18 Απρ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 402 φορές

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Τραγούδια Ακατάλληλα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μας χαρίζει ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στα πιο έντονα συναισθήματα!

Με την οικεία και ζεστή φωνή του, ο καταξιωμένος και δημοφιλής καλλιτέχνης, που έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, ερμηνεύει 20 νέα τραγούδια που υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, καθένα εκ των οποίων δημιουργεί πλούσιες εικόνες.

Προπομπό του δίσκου αποτέλεσε το «Σε Έχω Ανάγκη», ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και περιπετειώδες music video, το οποίο αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Ο έρωτας, η αγάπη, η χαρά, ο χωρισμός, η μοναξιά και η απώλεια «ντύνονται» με «Τραγούδια Ακατάλληλα», που κυκλοφορούν σε όλα τα δισκοπωλεία, στα περίπτερα με το «TV 24» και στα ψηφιακά καταστήματα και θα γίνουν για όλους μας… κατάλληλα! 

Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία , ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται αυτήν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη!

Παρέα με το Κοσμοράδιο 95,1 θα βρίσκεται μία η ώρα στο Publicστην Τσιμισκή για να συναντήσει τους θαυμαστές του , να υπογράψει cdαλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους!