Basilis Papavasileiou

Basilis Papavasileiou

Write on Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα που ξεκινά σε καλεί να ξεκαθαρίσεις θέματα σχέσεων που αφορούν  το οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα βάλεις σε πολλά πράγματα τάξη και θα ξεδιαλύνεις θέματα που από το παρελθόν σε κούραζαν και σε φόρτιζαν συναισθηματικά. Θα κάνεις νέες γνωριμίες στον κοινωνικό σου τομέα, ενώ δεν είναι απίθανο να δεχτείς μια πολύ σοβαρή πρόταση, η οποία θα είναι πραγματικά πρόκληση για σένα. Έξοδοι θα σε ωφελήσουν στην πραγμάτωση στόχων προσωπικών και κοινωνικών σε επίπεδο διασυνδέσεων.

SOS:

Σταμάτα μωρέ την γκρίνια! Αμάν πια!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η συγκρότηση του χαρακτήρα σου, η τάξη και η οργανωτικότητα που διαθέτεις θα σε δικαιώσει αυτή την εβδομάδα σε πολλά από αυτά που έχεις καταπιαστεί το τελευταίο διάστημα. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ωστόσο πρόσεχε τις κινήσεις σου, μη βιάζεσαι και πολύ σύντομα θα ανοιχτούν δρόμοι που θα σε ενθουσιάσουν. τον οικογενειακό σου χώρο θα υπάρξουν νέα που θα σε ευχαριστήσουν και θα σε ικανοποιήσουν. Θέματα κληρονομικά που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

SOS:

Από τώρα άρχισες τα γιορτινά ψώνια? Κατάλαβα…

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι καιρός αυτή την εβδομάδα να χαρείς για πολλά από αυτά που έχεις κοπιάσει και έχεις μοχθήσει αφού οι καρποί των προσπαθειών σου κινούνται στα επίπεδα των προσδοκιών σου. Ένα άτομο που σε βοήθησε στην υλοποίηση των στόχων σου θα είναι δίπλα σου και τώρα σε κάθε σου νέο ξεκίνημα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον αντιθέτως θα υπάρξουν μερικές ανακατατάξεις, διαφωνίες και εντάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σε πληγώνουν, γύρισε πλάτη σε καθετί που σε στεναχωρεί κι αν χρειαστεί μπορείς και να διαγράψεις από τη ζωή σου ανθρώπους που δεν σου κάνουν καλό.

SOS:

Διώξε τους τοξικούς ανθρώπους από κοντά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα που έρχεται θα έχει μια έντονη εσωτερική διεργασία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει στα οποία καλείσαι να ισορροπήσεις και να φανείς περισσότερο διαλλακτικός και ανοιχτός. Στον κοινωνικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που θα είναι πρόκληση για σένα και καλό είναι να τις αξιολογήσεις θετικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες που σε είχαν μπερδέψει αρκετά θα ξεδιαλύνουν καθώς όλα θα πάρουν το δρόμο που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

SOS:

Πρόσεχε λίγο την υγεία σου, κυκλοφορούν ιώσεις!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα όλα θα σε κάνουν να νιώσεις δυνατός και ακμαίος. Όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν επάνω σου καθώς η φήμη σου μεγαλώνει και κερδίζει θετικά σχόλια. Θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη ανθρώπων που σε πλαισιώνουν και κοινωνικά θα αυξήσεις τη δύναμη και το γόητρό σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα νέο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και το πλησίασμα με κάποιους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός σου θα σε δικαιώσει και θα ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί.

SOS:

Η διατροφή σου τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, ξεκίνησε την εβδομάδα σου με θετική σκέψη καθώς η κοινωνικότητά σου και η ενέργειά σου θα σε απογειώσει. Έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα πολύ γεμάτη σε πράγματα, δουλειές και υποθέσεις που πρέπει να οργανώσεις και να φέρεις σε πέρας, μην απελπίζεσαι αφού το ενεργητικό σου είναι τόσο δυνατό που μπορείς να τα καταφέρεις όλα και να τα τακτοποιήσεις σωστά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έρχεται μια ανέλπιστη χαρά να σε χαροποιήσει. Ένα κοινωνικό γεγονός θα γίνει η αφορμή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις τους στόχους σου.

SOS:

Ένας καλός φίλος θα αποδειχθεί ότι τελικά δεν ήταν τόσο καλός…

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για σένα καθώς πολλά από αυτά που είχες κατά νου πραγματοποιούνται και φαίνεται να σε ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Επιτέλους έφτασε η ώρα όλα να σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους σου, η αλήθεια είναι ότι μια ένταση που κυριαρχεί μέσα σου εκπέμπει στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αρνητική εικόνα, φρόντισε να λειτουργήσεις πιο χαλαρά και ήρεμα.

