Αν σκέφτεσαι να πετάξεις το στρώμα σου τότε μάλλον δεν γνωρίζεις για την Spiti bioClean!

Αν σκέφτεσαι να πετάξεις το στρώμα σου τότε μάλλον δεν γνωρίζεις για την Spiti bioClean!

Αν σκέφτεσαι να πετάξεις το στρώμα σου τότε μάλλον δεν γνωρίζεις για την Spiti bioClean!

 • Πιστοποιημένη με τα πρότυπα διαδικασίας καθαρισμού του Αμερικάνικου Ινστιτούτου IICRC η εταιρεία Spiti bioClean δεν είναι τυχαία η προτίμηση σας εδώ και χρόνια.

  Η άμεση ανταπόκριση καλύπτοντας όλο τον νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής , ο επαγγελματισμός, η επι τόπου εξυπηρέτηση στον χώρο σας, η χρήση των καλύτερων οικολογικών καθαριστικών προϊόντων κέρδισαν επάξια την εμπιστοσύνη σας.

  Καθαρισμός στρώματος

  Τα καθαρά κλινοσκεπάσματα μπορεί να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το στρώμα είναι εξίσου καθαρό με τα σεντόνια και το πάπλωμα, αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει.

  Ένας επαγγελματικός (βιολογικός) καθαρισμός του στρώματός μας όχι μόνο θα μας απαλλάξει από όλους του μικροοργανισμούς και τις ακαθαρσίες αλλά θα μας βοηθήσει να έχουμε και καλύτερο ύπνο σύμφωνα με τις μελέτες επιστημόνων.

  Οι πιο σοβαροί λόγοι για να σκεφτούμε να κάνουμε συχνά επαγγελματικό καθαρισμό των στρωμάτων μας είναι: τα ακάρεα, τα βακτήρια,οι μύκητες, το νεκρό δέρμα, οι ιοί/μικρόβια και τα ούρα/σωματικά υγρά (ιδρώτας, κ. ά.).

  Ο καθαρισμός των στρωμάτων οφείλει να επαναλαμβάνετε τακτικά με το ελάχιστο μία φορά ετησίως. Εκατομμύρια ακάρεα, μύκητες και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται μέσα σε ένα έτος σε αυτό γιατί οι συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και σκόνης του χώρου το επιτρέπουν.

  Ο καθαρισμός των στρωμάτων γίνεται με Στεγνό ή Υγρό καθαρισμό. Στον Στεγνό καθαρισμό μία σκούπα με ισχυρή αναρρόφηση και με φίλτρα συγκρατησης μικροσωματιδίων είναι απαραίτητη. Η Spiti bioClean χρησιμοποιεί επαγγελματική σκούπα ισχυρής αναρρόφησης και ατμού με τρία στάδια φιλτραρίσματος με φίλτρο μικροσωματιδιών, κάδο νερού και φίλτρο HEPA14. Ο ατμός με πίεση ως 5 bar σκοτώνει όλους τους αόρατους μικροοργανισμούς που δεν αποβάλλονται με την αναρρόφηση. Στην συνέχεια ψεκάζεται το στρώμα με απολυμαντικό διάλυμα και αφήνεται να στεγνώσει.

  Ο Υγρός καθαρισμός με σκούπα extraction εφαρμόζεται για την απομάκρυνση των λεκέδων με την χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών και ζεστού νερού

  Το πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε τακτικά το στρώμα απλά πρέπει να σκεφτούμε τα αίτια που προκαλούνται από την ύπαρξη των ακάρεων, μυκητών, βακτηρίων και γενικά μικροβίων: άσθμα, βήχας, δερματίτιδα, καταρροή, φαγούρα, δύσπνοια, κ.α.

  Καθαρισμός καναπέ

  Το σαλόνι είναι ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού μας με αποτέλεσμα το ύφασμα να λερώνεται και να χρειάζεται βαθύ καθάρισμα για να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες, λεκέδες και οι μυρωδιές τους.

  Ο βαθύς υγρός καθαρισμός βοηθάει στην αναζωογόνηση και συντήρηση του υφάσματος για να τον απολαμβάνουμε για αρκετό καιρό ακόμα!

  Ο Υγρός Βιολογικός καθαρισμός ενός καναπέ περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Ξηρή Αναρρόφηση για να απομακρυνθούν σκόνες, ψίχουλα και ξηρά μικροσωματίδια
  • Προ-ψεκασμός του υφάσματος με τα κατάλληλα ξελεκιαστικά απορρυπαντικά προϊόντα για να καταπολεμηθούν μέχρι και οι πιο επίπονοι λεκέδες που είναι οπτικά ορατοί όπως ούρα, μελάνια, λάδι, καφές, λεκέδες από φαγητά και αναψυκτικά και άλλα.
  • Χρήση επαγγελματικής σκούπας Αναρρόφησης – Ψεκασμού (extraction) που αποβάλλει όλες τις ακαθαρσίες και την υγρασία αφήνοντας το ύφασμα καθαρό!

  INFO:

  SPITI bioCLEAN
  Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

  Τηλέφωνα: 23920 73159 / 6945294293
  Email: [email protected]

  spitibiocleanlogo

espa el