07 Αυγ Ο Stan Αντιπαριώτης έλαβε τιμητική πλακέτα από το Υoutube

Γράφτηκε από Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 172 φορές

Για τους 100.000 subscribers που έχει κερδίσει στο επίσημο κανάλι του, τιμήθηκε από το YouΤube o Stan Αντιπαριώτης! Η τιμητική πλακέτα που έλαβε για το πλήθος συνδρομητών στο κανάλι STAN, βρήκε τον τραγουδιστή και δημιουργό στο στούντιο με τους συνεργάτες του, κατά την ηχογράφηση της τελευταίας του δουλειάς με τίτλο «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε ανήμερα των γενεθλίων του, την 1η Αυγούστου.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Να είστε δίπλα μας, να συνεχίσετε να μας δίνετε την αγάπη σας και να ανέβουμε ακόμη περισσότερα ψηλά, όλοι μαζί παρέα. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του STAN Αντιπαριώτη, όταν άνοιξε και είδε τι κρυβόταν στο κουτί με αποστολέα το YouΤube.

Όπως ανοδική είναι η αύξηση του αριθμού των subscribers στο επίσημο κανάλι του στο ΥouΤube, έτσι συνεχώς αυξανόμενη είναι και η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο «Ξημερώνει». Ήδη, τα social media γεμίζουν με αποσπάσματα του νέου κομματιού, του οποίου τη σύνθεση -στίχους και μουσική- υπογράφουν οι STAN Αντιπαριώτης, APON & IAMSTRONG.