SOS:

Οι δοκιμασίες έρχονται στην ζωή μας για να τις ξεπερνάμε, όχι για να κλαίμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, καθώς αρχίζει η εβδομάδα, είναι πολύ καλή στιγμή να κάνεις πράξη τα όσα έχεις σκεφτεί κι ονειρευτεί, αφού η πλανητική εύνοια σε βοηθά να κατακτήσεις με ευκολία τους στόχους που έχεις θέσει. Αυτές τις μέρες η διάθεσή σου να συμπαρασταθείς και να βοηθήσεις κάποια άτομα που σε χρειάζονται θα είναι έντονη και θα σου προσδώσει ατομική ικανοποίηση η αίσθηση της προσφοράς στους συνανθρώπους γύρω σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα σε κουράσουν γι΄ αυτό καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που σε πνίγουν με τις ανασφάλειές τους.

SOS:

Μην είσαι τόσο επιπόλαιος, φρόντισε να οργανωθείς λίγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, καθώς ξεκινά η νέα αυτή εβδομάδα από τις πρώτες κιόλας μέρες θα νιώσεις ιδιαίτερη θετική διάθεση με αύρα ικανοποίησης και χαράς. Ιδιαίτερα τυχερή η εβδομάδα αυτή καθώς θα έχεις τα νέα που θες κα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι σχέσεις με τα πρόσωπα του στενού σου κύκλου βελτιώνονται κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ασφαλής, δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ένα ταξίδι θα σε φέρει κοντά σε ανθρώπους που κοινωνικά θα σε ωφελήσουν σε σκέψεις για συλλογικές κινήσεις για τη δημιουργία συλλόγων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

SOS:

Πρέπει λίγο να ξεκολλήσεις από την μιζέρια και να φορέσεις το πιο όμορφό σου χαμόγελο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις αντοχή και να αποδείξεις ότι η υπομονή σε χαρακτηρίζει. Πέρασες αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να ξεκουραστείς λίγο ψυχολογικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι δύσκολες καταστάσεις φαίνεται να αμβλύνονται, και θα επικρατήσει και πάλι ηρεμία και ησυχία. Κάποια νομικά θέματα που σε είχαν από καιρό προβληματίσει φαίνεται να παίρνουν το δρόμο της επίλυσής τους και αυτό σου προσδίδει ικανοποίηση και ανακούφιση.

SOS:

Η καθημερινότητά σου γίνεται καλύτερη επιτέλους, παρέα με ένα Τοξοτάκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η αρχή αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην αγχώνεσαι καθώς τις επόμενες ημέρες όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και η δημιουργικότητα σου, μαζί με την ζωντάνια σου θα σε ανανεώσουν και θα σε ικανοποιήσουν κάθε σκέψη ή επιθυμία σου. Στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς και να ξεπεράσεις κάποια δυσκολία σου. Στην οικογένειά σου απόφυγε συζητήσεις έντονες και μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

SOS:

Όχι όχι όχι! Μην απογοητεύεσαι τώρα! Προχώρα και θα δεις ότι εσύ θα βγεις νικητής!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη περιπέτεια και δράση. Θα έχεις πολλές επιτυχίες σε στόχους που έχεις παλέψει από καιρό και τα αποτελέσματά τους θα είναι πλήρως ικανοποιητικά για σένα. Θα πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους οι συζητήσεις θα είναι πολύ ευχάριστες. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα χαρμόσυνο νέο θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και σκέψη.

SOS:

Οικονομία και πάλι οικονομία! Πρώτα οι υποχρεώσεις και μετά τα.. γούστα! 

Write on Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ πολλά από τα θέματα που σε είχαν απασχολήσει για καιρό στο παρελθόν θα τα αντιμετωπίσεις με πιο αποφασιστικό τρόπο και θα τα δεις από άλλη οπτική γωνία. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, περίμενε λίγο και θα δεις ότι η τύχη και η εύνοια θα σου χαμογελάσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πρόσεχε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις, κράτα όσο το δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

SOS: Πρέπει επιτέλους να συμφωνήσεις και σε κάτι!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η περίοδος αυτή από την αρχή κιόλας της εβδομάδας θα έχει αρκετή πίεση δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνουν και το άγχος  σε καταβάλλει.. Μην αφήνεις τις εντάσεις του περιβάλλοντός σου να σε επηρεάζουν και να σε αποσυντονίζουν. Διατήρησε το πρόγραμμά σου και τη συνέπεια της οργανωτικότητάς σου και θα δεις ότι οι χειρισμοί σου θα αμβλύνουν τις όποιες εντάσεις.

SOS: Προσοχή στα νευράκια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε με κάθε τρόπο  να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Άνοιξε τις επαφές σου στον κοινωνικό σου κύκλο, γνώρισε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια του μέλλοντος. Με την εύνοια του Άρη στους Ιχθείς θα λύσεις θέματα που αφορούν εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε έχουν ταλαιπωρήσει.

SOS: Κάνε λίγο οικονομία για τις γιορτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που είχαν παραμείνει στάσιμα και σου έδιναν την εντύπωση πως θα παραμείνουν χωρίς λύση. Το πλανητικό σκηνικό κινείται ευνοϊκά για σένα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων είναι πλέον θέμα χρόνου. Στα οικογενειακά σου θα υπάρξουν μερικά μπερδέματα που ωστόσο χάρη στην υπομονή σου θα βρουν τη λύση που επιθυμείς.

SOS: Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά…

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με θετική αύρα για σένα καθώς οι εξελίξεις που αναμένονται θα σε δικαιώσουν σε πολλούς τομείς κοινωνικά και προσωπικά. Η διάθεση κι ο δυναμισμός σου θα είναι σε ανεβασμένα επίπεδα κι αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Στα οικογενειακά ζητήματα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές καθώς συζητήσεις με δικά σου πρόσωπα θα σε απελευθερώσουν και θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

SOS: Πολύ εύκολα ταράζεσαι τώρα τελευταία… γιατί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα  θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σε βρουν απροετοίμαστο, αλλά έχεις πάντα τον τρόπο να τα διευθετείς όλα με την  ιδιαίτερη ευστροφία σου. Με την εύνοια που σου προσφέρει η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στον Ζυγό θα πάρεις χαρές από το κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

SOS: Αν έχεις ενδείξεις, πρέπει να ψάξεις και για αποδείξεις!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, περνάς μια περίεργη φάση που θες να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου. Είσαι αρκετά μπερδεμένος μέσα σου, έτσι μερικές άστοχες εκρήξεις σου γίνονται αιτία να σου χαλούν τη διάθεση, αλλά και τη σχέση σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, βγες έξω με φίλους και μην αφήνεις να βυθίζεσαι σε σκέψεις που σε βουλιάζουν, χαλάρωσε και βάλε θετική σκέψη και αύρα μέσα σου, ο χρόνος κινείται υπέρ σου.

SOS: Προχώρα μπροστά! Σταμάτα να αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις πολλά πράγματα, να ξεδιαλύνεις σχέσεις και να βελτιώσεις τον κώδικα επικοινωνίας σου με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος σε αποσυντόνισε και σε κούρασε ψυχολογικά, γι΄αυτό προστάτεψε τον εαυτό σου από τις κακόβουλες βλέψεις. Προτίμησε τις παρέες ανθρώπων της εμπιστοσύνης σου και χαλάρωσε το έχεις ανάγκη.

SOS: Τι εννοείς ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για σένα;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα και τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανεβασμένη σου κοινωνικότητα, η διάθεσή σου για νέες συναναστροφές σε κάνουν να βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα σε γνωριμίες που θα είναι μελλοντικά σημαντικές για σένα. Απόφυγε εντάσεις ή διαφορές με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν.

SOS: Έλα μωρέ κι εσύ που θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονη κούραση καθώς προβλήματα που προέρχονται από το περιβάλλον σου θα σε καταβάλουν συναισθηματικά. Είσαι άτομο δυνατό κι εύστροφο, μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν την ισορροπία σου. Πλανητικά θα ευνοηθείς να δώσεις καλύτερες λύσεις στα δικά σου θέματα και να τα τακτοποιήσεις όλα όπως σου αξίζει. Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν.

SOS: Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει από την αλήθεια και την ειλικρίνεια! Μην το ξεχνάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτήν την εβδομάδα μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να νιώσεις κάποια δυσκολία μέσα σου, ωστόσο μην πτοείσαι καθώς όλα θα δρομολογηθούν ορθά και θα σε ανταμείψουν σε επίπεδο στόχων. Κάποια οικογενειακά ζητήματα ίσως σε προβληματίσουν ακόμα πιο πολύ, αλλά με μια στάση λογικής και ειλικρινούς συζήτησης θα λυθούν όλα.

