αναζητάς. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα πράγματα έχουν αρκετές δυσκολίες, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας.

SOS:

Πάρε και κανένα τηλέφωνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μην τα ξεχνάς!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, όλα στο διάστημα αυτό φαίνεται να είναι μπερδεμένα μέσα σου. Από τη μια νιώθεις πως είναι όλα καλά κι από την άλλη θες να φύγεις απ΄ όλα, όμως η φυγή δεν ήταν ποτέ λύση και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές όπου εκεί χρειάζεται να αναμετράει κανείς τις δυνάμεις και τις αντοχές του. Έξοδοι με φίλους, παρέες με συναδέλφους θα σε χαλαρώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Η διάθεσή σου θα αποκτήσει και πάλι το σθένος και το δυναμικό που τη χαρακτηρίζει. Θα εκτιμηθεί πολύ από το φίλους σου η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία τον τελευταίο καιρό έχεις αντιμετωπίσει ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες.

SOS:

Τι εννοείς δεν έχεις κουμπαρά; Και πως θα πας διακοπές το καλοκαίρι;

Write on Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, το 2019 με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα νιώσεις ιδιαίτερα ενθουσιώδης καθώς νέα εγχειρήματα και ιδέες σου τραβούν την προσοχή και την ενέργεια, στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών και των σχέσεων. Η βαθιά σου επιθυμία να «βουτήξεις» σε βαθιά και άγνωστα νερά, γευόμενος την χαρά της ανακάλυψης και της καινοτομίας θα σε συνεπάρει. Έχεις ανάγκη από αλλαγές που σου υπόσχονται νέα δεδομένα στη ζωή σου. Μάλιστα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω)φαίνεται πως θα είσαι και ιδιαίτερα ανυπόμονος για να τις πραγματοποιήσεις, αλλά στο σημείο αυτό πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Αν θέλεις να κάνεις τα πράγματα σωστά, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και κόπο για να προετοιμάσεις τα σχέδια σωστά! Όσον αφορά στους γύρω σου, φρόντισε να είσαι προσεκτικός τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου) με τον τρόπο που προσπαθείς να τους επηρεάσεις ή να τους βελτιώσεις. Δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλοι την ανάγκη σου για πρόοδο και εξέλιξη. Επίσης, ο χρόνος αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να αναγνωριστείς εσύ και η δραστηριότητά σου, αξιοποιώντας σωστά την τεχνολογία και τα μέσα που σου παρέχει. Έτσι, θα μπορέσεις ακόμη να αποδώσεις καλύτερα με λιγότερο κόπο!

SOS:

Θα γίνεις επιτέλους λίγο πιο διαλλακτικός την νέα χρονιά;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, το 2019 θα σου επιβάλει με τον τρόπο του να κάνεις ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείς. Με τον Ουρανό να σε επισκέπτεται στις 5 Μαρτίου ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και δώσε περισσότερη σημασία στις σωματικές σου ανάγκες. Η ξεκούραση, ο ύπνος, η χαλάρωση και η γυμναστική θα σε αναζωογονήσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια που τώρα τελευταία την έχεις χάσει για τα καλά. Μην προσπαθείς να πιέσεις άλλο το κορμί σου για χάρη όσων προγραμματίζει ο νους. Και το πιο σημαντικό; Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να εγκλιματιστεί στις νέες συνήθειες. Μέσα από την διαδικασία αυτή θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένος και ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Ο χρόνος αυτός με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου σου επιτάσσει να βάλεις τον εαυτό σου στο πρώτο πλάνο και να αφήσεις τις ανάγκες των άλλων για λίγο πίσω. Ακόμη και τα επαγγελματικά θα μπουν σε μια δευτερεύουσα θέση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε οικονομικό επίπεδο για να αυξήσεις τα έσοδα σου!

