11 Σεπ Η αυλαία των Music Events στην 82η ΔΕΘ άνοιξε εντυπωσιακά με τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Γράφτηκε από Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 1661 φορές

Το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου η ΔΕΘ κινήθηκε σε ρυθμούς… ΜΑΖΩ με το Κοσμοράδιο 95,1! Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε την αυλαία των Music Events και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως είναι ένας και μοναδικός!

H βραδιά ξεκίνησε με τον Μάνο Βολάνη από το Κοσμοράδιο 95,1όπου ξεσήκωσε τον κόσμο με ένα μοναδικό dj set δίνοντας μετά την σκυτάλη στον ταλαντούχο νικητή του X-Factor Παναγιώτη Κουφογιάννη, ο οποίος ήταν στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη. Ανέβηκε στη σκηνή και μας έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα και από κοντά. Λίγο μετά, με τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας «Τέρμα» που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους  χιλιάδες φίλους του ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε εντυπωσιακός, ντυμένος στα λευκά και έκανε την αρχή μιας υπέροχης βραδιάς!

 Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, καλωσόρισε θερμά το κοινό που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο των συναυλιών στη 82η ΔΕΘ, ερμήνευσε τα καλύτερα τραγούδια του ξεσηκώνοντας τους πάντες με την μοναδική χροιά αλλά και τη σκηνική του παρουσία!

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν μιας και εκτός από απρόσμενες επιλογές τραγουδιών που έκανε και τραγούδησε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβηκε από τη σκηνή και έγινε ένα με τον κόσμο βγάζοντας πολλές selfie μαζί τους, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Τα Music Events live της 82ης ΔΕΘ ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το Κοσμοράδιο 95,1. Η συνέχεια επί σκηνής με πολλούς ακόμη αγαπημένους καλλιτέχνες κάθε βράδυ στις 21.30. 

Πολυμέσα