12ο Street Mode Festival στο Θέατρο Κήπου 21/6-2/7

12ο Street Mode Festival στο Θέατρο Κήπου 21/6-2/7

12ο Street Mode Festival στο Θέατρο Κήπου 21/6-2/7

 • 12 διαδοχικές συναυλίες, στην καρδιά του καλοκαιριού μας προετοιμάζουν για το φετινό 12ο Street Mode Festival.

  Υποδεχόμαστε ένα ιδιαίτερο project που ονομάζεται “Street Mode Live Sessions”.

  Από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, το Δημοτικό Θέατρο Κήπου μεταμορφώνεται σε συναυλιακό spot της πόλης!

  Κάθε συναυλία έχει το δικό της εισιτήριο, αλλά υπάρχει και

  το ειδικό εισιτήριο “COMBO ALL DAYS”, το οποίο είναι αυστηρά προσωπικό και ανταλλάσεται στην είσοδο την πρώτη φορά με ειδικό βραχιολάκι (wristband) που επιτρέπει στον κάτοχο του την τάχιστη και απρόσκοπτη είσοδο του σε όλες τις μέρες των Street Mode Live Sessions 2022 στο Θέατρο Κήπου, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει σε ουρές στα εκδοτήρια και τον έλεγχο εισιτηρίων. Διατίθενται σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό μέχρι εξάντλησης.

  Στις 21 Ιουνίου, την αυλαία των πρώτων lives στο Θέατρο Κήπου χωρίς μέτρα (επιτέλους!) ανοίγουν οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες!

  Στις 22 Ιουνίου, οι Panx Romana γιορτάζουν 40 χρόνια ασυμβίβαστης ύπαρξης! Μαζί τους o Novel 729 αποτίει φόρο τιμής στην μπάντα που όλοι μεγαλώσαμε με τα κομμάτια της.

  Στις 23 Ιουνίου, οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus, οι “heavy hitters” της ελληνικής hip-hop και rock σκηνής αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ιστορική σύμπραξη!

  https://www.facebook.com/hashtag/festivalkalokairiou?__eep__=6&__cft__[0]=AZUCE54k__cxDn-Tsb4u_aUuejCPm56PuvVr-D59Glg1TlRqTHq0UoKg1OnsLeXz2XnV9qUa5mXAx5fEwNT2QBInYb0ORgKkz0_gP0q9pFMgu2QhWSAO7lSyQtdpWBk-rJsO1_olEV01_Yw4j1tOeNvd1GGrbw9TA55v9QXzjZQPFEObzw6xOmN0fI_fIGjuy6AjKFlJTVPkWJQzYpAGK715&__tn__=*NK-R

  Στις 24 Ιουνίου, οι Vodka Juniors επιστρέφουν 3 χρόνια μετά το τελευταίο τους live, στο Street Mode 2019, και μαζί με τον Solmeister μας υπόσχονται μία βραδιά “επιστροφή στην κόλαση”!

  Στις 25 Ιουνίου, ο 12ος Πίθηκος επιστρέφει με φρέσκια δισκογραφική δουλειά και τον δίσκο “Para Siempre” που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και επανασυνδέεται με την πόλη του.

  Στις 26 Ιουνίου, o Saske και o Mente Fuerte μαζί με τους Leaderbrain, Sigma και Sidarta εκπροσωπούν στα Live Sessions τη νέα σχολή του rap και την πιο hot μουσική τάση στην Ελλάδα του 2022.

  Στις 27 Ιουνίου, οι Θραξ Πανκc και η Banda Entopica περνούν ένα χέρι ανανέωσης την παραδοσιακή ελληνική μουσική και τη φέρνουν στο 2022 με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

  Στις 28 Ιουνίου, οι 1000Mods επιστρέφοντας καυτοί από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία κάνουν μια στάση στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τους Bonzai στήνουν μία “heavy” βραδιά!

  Στις 29 Ιουνίου,  Social Waste και Βουκολική Διαταραχή δείχνουν πώς μία εσωτερική συνειδητοποίηση μπορεί να συνοδευτεί με παραδοσιακά όργανα και χορευτικό πανωφόρι.

  Στις 30 Ιουνίου, ο Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska μας παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του. Μαζί τους οι Lemonostifel.

  Στη 1 Ιουλίου, οι Locomondo έρχονται για να μας θυμίσουν, γιατί είναι το top summertime live act! Τη συναυλία ανοίγουν τα Μη Άσματα, ένα ιδιαίτερο κωμικό/μουσικό πρότζεκτ.

  Στις 2 Ιουλίου, οι Septicflesh, μία μπάντα παγκόσμιας εμβέλειας και πρεσβευτές του ελληνικού metal, παρουσιάζουν τα hit τους σε μία πολυαναμενόμενη συναυλία. Μαζί τους οι Μ3ΜΦ1Σ.

  Ζήσε το καλοκαίρι σου!

  Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://e-thessalonikiculture.gr

  Με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95,1

espa el