SOS:

Φέτος νομίζω πρέπει να κάνεις καλύτερη οικονομική διαχείριση...!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το 2019 με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι για εσένα περίοδος ανακάλυψης και εξερεύνησης. Διάφορες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να ξεσκεπάσεις πληροφορίες που εν τέλει δεν θα σε απογοητεύσουν καθόλου, ειδικά αν λάβεις υπόψη σου ότι μέσω αυτών θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ψυχική ανάταση, ηρεμία και να συναντήσεις νέες ιδέες. Επιπλέον, η κατάσταση αυτή θα σε βοηθήσει να σκάψεις πιο βαθιά σε υφιστάμενες σχέσεις που έχεις ή να τις αντικρίσεις από μια νέα οπτική. Ο χρόνος αυτός υπόσχεται πολλές κοινωνικές επαφές που θα τις χαρακτηρίζει η ποικιλία! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ πλούσια και διασκεδαστική. Ωστόσο τα διαστήματα που θα λάβουν χώρα οι Εκλείψεις (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω) ο χρόνος αυτός θα σε φέρει αντιμέτωπο με μια σειρά ερωτημάτων, μέσω των οποίων θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις μέσα σου τα πράγματα και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

SOS:

Το να σοβαρευτείς φέτος λίγο περισσότερο δεν σημαίνει ότι γερνάς κιόλας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, η αλήθεια είναι ότι είσαι το καλό και συναισθηματικό παιδί της παρέας, αλλά το 2019 με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά η βασική σου επιδίωξη θα είναι να διώξεις από πάνω σου τα δεσμά. Ίσως να μην θέλεις να χαλάσεις χατίρι, ειδικά στους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά η εσωτερική σου ανάγκη για «ελευθερία» θα είναι πιο ισχυρή από ο,τιδήποτε άλλο. Τέλος οι περιορισμοί και βάρη που δεν σου αναλογούν. Ξεκίνα να μιλάς και να εκφράζεσαι! Εκφράσου ακόμη και με μια προσωπική ενασχόληση που θα προάγει την δημιουργικότητά σου. Βρες τον χρόνο για αυτό. Βέβαια, ακόμη και αν αυτές οι συμβουλές δεν σε πείθουν, ο χρόνος που έρχεται δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια. Θα σου δώσει το «πάτημα» να κάνεις τις αλλαγές αυτές και να γεμίσεις ικανοποίηση. Η δημιουργικότητά σου, όμως, δεν θα εξαντληθεί μόνο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα φανεί χρήσιμη και σε επαγγελματικές δραστηριότητες που θα έχεις με τις επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Δία στον Τοξότη στον τομέα αυτό της ζωής σου.

SOS:

Ρίσκαρε ρίσκαρε ρίσκαρε! Μην κολλήσεις και την νέα χρονιά στα ίδια! Δεν βαρέθηκες?

ΛΕΩΝ:

Φίλε μου Λέων, το 2019 θα πρέπει να υιοθετήσεις μια στάση ή να εναρμονιστείς με μια κατάσταση που δεν θα είναι τόσο εύκολη. Κάτι αλλόκοτο υπάρχει και πρέπει να βρεις το κλειδί για να διατηρήσεις την ισορροπία. Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σχετικά σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες ή κοινωνικές επαφές. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά θα είναι έντονη η διερώτηση όσον αφορά στην εμπλοκή σου σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο θα οριοθετηθεί με την υπογραφή κάποιου συμβολαίου. Ο χρόνος αυτός, θα σε κάνει να νιώσεις το βάρος και τους περιορισμούς που προέρχονται από κάποιες καταστάσεις και θα σε οδηγήσουν σε ψυχική και σωματική αδυναμία. Όποιος και αν είναι ο λόγος που νιώθεις έτσι, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και η καθημερινότητα δύσκολη κάποιες φορές, οπότε δεν έχεις περιθώρια να λειτουργείς χωρίς δυνάμεις. Σκέψου το σοβαρά!

