13 Ιουλ Ακυρώνεται η συναυλία Θεοφάνους - Χατζηνάσιος λόγω καιρικών συνθηκών

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 1632 φορές

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ

πάει .... Θεσσαλονίκη 

Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους,

Τετάρτη 19/7

Θέατρο Μονής Λαζαριστών

9.ΟΟ Μ.Μ

 

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα,

μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας

Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και  επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους, συνεχίζουν το μουσικό καλοκαιρινό τους ταξίδι.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ πάει .... Θεσσαλονίκη για μια και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 19 Ιουλίου,

στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών. 9.00 μμ

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών,  η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους,  Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.

Στη σκηνή του  θεάτρου της Μονής Λαζαριστών,  ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Επόμενοι σταθμοί αυτού του υπέροχου μουσικού ταξιδιού με τίτλο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί  τον  Γιώργο Χατζηνάσιο και τον  Γιώργο Θεοφάνους,  στη Λάρισα 20 Ιουλίου. (Κηποθέατρο Αλκαζάρ).

Επίσης ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ  θα φέρει τον  Γιώργο Χατζηνάσιο και τον  Γιώργο Θεοφάνους,  στην Κύπρο:  2/7  Κούριο Λεμεσός   και 4/7 Σκαλί Αγλατζιάς στη Λευκωσία.

 

Info

Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ

 

Τετάρτη 19 Ιουλίου, στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών. 9.00 μμ

Τραγουδούν οι: Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής.

Συμμετέχει η Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Τιμή εισιτηρίου: 13€ προπώληση & 15€ ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλεφωνικό κέντρο 11876

 

Με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95,1