SOS: Άντε πάλι… καινούριες γνωριμίες εν’ όψει!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου ιχθύ, αυτή την εβδομάδα, μπορείς να νιώσεις πόσο ωραία είναι η ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με καλές παρέες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. Η εύνοια του Αρη είναι δίπλα σου για να σε φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα λάβεις νέα που θα σε ενθουσιάσουν καθώς με πρόσωπα που από καιρό οι σχέσεις σας ήταν σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται να αμβλύνονται και η αρμονία να επέρχεται και πάλι στην επικοινωνία σας.

SOS: Καλύτερη ψυχολογία από δω και πέρα! Επιτέλους! 

Write on Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη δράση και ένταση και προπάντων με καλή διάθεση! Κοινωνικές συναναστροφές, συμμετοχή σε δημόσιες  εκδηλώσεις, μικρές αποδράσεις με φίλους και ευχάριστες παρέες θα είναι στο επίκεντρο των θέλω και της ζωής σου. Θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και εκκρεμότητες με νομικά ζητήματα επιτέλους ολοκληρώνονται και όλα σου προσδίδουν την ικανοποίηση που αξίζεις!

SOS: Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται! Πάρε επιτέλους κάποιες αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τα καλύτερα σχέδιά της για σένα. Η κοινωνικότητά σου, ο δυναμισμός που εκπέμπεις και η θετικότητα του χαρακτήρα σου είναι τα πολύ δυνατά σημεία σου, τα οποία θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εξόδους, κοινωνικές συναναστροφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην ικανοποίηση των στόχων σου. Μικροεντάσεις που τυχόν μπορεί να εξελιχθούν με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καλό είναι να τις παραβλέψεις και μην απομακρυνθείς. Ενώ οι έξοδοί σου με φίλους και γνωστούς υπόσχονται πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις.

SOS: Προσπάθησε να συγκρατήσεις λίγο τα νεύρα σου και όλα θα πάνε καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα σε ανταμείψει κατά πολύ, αφού η πλούσια κοινωνική δράση σου  θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο από ποτέ δυνατός, ενώ η διάθεση εξωστρέφειας που σε χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν κατά πολύ στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου και των στόχων σου.

SOS: Προσοχή λίγο στην ζήλεια που υπάρχει γύρω σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί με ιδιαίτερη εύνοια για σένα. Το προφίλ σου κοινωνικά έχει αποκτήσει δυναμικό χαρακτήρα κι αυτός είναι ένας καλός λόγος να σε κάνει να χαμογελάς. Έξοδοι με ανθρώπους  που έχουν ευχάριστο χαρακτήρα και θετική αύρα θα  ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις, είναι μια κατάλληλη περίοδος να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. 

SOS: Αφού δεν έκανες παλιά την επανάστασή σου, μήπως να την κάνεις τώρα;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, η εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει πολλά χαμόγελα αφού όλα θα κυλήσουν με απίστευτη θετική διάθεση και αύρα. Πολλές κοινωνικές συναντήσεις, συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν σημαντική θέση, παρέες και έξοδοι  θα σε γεμίσουν με χαρά και θα αυξήσουν τα ενδιαφέροντά σου. Προσπάθησε να κρατάς  το χαμόγελό  σου γιατί σου πάει!

SOS: Όταν δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, δεν δημιουργούμε καυγάδες και φασαρία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, να νιώθεις χαρούμενος, να πατάς γερά στα πόδια σου και να αισθάνεσαι δυνατός. Πολλοί από τους στόχους σου παίρνουν σάρκα και οστά και ικανοποίηση έρχεται να σε ανταμείψει σε όλα τα επίπεδα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον συναντήσεις με συγγενείς που από καιρό έχεις να δεις θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

SOS: Παθιάζεσαι πολύ εύκολα με ανούσια πράγματα! Για πάρτο λίγο αλλιώς!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα που έρχεται θα έχει για σένα ανάμικτα συναισθήματα, από τη μια θα είσαι χαρούμενος και με καλή διάθεση κι από την άλλη η νευρικότητα σου ώρες ώρες θα σε φτάνει στα όριά σου. Κάποια σχέδια που είχες κατά νου υπάρχει κίνδυνος να ματαιωθούν και να πάρεις απογοήτευση, αλλά ως δυναμικό και έξυπνο άτομο πολύ σύντομα θα ξαναβρείς το χαμόγελο και την καλή σου διάθεση για να κάνεις τα επόμενα βήματα! Δεν είσαι από αυτούς που το βάζουν εύκολα κάτω γι΄αυτό προσπάθησε να βγαίνεις και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου με θετικές εικόνες, σκέψεις και επιθυμίες.