SOS:

Κανένα εμπόδια, καμιά δυσκολία δεν πρέπει να σε βάλει κάτω! Τι λιοντάρι είσαι άλλωστε?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Φίλε μου Παρθένε, το 2019 είναι πολύ πιθανό ένα μέλος της οικογένειάς σου ή κάποιο πρόσωπο που ανήκει στον πολύ στενό σου κύκλο να αναζητήσει επίμονα και άμεσα την προσοχή σου. Ίσως τους τελευταίους μήνες να έχεις δείξει σημάδια εγκατάλειψης ή κάτι να έχει αλλάξει στην συμπεριφορά σου. Γενικότερα με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά θα ασχοληθείς με ζητήματα οικογένειας και οργάνωσης όσον αφορά στο σπίτι σου. Τα πρακτικά ζητήματα που υπάρχουν θα απαιτήσουν λύσεις χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Η κοινή λογική θα είναι σημαντικός βοηθός σου στην πορεία σου τον χρόνο αυτό. Αξιοποίησέ την και επιστράτευσέ την στα δύσκολα. Μην πονοκεφαλιάζεις χωρίς λόγο! Από την άλλη πρέπει να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, καθώς μέσα από την προσήλωσή σου σε πρακτικά θέματα, εύκολα θα χάσεις την προσοχή σου από θέματα συναισθηματικής φύσεως. Πέρνα χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα, χωρίς να προσπαθείς κάτι ιδιαίτερο. Απλά πέρνα χρόνο μαζί τους και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι φαντάζεσαι! Επίσης, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Φαίνεται πιέστηκες αρκετά το 2018 και αυτή αυτός ο χρόνος είναι καλός για να ξεκουραστείς.

SOS:

Δώσε απλόχερα την αγάπη και την βοήθειά σου όταν σου ζητηθούν! Δεν θα το μετανιώσεις!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το 2019 καλείσαι και πάλι να δείξεις υπομονή με τις καταστάσεις και κυρίως με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το ξεκίνημα του χρόνου με τον Δία να κινείται στον Τοξότη για σχεδόν όλο το 2019, σε βρίσκει σε μια φάση υποχώρησης, επαναπροσδιορισμού και αναζήτησης. Υπάρχουν θέματα που τα αμφισβητείς και προσπαθείς να τα βάλεις σε νέες βάσεις. Ο χρόνος αυτός θα σε βοηθήσει να θέσεις σιγά σιγά τις προτεραιότητές σου από την αρχή και να δημιουργήσεις το υπόβαθρο που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις σωστά. Ακόμη και αν υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο όπως τα διαστήματα των Εκλείψεων (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω), μην σκοτίζεσαι. Όλο αυτό είναι απαραίτητο για να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το μυαλό και το συναίσθημά σου. Η τάση ανανέωσης έρχεται για εσένα το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, χρονικό σημείο από το οποίο και μετά τα πράγματα θα αποκτήσουν νόημα και θα αρχίσεις να βάζεις τα κομμάτια στη σειρά. Μια νέα αρχή θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Νέα κίνητρα, νέες παραστάσεις, όλα θα δείχνουν τόσο καινούρια που θα νιώσεις και πάλι την γλυκιά αναστάτωση των παιδικών σου χρόνων!

SOS:

Γελάει καλύτερα πάντα ο τελευταίος! Να το θυμάσαι αυτό φέτος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλε μου Σκορπιέ, το 2019 θα νιώσεις περισσότερο από ποτέ να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου, να κάνεις σαφή την επαναστατική και ανεξάρτητη φύση σου και ειδικά ως προς την οικογένειά σου. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά η ανάγκη σου να είσαι και να εκφράζεις τον εαυτό σου θα είναι αδιαμφισβήτητη και ακαταμάχητη. Θα κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, να ακολουθήσεις τις δικές σου ιδέες και τα δικά σου ιδανικά προκειμένου να επιτύχεις τα δικά σου όνειρα. Όλο αυτό, ίσως, σε φέρει σε ρήξη με τους αγαπημένους σου και να δημιουργήσει μια κάποια ένταση. Αυτό δεν φαίνεται να σε πτοεί, καθώς η σπουδαιότητα των στόχων που επιδιώκεις είναι τόσο βαρυσήμαντη που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Ξέρεις τί θέλεις και πώς θα το επιτύχεις, οπότε όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου. Εν τέλει, τα πρόσωπα που πραγματικά σε αγαπούν θα σε στηρίξουν όπως ακριβώς πρέπει και το 2019 θα εκπνεύσει έχοντας δίπλα σου μόνο όσους αξίζουν.

