10 χρόνια micro μ : IMΜF 2020

10 χρόνια micro μ : IMΜF 2020

10 χρόνια micro μ : IMΜF 2020

 • Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του International Micro μ Festival έρχεται να μας θυμίσει αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και με έναν περίεργο τρόπο να
  υπογραμμίσει την αξία της ιδέας που πριν μια δεκαετία ξεκινήσαμε, να ενώσουμε "ζωντανά" μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

  Το 10ο επετειακό IMMF μπορεί λοιπόν να μην έχει πυροτεχνήματα αλλά από 26-29 Νοεμβρίου θα βρεθεί με συνέπεια όπως κάθε χρόνο δίπλα στο κοινό του σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME.Με τον τρόπο αυτόν θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε τόσο το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ που αποτελείται από 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, όσο και το Διεθνές που θα προβάλλει επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά το κοινό θα κληθεί με την ψήφο του να επιλέξει την φετινή αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους.

   

  Έτσι λοιπόν, με πολλή χαρά όπως κάθε χρόνο- αλλά και λίγη παραπάνω καθώς φέτος συμπληρώνουμε 10 χρόνια στη μεγάλη οθόνη - σας περιμένουμε να γιορτάσουμε «ζωντανά» τη ζωή και τον πολιτισμό απ’ άκρη σε άκρη της χώρας και μέχρι όπου μας ταξιδέψει για άλλη μια χρονιά, η μεγαλύτερη ψηφιακή αίθουσα που έχουμε μέχρι σήμερα στήσει.

  Πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διαδικασία της Online παρακολούθησης αλλά και της «ζωντανής» διαγωνιστικής κεντρικής εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στις 28/11 θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

   micromfestival20112020

   

  INFO
  Πρόγραμμα Φεστιβάλ
  Διαγωνιστικό Μέρος : 28/11 – 18:00
  Τιμές Εισιτηρίων: 7 €

  Διεθνές μέρος :
  Από 26 - 29/11 μέσω διαδικτυακής προβολής από την Πλατφόρμα του FESTHOME

  Διαδικτυακά
  Στην Διαδικτυακή προβολή του φεστιβάλ θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των θεατών και στην γεωγραφική θέση αυτών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Micro μ, μετά τις 20/11.

  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω Links
  www.micromfestival.gr https://www.facebook.com/micromfestival
  https://twitter.com/micromfestival
  @micro_m_festival

   

espa el