24 Απρ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 472 φορές

Από όλη την παρέα του Κοσμοράδιο 95,1, τις καλύτερες ευχές μας για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, ευτυχία και χαρά!

 

ΜΑΝΟΣ ΒΟΛΑΝΗΣ

Περιμένετε να σας ευχηθώ καλή Ανάσταση. Θα πρωτοτυπήσω λέγοντας οτι: Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να Χαιρετήσετε την παλιά σας ζωή και να Ανοίξετε τα φτερά σας για να ζήσετε το όνειρό σας.

 

ΜΙΡΑΝΤΑ ΣΜΟΥΛΙΩΤΗ

Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με περισσότερο... Φως στην καρδιά και στην ψυχή μας!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ

Η πιο μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης έφτασε. Ας αφήσουμε ο καθένας μας πίσω το σκοτάδι και το φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές όλων μας.

 

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους... Εύχομαι το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους με αγάπη υγεία και άπειρη υπομονή!

 

ΙΝΕΣΣΑ ΑΖΟΪΔΟΥ

Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και καλά.... τσουγκρίσματα!!! Το φως να ζεστάνει τις καρδιές σας και να σας φέρει αστραφτερά χαμόγελα και μόνο!!!

 

ΤΑΣΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η ανάσταση του κυρίου να φέρει ανάσταση στης καρδιές μας αγάπη για τον πλησίον με ειρήνη ευτυχία χρόνια πολλά καλό Πάσχα με υγεία!!

 

ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΗ

Πάσχα σημαίνει πέρασμα. Ας είναι το φετινό Πάσχα, πέρασμα σε μια ζωή με περισσότερη αγάπη για εμάς και τους γύρω μας. Μην περιμένετε θαύματα. Δημιουργήστε τα, κρατώντας το φως της Ανάστασης μέσα σας, για να παίρνετε δύναμη και να φωτίζει τόσο τα δικά σας βήματα όσο και των ανθρώπων όλου του κόσμου σε κάθε όνειρο, σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε τι που μοιάζει αδύνατο κι όμως χάρη σε εσάς μπορεί να γίνει δυνατό.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ανάσταση ψυχής, χαμόγελα, αγκαλιές και μοναδικές στιγμές σε όλους! Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη!

 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ

Καλό Πάσχα με αγάπη, συμπόνια, αλληλεγγύη και σεβασμό προς όλους και όλα!!!