SOS:

Ένας δυνατός έρωτας εκτός από μαγικός είναι και καταστροφικός! Αξίζει όμως τον κόπο να τον ζήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, το 2019 θα είναι ο χρόνος μιας ολοκαίνουριας αρχής, με πολύ καλές προοπτικές και ενθουσιασμό με τις εξαιρετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Δία στο ζώδιο σου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη και θα νιώσεις μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Θα νιώσεις έντονα παθιασμένος σε ό,τι αφορά θέματα καρδιάς και συναισθήματος. Είσαι έτοιμος, να ξεκινήσεις νέα πράγματα και να μοιραστείς καινοτόμες ιδέες με κοντινά πρόσωπα που βρίσκονται στο πλάι σου. Φαίνεται πως η σιγουριά που σε χαρακτηρίζει θα σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα που προσπαθήσουν να αντικρούσουν τις απόψεις σου. Έχεις περάσει από χίλια κύματα και πλέον έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν δέχεσαι την άσχημη κριτική. Πρόσεξε μόνο τις υπερβολές, γιατί ακόμη και δίκιο να έχεις, ενδέχεται να το χάσεις λόγω συμπεριφοράς. Υπάρχουν πρόσωπα που σε φοβούνται λόγω της δυναμικής σου στάσης και αυτό είναι πιθανό να τα οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι και τόσο ευθείς.

SOS:

Καλύτερα πρώτος στο χωριό... να είσαι ολιγαρκής και ταπεινός, μην ξεφεύγεις τόσο εύκολα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Φίλε μου Αιγόκερε, το 2019 με τον Κρόνο να βρίσκεται στο πλευρό σου φαίνεται πως θα αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια στα προσωπικά σου σχέδια. Κάτι ψάχνεις, κάτι οργανώνεις... Θα νιώσεις πολύ άνετα με τον εαυτό σου, θα έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που σε αφορούν και θα νιώσεις έτοιμος να πραγματοποιήσεις τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σου. Ίσως ακόμη φτάσεις στο σημείο να κάνεις έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων σου, με στόχο να προετοιμαστείς για το επόμενο βήμα. Θα γυρίσεις σελίδα ή θα παραμείνεις στην ίδια κατάσταση που σε ταλαιπωρεί; Μέχρι τώρα έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις ένα στέρεο έδαφος από εμπειρίες. Οπότε είσαι έτοιμος να το αξιοποιήσεις για να χτίσεις επάνω του. Βέβαια, η απόφαση είναι δική σου όσον αφορά στις κινήσεις και στις επιμέρους επιλογές. Αυτό, λοιπόν, είναι το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου και θα υπάρξουν πολλά που πρέπει να βάλεις σε σειρά. Η υπομονή και οι προσπάθειες καρποφορούν, για αυτό μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει τη χαρά... Με τον Δία να σε ευνοεί από τον Τοξότη θα λάβεις σημαντική βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους ή πρόσωπα που έχουν εμπειρία σε αυτό που σε ενδιαφέρει.

SOS:

Δεν είναι κακό να ρίχνουμε τα μούτρα μας που και που και να ζητάμε βοήθεια! Είναι ανθρώπινο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Φίλε μου Υδροχόε, τα άστρα το 2019 με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά δείχνουν ότι οι φιλοδοξίες που έχεις θα είναι πιο ισχυρές σε σχέση με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η αισθηματική ασφάλεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα και αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου είναι η εργασία. Θα είσαι πολυάσχολος και πολύ αποδοτικός, αλλά βέβαια όλο αυτό θα συνοδεύεται και από αρκετή πίεση. Διαχειρίσου το άγχος σου για να παραμείνεις παραγωγικός. Η σύγχυση είναι, επίσης, μέρος του παιχνιδιού, οπότε μην χάσεις τον έλεγχο στην πρώτη «στραβή»! Ακόμη, έχε κατά νου ότι η προσπάθεια που κάνεις πρέπει να αφορά εσένα και μόνο και να μην περιμένεις την ανταμοιβή βγάζοντας τη ζυγαριά σου και συνυπολογίζοντας κάθε λεπτό εργασίας. Αν το κάνεις μάλλον θα απογοητευτείς. Να θυμάσαι ότι το 2019 στο μεγαλύτερο μέρος του σε βοηθάει να αναλάβεις τα ηνία της ζωής σου και να καθορίσεις τις εξελίξεις μέσα από τις επιλογές σου.

