05 Σεπ Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από Κατηγορία Γενικά Διαβάστηκε 221 φορές

Με τις επίσημες τοποθετήσεις γύρω από το πρόγραμμα και τις ομιλίες του προέδρου της ΔΕΘ - Helexpo κ. Τάσου Τζήκα, του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ - Helexpo, κ. Κυριάκου Ποζρικίδη ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι γνωστό η 84η ΔΕΘ έχει φέτος άρωμα Ινδίας. Η ασιαστική χώρα στμμετέχει στη φετινή διοργάνωση ως Τιμώμενη, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόσωπο, αυτό της «Νέας Ινδίας», όπου οι νέες τεχνολογίες πρωταγωνιστούν. Σε περίποτ 3.000 τ.μ περισσότερες από 80 Ινδιικές εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, της διιαστημικής τεχνολογίας, της κλωστοϋφαντουργίας, της διατροφής, των ειδών υγιεινής και πολλούς ακόμη, θα δώσουν δυναμικλο «παρών».

Στη φετινή ΔΕΘ δεν ξεχνάμε επίσης και το κομμάτι της διασκέδασης και αναψυχής. Έτσι, σε καθημερινή βάση γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες θα δίνουν τον μουσικό τόνο της ΔΕΘ στη μεγάλη σκηνή, στο Τόξο της ΧΑΝΘ. Παρουσιαστής σ΄ όλες τις συναυλίες θα είναι ο Τάσος Ριζόπουλος!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την 84η ΔΕΘ μπορείτε να βρείτε εδώ

IMG 1012

 

 

IMG 1013

 

bbe9afcf-c874-4c01-99a2-949d3e33bf7a