Πάνος Κιάμος - Θα Περάσει - Official Music Video

Πάνος Κιάμος - Θα Περάσει - Official Music Video

Πάνος Κιάμος - Θα Περάσει - Official Music Video

  • Στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Θα περάσει» ο Πάνος Κιάμος τραγουδά για μία θυελλώδη σχέση γεμάτη ζήλιες, ανασφάλειες και υπερβολές, μία σχέση που δεν έχει κανένα αντίκρισμα και πρέπει να τελειώσει: «Ας το λήξουμε εδώ / Υποφέρουμε κι οι δυο…»

    Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Θα Περάσει» κυκλοφορεί, όπως ολόκληρη η δισκογραφία του, από την Cobalt Music.

    Όπως έγραψε ο Πάνος Κιάμος:

    «Με ξέρετε εμένα, δεν είμαι πολύ των social media και των βίντεο… Αλλά έτσι όπως καθόμουν σε καραντίνα στο σπίτι, σκεφτόμουν πόσο μου λείπει η επαφή με τον κόσμο, τους ανθρώπους που με αγαπάνε και αγαπώ, που περνάει περίεργα αυτές τις μέρες ο καθένας με τα προβλήματά του. Και τι θα μπορούσα να κάνω εγώ τώρα, μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά; Έτσι, φτιάξαμε αυτό το τραγούδι, το «Θα Περάσει», με έναν τίτλο που τον σκέφτομαι και μου δίνει δύναμη κι εύχομαι να δώσει και σε σας. Γιατί αλήθεια θα περάσει, αρκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει για όσο πρέπει. Σας το αφιερώνω με πολλή αγάπη! Εσείς πως τα περνάτε στη καραντίνα;