SOS:

Η υγεία σου είναι πάνω απ' όλα! Θέλω να την προσέχεις ιδιαίτερα φέτος!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, το 2019 περιέχει πολλή δουλειά για το ζώδιο σου. Με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην εργασία σου και στις επιδιώξεις που έχεις στους άλλους τομείς, εκτός της οικογένειας και των αισθηματικών. Η ανάγκη σου να ισχυροποιήσεις την επαγγελματική σου θέση θα είναι τόσο ισχυρή που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Σε ανησυχεί ιδιαιτέρως το μέλλον σου και αδυνατείς να κοιτάξεις πίσω. Και καλά κάνεις...! Μέσα σε όλα αυτά, όμως, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και λίγο με τα οικογενειακά ζητήματα που τα αμελείς λίγο. Ίσως αυτό να σου δημιουργήσει προβληματάκια στο μέλλον, οπότε φρόντισε από νωρίς... Ακόμη, τον χρόνο αυτό δείχνεις έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες και να αποδείξεις ότι μπορείς να διαχειριστείς έναν ρόλο πιο υπεύθυνο και απαιτητικό. Για αυτό αλλά και λόγω των θετικών επιρροών που θα λάβεις από τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5 Μαρτίου και μετά, οι ενέργειές σου θα είναι αποτελεσματικές και πολύ οργανωμένες.

SOS:

Το νου σου στην δουλειά και μόνο εκεί! Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία όλων!

Write on Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα που ξεκινά σε καλεί να ξεκαθαρίσεις θέματα σχέσεων που αφορούν  το οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα βάλεις σε πολλά πράγματα τάξη και θα ξεδιαλύνεις θέματα που από το παρελθόν σε κούραζαν και σε φόρτιζαν συναισθηματικά. Θα κάνεις νέες γνωριμίες στον κοινωνικό σου τομέα, ενώ δεν είναι απίθανο να δεχτείς μια πολύ σοβαρή πρόταση, η οποία θα είναι πραγματικά πρόκληση για σένα. Έξοδοι θα σε ωφελήσουν στην πραγμάτωση στόχων προσωπικών και κοινωνικών σε επίπεδο διασυνδέσεων.

SOS:

Σταμάτα μωρέ την γκρίνια! Αμάν πια!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η συγκρότηση του χαρακτήρα σου, η τάξη και η οργανωτικότητα που διαθέτεις θα σε δικαιώσει αυτή την εβδομάδα σε πολλά από αυτά που έχεις καταπιαστεί το τελευταίο διάστημα. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ωστόσο πρόσεχε τις κινήσεις σου, μη βιάζεσαι και πολύ σύντομα θα ανοιχτούν δρόμοι που θα σε ενθουσιάσουν. τον οικογενειακό σου χώρο θα υπάρξουν νέα που θα σε ευχαριστήσουν και θα σε ικανοποιήσουν. Θέματα κληρονομικά που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

SOS:

Από τώρα άρχισες τα γιορτινά ψώνια? Κατάλαβα…

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι καιρός αυτή την εβδομάδα να χαρείς για πολλά από αυτά που έχεις κοπιάσει και έχεις μοχθήσει αφού οι καρποί των προσπαθειών σου κινούνται στα επίπεδα των προσδοκιών σου. Ένα άτομο που σε βοήθησε στην υλοποίηση των στόχων σου θα είναι δίπλα σου και τώρα σε κάθε σου νέο ξεκίνημα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον αντιθέτως θα υπάρξουν μερικές ανακατατάξεις, διαφωνίες και εντάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σε πληγώνουν, γύρισε πλάτη σε καθετί που σε στεναχωρεί κι αν χρειαστεί μπορείς και να διαγράψεις από τη ζωή σου ανθρώπους που δεν σου κάνουν καλό.

