Του Cosmou τα άστρα: από 20/7-26/7

Του Cosmou τα άστρα: από 20/7-26/7

 Του Cosmou τα άστρα: από 20/7-26/7

 • ΚΡΙΟΣ:

  Κριέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 με αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική/οικογενειακή ζωή από το οποίο θα ανταμειφθείς αν προσπαθήσεις. «Αγαθά κόποις κτώνται» είναι το μήνυμα της νέας Σελήνης και θα πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου, για οτιδήποτε θέλεις να ξεκινήσεις αυτές τις ημέρες. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα σηματοδοτεί ένα νέο μήνα πολλά υποσχόμενο, καθώς θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να πάρεις ανάσα.

  SOS: Μην τρομάζεις τόσο εύκολα με τα δύσκολα!

  ΤΑΥΡΟΣ:

  Ταύρε μου η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 είναι το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας καθώς σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, πρώτα όμως θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή η νέα Σελήνη μιλάει για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, ώστε να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι πολύ πιθανόν να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έχετε κοινό σημείο επαφής και θα έρθεις κοντά με άλλα πρόσωπα, τα οποία ήταν πιο μακριά στο προηγούμενο διάστημα. Το μήνυμα αυτής της νέας Σελήνης είναι πως οι διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως αυτές που χρειάζονται «δουλειά».

  SOS: Κάνε επιτέλους και μια νέα αρχή σε κάτι!

  ΔΙΔΥΜΟΙ:

  Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7, η οποία σε προτρέπει να κάνεις μία εκκαθάριση σε ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με ακρίβεια με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως ίσως θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα έξοδά σου και να ακολουθήσεις ένα πιο λιτό πλάνο σε αυτά! Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αγορές, καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς από αγορές πραγμάτων που στην πορεία δεν θα σου φανούν χρήσιμα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 σηματοδοτεί μία νέα περίοδο πιο ξεκούραστη για εσένα και με ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα!

  SOS: Το πείσμα σου ώρες ώρες είναι καταστροφικό!

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

  Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20/7 η οποία μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να μην είναι εύκολο, καθώς τα «φώτα» της νέας Σελήνης σχηματίζουν αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτή η αντίθεση υποδηλώνει κούραση και κόπο. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, να αφουγκραστείς τους άλλους και να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία έχουν υπάρξει. Κλείσε κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο με τους ανθρώπους που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν τη νούμερο ένα προτεραιότητα σου.

  SOS: Μην αναβάλλεις συνεχώς πράγματα! Ξεκίνα και μην φοβάσαι!

  ΛΕΩΝ:

  Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς ούτε και με δραστηριότητες οι οποίες σε γεμίζουν, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 θα φέρει στο προσκήνιο κούραση. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως η απαιτητική καθημερινότητα και κάποιες έξτρα εργασιακές υποχρεώσεις που είχες το τελευταίο διάστημα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κόπωση σου. Προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο για εσένα και για την ξεκούραση σου καθώς αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές τις ημέρες. Από τις 22/7 που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, ξεκινά μία νέα, πολλά υποσχόμενη περίοδος για εσένα στην οποία θα είσαι πρωταγωνιστής! 

  SOS: Δύο καρπούζια σε μια μασχάλη… δύσκολο!

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

  Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους φίλους σου και σε υποθέσεις που τους απασχολούν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου λέει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις υποσχέσεις που έχεις δώσει προς τους φίλους σου και σε αυτές που έχεις δώσει προς το ταίρι σου ώστε να μην ακούσεις παράπονα εκατέρωθεν! Στις 22/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο που κυβερνά το Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις για να εμπιστευτείς, μιας και φαίνεται πως είναι πιθανόν να επενδύσεις και να δείξεις εμπιστοσύνη σε λάθος πρόσωπα.

  SOS: Τι φάση περνάς και σου φαίνονται όλα μαύρα? Για σύνελθε σε παρακαλώ!

  ΖΥΓΟΣ:

  Ζυγέ μου η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20/7 στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και φέρνει νέα δεδομένα σε αυτόν. Η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο πού βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως θα χρειαστεί να προσπαθήσεις, προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Να θυμάσαι πως αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να δείχνει κούραση από τη δουλειά, όμως την ίδια στιγμή σου λέει πως είσαι πολύ κοντά στην «πηγή» για αυτό μην τα παρατήσεις πριν εκπληρώσεις κάποια πράγματα που θέλεις. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια σου.

  SOS: Δεν χρειάζεται να σου πει κανείς πως πρέπει να παλέψεις κι άλλο, το ξέρεις ήδη!

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

  Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία μιλάει για ένα νέο διάστημα, κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι απόψεις σου όπως επίσης και οι απόψεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Η ιδιομοιρική αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα είναι όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου φίλα προσκείμενα σε εσένα και είναι πολύ πιθανόν οι διαφορετικές απόψεις σας να σε κάνουν να αναθεωρήσεις για κάποιες σχέσεις που έχεις. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μία νέα περίοδο με αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

  SOS: Κάποια πράγματα είναι σοβαρά, μην τα παίρνεις όλα στην πλάκα!

  ΤΟΞΟΤΗΣ:

  Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου(20/7) η οποία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να αντιληφθείς τι έχεις περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο και ποιες είναι οι βαθύτερες σου επιθυμίες. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως ο οικονομικός τομέας θα αποτελέσει βαρόμετρο για τη διάθεσή σου αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να αποφύγεις τα έξοδα καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για οτιδήποτε περιττό. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες καθώς όσο παραμένουν εκκρεμότητες τόσο περισσότερο θα σε αγχώνουν. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινά μία νέα περίοδος γεμάτη έρωτα και περιπέτεια!

  SOS: Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, λίγα και καλά!

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

  Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα οικογενειακό ζήτημα, μία μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, ένα νέο βήμα όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Αυτά είναι μερικά από τα σενάρια της νέας Σελήνης όμως η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως τα παραπάνω δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θα συνοδεύονται από ανησυχία, κούραση και διάφορες σκέψεις. Απόφυγε να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των κινήσεων που θέλεις να κάνεις και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα είναι πιο εσωστρεφές αλλά και πιο ουσιώδες.

  SOS: Όλα πρέπει να αλλάξουν και πρέπει να το καταλάβεις το γρηγορότερο!

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

  Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές απαιτητικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να επικεντρωθείς σε αυτές με αποτέλεσμα να μην έχεις ελεύθερο χρόνο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 δείχνει ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την εργασία σου. Ακόμα δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις μία καθημερινή σου συνήθεια καθώς φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνεις ανακατανομή των υποχρεώσεων σου σε συνάρτηση με το διαθέσιμο χρόνο σου. Στις 22/7 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει αρκετά η αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους άλλους.

  SOS: Ένας φίλος σου μπορεί να σε χρειαστεί, να έχεις το νου σου!

  ΙΧΘΕΙΣ:

  Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία μιλά για ένα νέο έρωτα και για έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο! Η ιδιομοιρική αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή, όμως αυτές οι δυσκολίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν και κατά πόσο αυτό είναι σημαντικό για εσένα. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως ξεκινά έναν νέο διάστημα για εσένα κατά το οποίο θα αφήσεις τα αισθηματικά ζητήματα και θα επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας.

  SOS: Καλά νέα, ετοιμάσου! 

Συντάκτης