SOS: Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα! Οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, σωστά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η ενέργειά σου θα σε απογειώσει αυτές τις μέρες καθώς πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για νέα ανοίγματα σε σχέδια προσωπικά και κοινωνικά. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος οι οποίες δε θα οδηγήσουν πουθενά και μόνο εκνευρισμό θα σου προκαλέσουν. Αντιθέτως παρέες με φίλους και εξόδους θα σε ικανοποιήσουν και θα σε χαλαρώσουν, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

SOS: Τίποτα δεν μας προσφέρεται δωρεάν και χωρίς κόπο! Μην το ξεχνάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σου προσφέρει πολλές εκπλήξεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Προτάσεις για ταξίδια, νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου και των σχεδίων σου. Απόφυγε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου που έχουν σχέση με το παρελθόν κοίτα μπροστά και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση!

SOS: Μερικές συμπεριφορές σου αγγίζουν την υπερβολή! Συμμαζέψου λίγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα αυτή θα έχει ανάμικτα συναισθήματα καθώς οι αλλαγές που θα προκύψουν δε θα είναι λίγες. Πολλοί από τους στόχους σου φτάνουν στην τελική ευθεία τους και αυτό σου προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει για μεγάλο διάστημα θα πάρει τις λύσεις του κι αυτό θα σε απαλλάξει από ένα άγχος που σε είχε καταβάλει για αρκετό διάστημα. Έξοδοι με φίλους και γνωστούς θα είναι στο προσκήνιο των ημερών, απόλαυσέ τε όσο μπορείς!

SOS: Πρέπει να μειώσεις λίγο τα περιττά έξοδα! Κοινώς… άσε τα ψώνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και σχέδια για σένα. Στον οικογενειακό σου τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση, προσπάθησε να μην δώσεις παραπέρα χώρο και έδαφος για νέες εντάσεις, γι αυτό απόφυγε να εκφράσεις τις απόψεις σου γιατί μπορεί αυτό να αποβεί μοιραίο στην εξέλιξη των καταστάσεων. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα είναι πλούσιες και έντονες την εβδομάδα αυτή!

SOS: Μην δανείσεις χρήματα σε κάποιον αυτές τις μέρες! Θα είναι αγύριστα!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή αν και  έχει πολλές εντάσεις μέσα σου, εξαιτίας του άγχους που βιώνεις σχετικά με σχέδια και στόχους που περιμένεις να υλοποιηθούν, θα σε ανταμείψει σε πολλά επίπεδα κοινωνικού και προσωπικού ενδιαφέροντος. Έξοδοι με γνωστούς και φίλους θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου που σε χαλαρώνουν και σε αποφορτίζουν.

SOS: Το σώμα σου σε χρειάζεται περισσότερο τώρα από ποτέ! Φρόντισέ το! 

Write on Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και απρόβλεπτα που θα σε συναρπάσουν. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι αυτές τις μέρες και πολύ καλά με τον εαυτό σου, θα ανανεωθείς από το νέο άνεμο που θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, να εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια τις ευκαιρίες συναντήσεων με ανθρώπους που θα σε υποστηρίξουν στις ιδέες σου και κατά μεγάλη  πιθανότητα να σε  βοηθήσουν. Αποφορτίσου από τις κακές επιρροές, απόβαλε ανθρώπους που σε στραγγίζουν από ενέργεια, κοίτα τον εαυτό σου και θα δεις ότι κατά το τέλος της εβδομάδας θα σου χαμογελάσει η εύνοια και η τύχη.

SOS:

Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά με την πρώτη ό, τι σου λένε!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή σε θέλει να είσαι  ανοιχτός  στα νέα πράγματα που θα παρουσιαστούν. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ταξίδια, εκπαίδευση και απασχόληση με τα κοινά  και τα δημόσια πράγματα που σε κάνουν ακόμα πιο ενεργό σαν άτομο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου κι αυτό θα αυξήσει ακόμα πιο πολύ τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σου. Πρόσεχε λίγο την υγεία σου, ενίσχυσε την άμυνα του σώματός σου,  χάρισε στον εαυτό σου ξεκούραση και χαλάρωση. Απόλαυσε στιγμές με την οικογένειά σου και απόφυγε καθετί που σου χαλάει τη διάθεση ή σε πιέζει.