SOS:

Διώξε τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα που έρχεται θα έχει μια έντονη εσωτερική διεργασία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει στα οποία καλείσαι να ισορροπήσεις και να φανείς περισσότερο διαλλακτικός και ανοιχτός. Στον κοινωνικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που θα είναι πρόκληση για σένα και καλό είναι να τις αξιολογήσεις θετικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες που σε είχαν μπερδέψει αρκετά θα ξεδιαλύνουν καθώς όλα θα πάρουν το δρόμο που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

SOS:

Πρόσεχε λίγο την υγεία σου, κυκλοφορούν ιώσεις!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα όλα θα σε κάνουν να νιώσεις δυνατός και ακμαίος. Όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν επάνω σου καθώς η φήμη σου μεγαλώνει και κερδίζει θετικά σχόλια. Θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη ανθρώπων που σε πλαισιώνουν και κοινωνικά θα αυξήσεις τη δύναμη και το γόητρό σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα νέο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και το πλησίασμα με κάποιους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός σου θα σε δικαιώσει και θα ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί.

SOS:

Η διατροφή σου τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, ξεκίνησε την εβδομάδα σου με θετική σκέψη καθώς η κοινωνικότητά σου και η ενέργειά σου θα σε απογειώσει. Έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα πολύ γεμάτη σε πράγματα, δουλειές και υποθέσεις που πρέπει να οργανώσεις και να φέρεις σε πέρας, μην απελπίζεσαι αφού το ενεργητικό σου είναι τόσο δυνατό που μπορείς να τα καταφέρεις όλα και να τα τακτοποιήσεις σωστά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έρχεται μια ανέλπιστη χαρά να σε χαροποιήσει. Ένα κοινωνικό γεγονός θα γίνει η αφορμή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις τους στόχους σου.

SOS:

Ένας καλός φίλος θα αποδειχθεί ότι τελικά δεν ήταν τόσο καλός…

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για σένα καθώς πολλά από αυτά που είχες κατά νου πραγματοποιούνται και φαίνεται να σε ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Επιτέλους έφτασε η ώρα όλα να σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους σου, η αλήθεια είναι ότι μια ένταση που κυριαρχεί μέσα σου εκπέμπει στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αρνητική εικόνα, φρόντισε να λειτουργήσεις πιο χαλαρά και ήρεμα.

SOS:

Οι δοκιμασίες έρχονται στην ζωή μας για να τις ξεπερνάμε, όχι για να κλαίμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, καθώς αρχίζει η εβδομάδα, είναι πολύ καλή στιγμή να κάνεις πράξη τα όσα έχεις σκεφτεί κι ονειρευτεί, αφού η πλανητική εύνοια σε βοηθά να κατακτήσεις με ευκολία τους στόχους που έχεις θέσει. Αυτές τις μέρες η διάθεσή σου να συμπαρασταθείς και να βοηθήσεις κάποια άτομα που σε χρειάζονται θα είναι έντονη και θα σου προσδώσει ατομική ικανοποίηση η αίσθηση της προσφοράς στους συνανθρώπους γύρω σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα σε κουράσουν γι΄ αυτό καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που σε πνίγουν με τις ανασφάλειές τους.

