22 Μαϊ Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τους UB40!

Γράφτηκε από Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 1897 φορές

Την  πιο ανατρεπτική μουσική συνάντηση της  χρονιάς όπου ο Αντώνης  Ρέμος θα υποδεχτεί στις 8 Ιουλίου το πιο επιτυχημένο reggae pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40, υποστηρίζει το Κοσμοράδιο 95.1.

Η πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40 , που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια και ο κορυφαίος  Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν δύο εκρηκτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή!

Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής, έρχεται σε αυτή τη μουσική συνάντηση της χρονιάς, για να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι  για βραβείο Grammy, έρχονται στην Ελλάδα , για να γιορτάσουν τα 40χρονα γενέθλιά τους , ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Ραντεβού λοιπόν, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Θέατρο Γης  για τη συναυλία του καλοκαιριού, με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95.1.

Θεσσαλονίκη: 8 Ιουλίου στο Θέατρο Γης
Αθήνα: 10 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας

Ώρα έναρξης: 21.30

Ώρα προσέλευσης: 19.30

Διάθεση Εισιτηρίων :

    • Κεντρικό Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου
    • Καταστήματα Public
    • Πρακτορεία ΟΠΑΠ
    • www.ticket master.gr