31 Μαϊ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ LIVE 2017 SPECIAL GUEST MEΛISSES ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ 26/6/2017

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 2649 φορές

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ LIVE 2017

 

Θέατρο Γης

Δευτέρα 26  Ιουνίου 2017

 

Η Θεσσαλονίκη , θα είναι ο δεύτερος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου, με Special Guests τις ΜΕΛΙSSES,  την Δευτέρα  26 Ιουνίου, στο Θέατρο Γης .

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο Sold Out παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντροφιά με τον Χρήστο Δάντη, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα.

Αυτή την φορά στην παρέα βρίσκονται οι Μέλισσες.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πλέον αγαπημένη λαϊκή φωνή της γενιάς του και της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και εξακολουθεί να διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Μοναδική και ιδιαίτερη η χροιά του, καταλυτική η αμεσότητά του καθώς και ανεπιτήδευτη, δυναμική και καθηλωτική η σκηνική του παρουσία, του δίνουν δικαιωματικά την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές. Μοναδικά SoldOut όπου κι αν εμφανίζεται, τραγούδια επιτυχίες που καρφώνονται στις πρώτες πάντα θέσεις των Charts και videosμε εκατομμύρια views, στοιχειοθετούν το προφίλ του πιο δυνατού έλληνα καλλιτέχνη.

Φέτος το καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος επιλέγει να συνεργαστεί με τις Μέλισσες,  που αυτή την στιγμή θεωρούνται το Νο1 συγκρότημα στην Ελλάδα μέσα από μια διαδρομή 8 ετών με αλλεπάλληλες επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες. Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους 10 τουλάχιστον ραδιοφωνικές επιτυχίες που έχουν σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των charts και videoclips σκηνοθετημένα από τους ίδιους που φέρουν εκατομμύρια views. Μια μπάντα, νέων σε ηλικία καλλιτεχνών,με frontmanτον Χρήστο Μάστορα, με καλλιτεχνική συνείδηση και προσήλωση στην μουσική που έχουν κερδίσει την εκτίμηση καταξιωμένων συναδέλφων τους, σημαντική επιβράβευση στην επίμονη δουλειά τους.

Για ακόμη μια χρονιά θα γευτούμε μαγικές βραδιές  με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του. Μαζί του οι Μέλισσες!

 

Αντώνης Ρέμος LIVE !

Special Guest MEΛΙSSEΣ

 

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει με μεγάλο ενδιαφέρον από τα καταστήματα Public Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου  και μέσα από το διαδίκτυο στο  www.ticketservices.gr.

Ώρα έναρξης : 21:30

 

Με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95,1