23 Απρ Ρόπαλο Στα Ναρκωτικά

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 1379 φορές
Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2004 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "Holliday Inn" θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου , με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος "ρόπαλο στα ναρκωτικά". Πρόκειται για εκστρατεία κατά των ναρκωτικών στα σχολεία , μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνεργασία με την Νομαρχία Θεσσαλονίκης και το Ανοιχτό Θεραπευτικό Πρόγραμμα Εφήβων "ΑΝΑΔΥΣΗ" του ΚΕ.Θ.Ε.Α (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων).

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης , κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα εκπροσωπήσει ο κ. Απόστολος Τσουρέκας , Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Ανοιχτό Θεραπευτικό πρόγραμμα Εφήβων "ΑΝΑΔΥΣΗ" θα εκπροσωπήσει ο Ειδικός Βοηθός Διευθηντή ΚΕ.Θ.Ε.Α , κ. Φαίδωνας Καλοτεράκης.

Σε αυτή θα παρουσιασθεί το πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία του ευρύτερου Νομού Θεσσαλονίκης καθώς και το "παιχνίδι πρόληψης" της εκστρατείας με κύριο ήρωα τον ημίθεο ΗΡΑΚΛΗ.

Η εκστρατεία "ρόπαλο στα ναρκωτικά" θα κορυφωθεί την 26η Ιουνίου 2004 , Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών , ενώ χορηγός αυτής είναι το "ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1".