SOS:

Όταν δίνουμε τον λόγο μας, τον κρατάμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή η διάθεσή σου θα  είναι καλή  γι΄ αυτό προσπάθησε να  περιποιηθείς ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι χαλάρωση και ξεκούραση μιας και τα σημάδια της κούρασης από το προηγούμενο διάστημα είναι εμφανή. Διάβασε αγαπημένα βιβλία, βγες με φίλους, ασχολήσου με την υγεία, τη διατροφή και την ευεξία σου και θα δεις ότι πολύ γρήγορα θα νιώσεις άλλος άνθρωπος. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξει μια απρόβλεπτη κατάσταση που θα σε στεναχωρήσει, αλλά σύντομα θα επιλυθεί η όποια διαφωνία ή ένταση και θα αισθανθείς δικαιωμένος.

SOS:

Προσοχή στις ασθένειες της εποχής! Μην το παίζεις παλληκάρι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή  θα είναι γεμάτη με έντονη συγκίνηση, ένταση και ενέργεια. Θα ανοιχτείς σε πολλά επίπεδα κι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο έντονη και δημιουργική την κοινωνικότητά σου. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις εξάσκηση και να βοηθήσεις το σώμα σου να αποκτήσει ξανά την αθλητική του φόρμα. Θα κάνεις αγορές και θα γεμίσεις το χρόνο σου με όμορφες στιγμές κατά τις εξόδους σου με φίλους παλιούς και νέους. Στην οικογένειά σου θα λάβετε ένα νέο που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.   

SOS:

Τα οικονομικά σου θέλουν καλύτερο προγραμματισμό!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή αποτελεί  μια απολύτως θετική περίοδο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά από κάθε άποψη. Έτσι μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τη  σκέψη σου,  να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να πάρεις ρίσκα που αφορούν είτε  προσωπικά θέματα  είτε  επαγγελματικά. Θα ευνοηθούν πολύ τα ταξίδια και οι έξοδοι, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συζητήσεις που θα σου προσφέρουν ιδέες για νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Στην οικογένειά σου θα υπάρξει κάποια σχετική ένταση, που καλό είναι να αποφύγεις την ενεργή εμπλοκή σου σε θέματα που δε θα οδηγήσουν πουθενά.  επίπεδο.

SOS:

Άλλο να λες μεγάλα λόγια κι άλλο να κάνεις πράξεις, έχει διαφορά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει πολύ να μιλήσεις με τον εαυτό σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, να βάλεις σε μια τάξη τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Πρέπει να ιεραρχήσεις τα πράγματα και να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζεσαι. Προτίμησε τις εξόδους με παρέες και φίλους που μπορούν να σε ακούσουν πραγματικά και να σε συμβουλεύσουν σε ό,τι χρειαστείς. Μην εμπιστεύεσαι χωρίς προηγουμένως να γνωρίσεις άτομα που θα σου προτείνουν μεγαλόπνοα σχέδια. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν απρόοπτα που θα σε αποσυντονίσουν! Κράτα δυνάμεις!

SOS:

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Δεν βάζεις μυαλό μου φαίνεται!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και θα βρεις γρήγορα  λύση ακόμη και για ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που ίσως προκύψουν ή αναδειχτούν.  Μην χαθείς σε πάρα πολλά θέματα  και αναλωθείς σε σύνθετες καταστάσεις. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, καλό είναι λοιπόν, αν βρεις την ευκαιρία να μην το αναβάλλεις.

SOS:

Δεν είναι κακό να ζηλεύεις λίγο… λίγο όμως ναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει με αισιοδοξία καθώς  οι ψυχικές και πνευματικές σου δυνάμεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Θα αισθανθείς δικαιωμένος αφού θα λάβεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από ένα νομικό θέμα που σε είχε από καιρό απασχολήσει. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο, αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου ή ακόμα καλύτερα απόσταση σιωπής υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείς σε οριστική ρήξη και αυτό καλό είναι  να το αποφύγεις. 

SOS:

Ό, τι δεν λύνεται, κόβεται! Συμβολικό, αλλά νομίζω το έπιασες το νόημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σε ωθήσει στην άσκηση και την αθλητική δραστηριότητα καθώς έχεις ανάγκη να κάνεις  όσο ποτέ τα πράγματα που θέλεις και σε εκφράζουν. Θα έχεις την πλανητική εύνοια σε  νέες  γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη στόχων που αφορούν τη δουλειά, την οικογένεια, τις σχέσεις και τα οικονομικά σου. Μείνε ανοιχτός και δεκτικός σε προτάσεις που ενδέχεται να λάβεις. Ένα ταξίδι θα ανανεώσει την αύρα σου και στο τέλος της εβδομάδας θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση και χαρά.