SOS:

Μην είσαι τόσο επιπόλαιος, φρόντισε να οργανωθείς λίγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, καθώς ξεκινά η νέα αυτή εβδομάδα από τις πρώτες κιόλας μέρες θα νιώσεις ιδιαίτερη θετική διάθεση με αύρα ικανοποίησης και χαράς. Ιδιαίτερα τυχερή η εβδομάδα αυτή καθώς θα έχεις τα νέα που θες κα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι σχέσεις με τα πρόσωπα του στενού σου κύκλου βελτιώνονται κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ασφαλής, δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ένα ταξίδι θα σε φέρει κοντά σε ανθρώπους που κοινωνικά θα σε ωφελήσουν σε σκέψεις για συλλογικές κινήσεις για τη δημιουργία συλλόγων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

SOS:

Πρέπει λίγο να ξεκολλήσεις από την μιζέρια και να φορέσεις το πιο όμορφό σου χαμόγελο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις αντοχή και να αποδείξεις ότι η υπομονή σε χαρακτηρίζει. Πέρασες αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να ξεκουραστείς λίγο ψυχολογικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι δύσκολες καταστάσεις φαίνεται να αμβλύνονται, και θα επικρατήσει και πάλι ηρεμία και ησυχία. Κάποια νομικά θέματα που σε είχαν από καιρό προβληματίσει φαίνεται να παίρνουν το δρόμο της επίλυσής τους και αυτό σου προσδίδει ικανοποίηση και ανακούφιση.

SOS:

Η καθημερινότητά σου γίνεται καλύτερη επιτέλους, παρέα με ένα Τοξοτάκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η αρχή αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην αγχώνεσαι καθώς τις επόμενες ημέρες όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και η δημιουργικότητα σου, μαζί με την ζωντάνια σου θα σε ανανεώσουν και θα σε ικανοποιήσουν κάθε σκέψη ή επιθυμία σου. Στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς και να ξεπεράσεις κάποια δυσκολία σου. Στην οικογένειά σου απόφυγε συζητήσεις έντονες και μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

SOS:

Όχι όχι όχι! Μην απογοητεύεσαι τώρα! Προχώρα και θα δεις ότι εσύ θα βγεις νικητής!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη περιπέτεια και δράση. Θα έχεις πολλές επιτυχίες σε στόχους που έχεις παλέψει από καιρό και τα αποτελέσματά τους θα είναι πλήρως ικανοποιητικά για σένα. Θα πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους οι συζητήσεις θα είναι πολύ ευχάριστες. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα χαρμόσυνο νέο θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και σκέψη.

SOS:

Οικονομία και πάλι οικονομία! Πρώτα οι υποχρεώσεις και μετά τα.. γούστα! 

Write on Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ πολλά από τα θέματα που σε είχαν απασχολήσει για καιρό στο παρελθόν θα τα αντιμετωπίσεις με πιο αποφασιστικό τρόπο και θα τα δεις από άλλη οπτική γωνία. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, περίμενε λίγο και θα δεις ότι η τύχη και η εύνοια θα σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πρόσεχε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις, κράτα όσο το δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

SOS: Πρέπει επιτέλους να συμφωνήσεις και σε κάτι!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η περίοδος αυτή από την αρχή κιόλας της εβδομάδας θα έχει αρκετή πίεση δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνουν και το άγχος  σε καταβάλλει.. Μην αφήνεις τις εντάσεις του περιβάλλοντός σου να σε επηρεάζουν και να σε αποσυντονίζουν. Διατήρησε το πρόγραμμά σου και τη συνέπεια της οργανωτικότητάς σου και θα δεις ότι οι χειρισμοί σου θα αμβλύνουν τις όποιες εντάσεις.

SOS: Προσοχή στα νευράκια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε με κάθε τρόπο  να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Άνοιξε τις επαφές σου στον κοινωνικό σου κύκλο, γνώρισε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια του μέλλοντος. Με την εύνοια του Άρη στους Ιχθείς θα λύσεις θέματα που αφορούν εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε έχουν ταλαιπωρήσει.

SOS: Κάνε λίγο οικονομία για τις γιορτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που είχαν παραμείνει στάσιμα και σου έδιναν την εντύπωση πως θα παραμείνουν χωρίς λύση. Το πλανητικό σκηνικό κινείται ευνοϊκά για σένα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων είναι πλέον θέμα χρόνου. Στα οικογενειακά σου θα υπάρξουν μερικά μπερδέματα που ωστόσο χάρη στην υπομονή σου θα βρουν τη λύση που επιθυμείς.

