Εκτύπωση αυτής της σελίδας

13 Αυγ Δείτε την πρωτότυπη αφίσα του σχήματος Θεοδωρίδου - Onirama - Ιακωβίδης στο Club Vogue

Γράφτηκε από Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 526 φορές

H Νατάσα Θεοδωρίδου, οι Onirama και ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώνουν δυνάμεις τους και έρχονται μαζί στο Club Vogue στην Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95.1

Το νέο σχήμα της πόλης έρχεται για να κάνει τη διαφορά και να ταράξει τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση με τους καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα πολύ ξεχωριστό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές της χώρας μας, επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν στο Club Vogue και το κοινό περιμένει να την ακούσει ζωντανά και αφεθεί στις μεγάλες επιτυχίες της. Μαζί της οι Onirama για να βάλουν την pop πινελιά στο σχήμα και να διασκεδάσουν το κοινό όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Τέλος, στο σχήμα και ο τραγουδοποιός Πέτρος Ιακωβίδης που συνεχίζει στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και μας υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές!

Πριν από λίγες ώρες δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι επίσημες αφίσες του σχήματος οι οποίες παρουσιάζουν τους τρεις καλλιτέχνες σε ένα εξώφυλλο περιοδικού έχοντας ως ειδήσεις τους τίτλους των τραγουδιών τους.

natassa

oriramaq

iakovidis

Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου!