01 Αυγ Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια μοναδική βραδιά στο Markiz Experience με το Κοσμοράδιο 95,1

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 414 φορές

Ο ανεπανάληπτος Γιώργος Μαζωνάκης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την Καλλιθέα Χαλκιδικής μαζί με το Κοσμοράδιο 95,1 και το Markiz Experience!

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου βρέθηκε εκεί, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο μιας και τα live του Γιώργου Μαζωνάκη είναι ο καλύτερος λόγος για να ξενυχτήσει κάποιος και να περάσει αξέχαστα. Τη διάθεση όλων προετοίμασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η Αποστολία Ζώη που ανέβηκε πρώτη στη σκηνή, ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες και εντυπωσιάζοντας με την παρουσία της.

Όταν μετά έφτασε η στιγμή να εμφανιστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης το κέφι απογειώθηκε και τα βλέμματα όλων μαγνητίστηκαν από το συναρπαστικό θέαμα που προσφέρει πάντα ο αγαπημένος τραγουδιστής. Το ταλέντο, το ρεπερτόριο των τραγουδιών που παρουσίασε και η ενέργεια του ξεδιπλώθηκαν με έναν μοναδικό τρόπο. Γι’ αυτό και ο κόσμος συνόδευε τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα!

Μετά την αποθεωτική αυτή νύχτα στο Markiz Experience, το Κοσμοράδιο 95,1 δίνει ραντεβού με τον Γιώργο Μαζωνάκη στις 10 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, σε ένα ακόμα live που θα συζητηθεί!