SOS:

Μέχρι τις γιορτές πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι τουλάχιστον να ηρεμήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή πλανητικά σε ευνοεί κατά πολύ στην πραγματοποίηση στόχων και σχεδίων. Χρησιμοποίησε τους ευνοϊκούς αστερισμούς για να σταθεροποιήσεις  τη θέση σου και να ανεβείς στη σκάλα της επιτυχίας. Όλα φαίνονται στο διάβα της εβδομάδας που έρχεται να σου χαμογελούν και να σου προσδίδουν την ικανοποίηση που σου αξίζει. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με τα άτομα της οικογένειάς σου, μοιράσου χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

SOS:

Δεν βγαίνουμε για ψώνια χωρίς να έχουμε πληρώσει τις υποχρεώσεις μας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα σε γεμίσει ενέργεια, δράση και θετική σκέψη. Νέες γνωριμίες, δυνατές συγκινήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό θα σε φέρουν μπροστά σε σκέψεις ουσιαστικών αλλαγών στην πορεία της ζωής σου. Θα δεχτείς μια πρόταση για μετακίνηση ή και αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στα δικά σου πρόσωπα, το έχουν ανάγκη και θα σου κάνει και σένα καλό η επαφή μαζί τους.

SOS:

Τι έγινε, παρατήσαμε την υγιεινή διατροφή και το ρίξαμε στα πιτόγυρα;

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να νιώσεις εντελώς καλά και ικανοποιημένος, γι΄ αυτό  διατήρησε  αυτή την κατάσταση. Χρειάζονται τακτικά διαλείμματα χαλάρωσης. Να το θυμάσαι αυτό και να το προσφέρεις στον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι τον έχεις  ταλαιπωρήσει. Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά και καλό είναι να αναζητήσεις τη βοήθεια κοντινών προσώπων σου για να το αντιμετωπίσεις με επιτυχία.  

SOS:

Μην ξεχνάς να χαμογελάς, αφού το κάνεις τόσο ωραία! 

Write on Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Δεν θα λείψουν τα αναπάντεχα και τα στραβοπατήματα αυτήν την εβδομάδα, φίλε μου Κριέ. Ο καλύτερος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις ή ακόμη και να τα περιορίσεις είναι να δείξεις σύνεση και αυτοκυριαρχία. Διώξε την αρνητική σκέψη και μην αναλώνεις το μυαλό σου σε φόβους. Φρόντισε, επίσης, να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν.

SOS: Πρέπει να στηρίξεις ένα κοντινό σου πρόσωπο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Το μυαλό σου είναι γεμάτο έγνοιες και αναστάτωση, φίλε μουΤαύρε. Η κρίση σου φαίνεται πως επηρεάζεται από την κατάσταση αυτή και έτσι δεν οδηγείσαι στις σωστές αποφάσεις όσον αφορά σε πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή και φρόντισε να μην κρίνεις επιπόλαια ό,τι σε αφορά. Βρες το χρόνο να ανασυνταχθείς και να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Γρήγορα θα καταφέρεις να βάλεις και πάλι τάξη!

SOS: Μήπως έχεις παρεξηγήσει κάποιους φίλους; Για σκέψου λίγο καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα σε ωθεί να στραφείς περισσότερο στον εαυτό σου. Κάνε έναν διάλογο με τον εαυτό σου και φρόντισε να δείξεις ωριμότητα και ειλικρίνεια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες σου, είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου τελικά. Τώρα που ο Ερμής κινείται στην Παρθένο και σε ευνοεί μέχρι τις 22, καθώς βελτιώνει την διαίσθησή σου, νιώσε περισσότερο τις εσωτερικές σου ανάγκες και θα καταφέρεις να βρεις διεξόδους στα αδιέξοδα.

SOS: Αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις απόλυτο δίκιο, δεν επιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, τα πράγματα φαίνεται ότι κυλούν ομαλά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας. Με το περιβάλλον αυτό και τις συνθήκες που υφίστανται μπορείς να κινηθείς αρκετά εποικοδομητικά, προκειμένου να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Για αυτό μην επαναπαύεσαι. Πάρε πρωτοβουλία και κινήσου ανεπηρέαστος από τρίτους.

SOS: Όταν κοιμάσαι κανονικά, αποδίδεις καλύτερα σε όλα! Κοιμήσου λοιπόν κι άσε τα ξενύχτια!

ΛΕΩΝ:

Το παρελθόν σε έχει διδάξει πολλά, φίλε μου Λέων. Οι φόβοι που είχες πλέον δεν έχουν λόγο να υφίστανται και το ξέρεις καλά. Αυτή η εβδομάδα είναι πιο θετική και αισιόδοξη, κάνοντάς σε να βλέπεις τα πράγματα με ζωηρά χρώματα. Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις στα δύσκολα και να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις.

SOS: Αλλού είναι το πρόβλημα, κι αλλού ψάχνεις την λύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με καλή ψυχολογία και διάθεση, τί άλλο να ζητήσεις, φίλε μου Παρθένε; Φρόντισε να βρεις και τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστείς και θα δεις ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες! Πες τα με τον εαυτό σου και δείξε δύναμη όσον αφορά στις ανάγκες σου. Τί σημαίνει αυτό; Μην κρύβεσαι από τα «θέλω» σου, γιατί κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και τότε δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς. Οπότε πάψε να κυνηγάς μόνο τα «πρέπει»!

SOS: Ξεχνάς τελευταία αρκετά... μήπως είσαι λίγο κουρασμένος; Ύπνος τώρα!

ΖΥΓΟΣ:

Πίεση, τρέξιμο, δουλειές, υποχρεώσεις...! Και δεν έχουν τελειωμό όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και να υπομείνεις. Έχεις φτάσει στα όριά σου με πολλές καταστάσεις και πρόσωπα. Οπότε αυτήν την εβδομάδα δεν έχεις παρά να πάρεις ανάσες και να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα! Όσο και αν ακούγεται πολυτέλεια, είναι η μόνη σου επιλογή. Μην πας αυτές τις μέρες για αγορές, ανάβαλε για άλλη στιγμή ένα ραντεβού ή ό,τι άλλο που μπορεί να περιμένει.

SOS: Ακόμα θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα και δεν πρέπει...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή ίσως να μην είναι και η καλύτερη για εσένα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι. Αντίθετα, κράτησε τις αποστάσεις σου και πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς. Απόφυγε να εμπλακείς σε καταστάσεις τρίτων και μην σπαταλήσεις ενέργεια σε καταστάσεις που δεν είναι επείγουσες. Κάποιες σκέψεις ξεκαθαρίζουν σήμερα και σε βοηθούν να δεις την αλήθεια.

SOS: Πολλή αναστάτωση για το τίποτα! Μην είσαι τόσο υπερβολικός!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η ευαισθησία και η ανασφάλεια σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα, φίλε μου Τοξότη. Το αποτέλεσμα είναι να στρέφεσαι στον εαυτό σου και να αποκλείεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μην μένεις σε αυτή τη στάση, καθώς δεν έχεις να επωφεληθείς κάτι ουσιαστικό από αυτήν. Δώσε χώρο στους δικούς σου να σε προσεγγίσουν, καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σε λυτρώσει.

SOS: Μην γίνεσαι τόσο εύκολα όμηρος των συναισθημάτων των άλλων! Έχεις κι εσύ από αυτά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Φρόντισε να είσαι πιο δραστήριος απέναντι στη ζωή, ειδικά σε θέματα που είναι σημαντικά και θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις ουσιαστικά την τύχη σου. Κάνε τα σχέδιά σου και φρόντισε να ορίσεις τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι μονίμως από τους γύρω σου. Η λογική θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και να αποφύγεις τις επιπολαιότητες.

SOS: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται! Και κλέφτης δεν είσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Φίλε μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει σε μια διάθεση ανατρεπτική, έτοιμο να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου και να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου. Ό,τι σε χαλάει φαίνεται ότι έχεις την ανάγκη να το αλλάξεις και το σύμπαν σου λέει: «Πολύ καλά θα κάνεις!». Θέσε τους στόχους σου και μην φοβηθείς να τους ακολουθήσεις!

SOS: Ερωτύλε μου εσύ! Μα που το έκρυβες τόσο πάθος;

ΙΧΘΕΙΣ:

Φίλε μου Ιχθύ, δείξε προετοιμασμένος στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν αυτήν την εβδομάδα. Οι συγκρούσεις και οι αποκαλύψεις θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε κάνουν να νιώσεις πικρία. Όμως, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις και να πάψεις να εθελοτυφλείς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις σταθερά βήματα εμπρός.

SOS: Βάλε όρια στο εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο! Ξέρεις εσύ!