Εκτύπωση αυτής της σελίδας

27 Δεκ ''Χιονάτη On Ice 26 - 30 Δεκεμβρίου Μέγαρο Μουσικής"

Γράφτηκε από Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 452 φορές

Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

 

Το πιο αγαπημένο παραμύθι σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ
26 έως 30 Δεκεμβρίου

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Τα φετινά Χριστούγεννα το Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές.Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής θα μετατραπεί σε μία μεγάλη παγοπίστα, όπου η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον αστραφτερό πάγο. Ένας από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο έρχεται στην Ελλάδα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία! Η «Χιονάτη στον πάγο» είναι ένα υπερθέαμα γεμάτο ενέργειακέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές και ακροβατικά – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των RussianIceStars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.   Όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, η κακιά βασίλισσα, ο μαγικός καθρέφτης, το δηλητηριασμένο μήλο και η όμορφη βασιλοπούλα που περιμένει το βασιλόπουλο να τη ζωντανέψει, έχουν εμπνεύσει δημιουργούς κάθε είδους τέχνης και έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο.             Η ιστορία της Χιονάτης, το πιο αγαπημένο παραμύθι

Η ιστορία της Χιονάτης βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Margarete Von Waldeck, μιας αριστοκράτισσας του 16ου αιώνα από τη Βαυαρία. Ο πρίγκιπας Φίλιππος Β΄ της Ισπανίας ξεχώρισε την πανέμορφη 16χρονη Margarete στο παλάτι των Βρυξελλών και την πήρε ως ερωμένη του. Ωστόσο, η ιδέα του να γίνει πριγκίπισσα ενοχλούσε τη μητριά της και τον βασιλιά της Ισπανίας πατέρα του Φιλίππου, με αποτέλεσμα μυστικοί πράκτορες να αναλάβουν να τη δηλητηριάσουν.

Οι συλλέκτες παραμυθιών Αδελφοί Γκριμ πρώτοι εξέδωσαν την ιστορία της Χιονάτης το 1812 με τον τίτλο "Η Μικρή Χιονάτη" και από τότε το παραμύθι - αριστούργημα ταυτίστηκε με την ανατροφή των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών. Η Χιονάτη έγινε κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων από τη WaltDisney το 1937 και έχει εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς κάθε είδους τέχνης. Η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της εποχής και είναι μία από τις 10 εμπορικότερες και δημοφιλέστερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών.

RussianIceStars: χορεύοντας στον πάγο με τους καλύτερους Ρώσους χορευτές!

 

Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των RussianIceStars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σεεθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδοΘέαμα, ακρίβεια, συγχρονισμός, υψηλή τεχνική, παγκόσμια καταξίωση: σ’ αυτά συνοψίζονται οι παραστάσεις των RussianIceStars, του συνόλου που συγκεντρώνει σπουδαίους Ρώσους χορευτές στον πάγο. Συνδυάζοντας καλλιτεχνικό πατινάζ, μπαλέτο, ακροβατικά τσίρκου και παντομίμα, η ομάδα έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο τόσο στη Ρωσία, όσο και σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομάδα συμμετέχουν πολυάριθμοι κορυφαίοι αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους τίτλους και μετάλλια στα σημαντικότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως. Το ρεπερτόριο της DeplidgeProductions με τους RussianIceStars περιλαμβάνει παραγωγές κλασικών παραμυθιών στον πάγο όπως «Πήτερ Παν», «Πεντάμορφη και το Τέρας», «Σταχτοπούτα», αλλά και εντυπωσιακέςμοντέρνες δημιουργίες, όπως το CirquedeGlace, που έχουν περιοδεύσει σε πολλές χώρες γνωρίζοντας πάντοτε την αποθέωση.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 18:00

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 20:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 |16:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 16:00 & 20:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | 12:00 & 16:00

                                     ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Α’ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50€ - ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 35€

Β’ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 40€ - ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 28€

Γ’ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 30€ - ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 21€

Δ’ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 20€ - ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 14€

Ε’ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€ - ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 10€

*Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

2310 895938-9 www.tch.gr