SOS: Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά…

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με θετική αύρα για σένα καθώς οι εξελίξεις που αναμένονται θα σε δικαιώσουν σε πολλούς τομείς κοινωνικά και προσωπικά. Η διάθεση κι ο δυναμισμός σου θα είναι σε ανεβασμένα επίπεδα κι αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Στα οικογενειακά ζητήματα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές καθώς συζητήσεις με δικά σου πρόσωπα θα σε απελευθερώσουν και θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

SOS: Πολύ εύκολα ταράζεσαι τώρα τελευταία… γιατί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα  θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σε βρουν απροετοίμαστο, αλλά έχεις πάντα τον τρόπο να τα διευθετείς όλα με την  ιδιαίτερη ευστροφία σου. Με την εύνοια που σου προσφέρει η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στον Ζυγό θα πάρεις χαρές από το κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

SOS: Αν έχεις ενδείξεις, πρέπει να ψάξεις και για αποδείξεις!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, περνάς μια περίεργη φάση που θες να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου. Είσαι αρκετά μπερδεμένος μέσα σου, έτσι μερικές άστοχες εκρήξεις σου γίνονται αιτία να σου χαλούν τη διάθεση, αλλά και τη σχέση σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, βγες έξω με φίλους και μην αφήνεις να βυθίζεσαι σε σκέψεις που σε βουλιάζουν, χαλάρωσε και βάλε θετική σκέψη και αύρα μέσα σου, ο χρόνος κινείται υπέρ σου.

SOS: Προχώρα μπροστά! Σταμάτα να αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις πολλά πράγματα, να ξεδιαλύνεις σχέσεις και να βελτιώσεις τον κώδικα επικοινωνίας σου με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος σε αποσυντόνισε και σε κούρασε ψυχολογικά, γι΄αυτό προστάτεψε τον εαυτό σου από τις κακόβουλες βλέψεις. Προτίμησε τις παρέες ανθρώπων της εμπιστοσύνης σου και χαλάρωσε το έχεις ανάγκη.

SOS: Τι εννοείς ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για σένα;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα και τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανεβασμένη σου κοινωνικότητα, η διάθεσή σου για νέες συναναστροφές σε κάνουν να βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα σε γνωριμίες που θα είναι μελλοντικά σημαντικές για σένα. Απόφυγε εντάσεις ή διαφορές με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν.

SOS: Έλα μωρέ κι εσύ που θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονη κούραση καθώς προβλήματα που προέρχονται από το περιβάλλον σου θα σε καταβάλουν συναισθηματικά. Είσαι άτομο δυνατό κι εύστροφο, μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν την ισορροπία σου. Πλανητικά θα ευνοηθείς να δώσεις καλύτερες λύσεις στα δικά σου θέματα και να τα τακτοποιήσεις όλα όπως σου αξίζει. Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν.

SOS: Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει από την αλήθεια και την ειλικρίνεια! Μην το ξεχνάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτήν την εβδομάδα μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να νιώσεις κάποια δυσκολία μέσα σου, ωστόσο μην πτοείσαι καθώς όλα θα δρομολογηθούν ορθά και θα σε ανταμείψουν σε επίπεδο στόχων. Κάποια οικογενειακά ζητήματα ίσως σε προβληματίσουν ακόμα πιο πολύ, αλλά με μια στάση λογικής και ειλικρινούς συζήτησης θα λυθούν όλα.

SOS: Άντε πάλι… καινούριες γνωριμίες εν’ όψει!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου ιχθύ, αυτή την εβδομάδα, μπορείς να νιώσεις πόσο ωραία είναι η ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με καλές παρέες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η εύνοια του Αρη είναι δίπλα σου για να σε φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα λάβεις νέα που θα σε ενθουσιάσουν καθώς με πρόσωπα που από καιρό οι σχέσεις σας ήταν σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται να αμβλύνονται και η αρμονία να επέρχεται και πάλι στην επικοινωνία σας.

SOS: Καλύτερη ψυχολογία από δω και πέρα! Επιτέλους!