Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 06:30

Ινέσσα Αζοΐδου | Δευτέρα - Παρασκευή: 16:00 - 18:00

Το όνομα της Ινέσσα Αζοΐδου!!! Μη ρωτήσετε από που βγαίνει! Δε βγαίνει! Το όνομα είναι ισπανικό, ο μπαμπάς Έλληνας η μαμά από την Ρωσία. Πιο international δεν γίνεται. Ήταν 14 όταν ξεκίνησε το blogging. Μετά παράλληλα με την φοιτητική της ζωής έγινε αρχισυντάκτρια περιοδικού και στην συνέχεια ασχολήθηκε για 4 χρόνια με την τηλεόραση συγκεκριμένα στην TV100 ως παρουσιάστρια και υπεύθυνη παραγωγής.

Τώρα την κέρδισε το ραδιόφωνο και την ακούτε καθημερινά στο Κοσμοράδιο 95,1! Αν και αργεί σε όλα της τα ραντεβού 10 με 15 λεπτά είναι πάντα στην ώρα της ραδιοφωνικά 16:00-18:00!!! Παράλληλα συνεργάζεται με πρακτορεία μοντέλων εδώ και στο Μιλάνο. Και με το ftv. Στον ελεύθερο της χρόνο, όταν υπάρχει, γράφει ένα βιβλίο (το οποίο παλεύει να τελειώσει), ταξιδεύει όσο περισσότερο μπορεί και στο δρόμο σταματάει πάντα για φωτογραφίες!

Η εκπομπή είναι ένα φρέσκο μαγκαζίνο!!! Που περιέχει, πέρα από την καλύτερη ελληνική μουσική που είναι η συνταγή επιτυχίας του Κοσμοράδιο 95,1, πολλά μουσικά νέα, λίγα gossip, ότι παράξενο συμβαίνει στον κόσμο, fashion tips και όχι μόνο, τεχνολογία στο έπακρο και πολλή διαδραστικότητα μέσα από τα social media. Τα οποία δίνουν στο ραδιοφωνο του σήμερα εικόνα και έντονη συμμετοχή! Άλλωστε η Ινέσσα το 'χει με το instagram...

Διαβάστηκε 7111 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 12:00