Γράφτηκε από τον Κατηγορία Συνεντεύξεις
Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στο "Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1" και την Μιράντα, τον Γιώργο και τον Μάνο για την παράσταση «Σ'αγαπάω αλλά...» στην οποία πρωταγωνιστεί. ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ- Θεσσαλονίκη (25, 26, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & 1, 2, 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ) Προπώληση: viva.gr και στο ταμείο του Θεάτρου (τηλ.: 2310 819 153)   Ακούστε όσα είπανε:    
Γράφτηκε από τον Κατηγορία Συνεντεύξεις
Ο Stan βρέθηκε το Σάββατο το πρωί στο στούντιο του Κοσμοράδιο 95,1 και την εκπομπή του Γιώργου Τσεσμετζή. Ήπιανε καφέ και μίλησαν για τα Χριστούγεννα, τη Θεσσαλονίκη, τα μελλοντικά του σχέδια και όχι μόνο.   Ακούστε την κουβέντα τους:  
Γράφτηκε από Κατηγορία Συνεντεύξεις
O Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε στο "Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1" και την Μιράντα, τον Γιώργο και τον Μάνο για την παράσταση «Toc Toc» του  Laurent Baffie   στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί. Από 22 Δεκεμβρίου στο θέατρο Ράδιο Σίτυ, για λίγες παραστάσεις Προπώληση: viva.gr και στο ταμείο του Θεάτρου (τηλ.: 2310 819 153)
Γράφτηκε από Κατηγορία Συνεντεύξεις
O Κωνσταντίνος Μπιμπής μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Γιώργο Τσεσμετζή για την παράσταση «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μαζί με την Λίλα Μπακλέση. Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 19,20,21 & 26,27,28 Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ
Γράφτηκε από τον Κατηγορία Συνεντεύξεις
Ο Μάρκος Σεφερλής μας επισκέφτηκε στο στούντιο μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» την Μιράντα, τον Γιώργο και τον Μάνο για την παράσταση «Greece, the musicult» (που παίζεται στο Ράδιο Σίτυ μέχρι τις 4/11) και όχι μόνο Ακούστε τη συνέντευξη:
Γράφτηκε από τον Κατηγορία Συνεντεύξεις
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο» την Μιράντα, τον Γιώργο και τον Μάνο για την παράσταση «Stand Up Comedy Special» με τον ίδιο και τον Angelo Tsarouchas, Παρασκευή 2/11, στο Κολοσσαίον. Ακούστε τη συνέντευξη:  
Γράφτηκε από τον Κατηγορία Συνεντεύξεις
Η Φαίη Ξυλά με την αφορμή της παράστασης "Κυρία Ντάλογουεϊ" της Βιρτζίνια Γουλφ, την οποία θα δούμε στο Θέατρο Αυλαία στις 19,20 και 21 Οκτωβρίου, μίλησε στην Γιώργο Τσεσμετζή και το Κοσμοράδιο 95,1.   Ακούστε τη συνέντευξη:   Λόγω sold out των παραστάσεων (Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ώρα 21.00. Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ώρα 20.00) θα δωθεί μία επιπλέον παράσταση το Σάββατο στις 18:00.