Του Cosmou τα άστρα: από 22/5 - 28/5

Του Cosmou τα άστρα: από 22/6 - 28/6

Του Cosmou τα άστρα: από 22/6 - 28/6

 • ΚΡΙΟΣ:

  Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στις 25 του μήνα αλλά και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στις 28 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, είναι ενδείξεις πως κάτι αλλάζει στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να βγεις από το κλίμα εσωστρέφειας και ερωτηματικών στο οποίο έχεις εισέλθει, να καταφέρεις να δώσεις τις απαντήσεις που ετοιμάζεις εδώ και αρκετό καιρό ή να αποφασίσεις να μετακινηθείς σε ένα νέο τόπο διαμονής. Ίσως πάλι να βρεθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, να βρεις το χρονικό περιθώριο ώστε να αποδράσεις κάπου μακριά από έναν τόπο που σε εγκλώβισε τον τελευταίο καιρό. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να αποδείξεις πως έχεις τη δύναμη και την ικανότητα να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που έχεις στο μυαλό σου να τη στρέψεις προς μία πορεία που έχει τη δική σου σφραγίδα, αρκεί να έχεις προετοιμαστεί για έναν αγώνα αντοχής και όχι απαραίτητα ταχύτητας. 

  SOS: Μην τεμπελιάζεις! Σήκω και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

  ΤΑΥΡΟΣ:

  Η Αφροδίτη θα επανέλθει σε ορθή πορεία στις 25 Ιουνίου και αυτό μοιάζει να αποτελεί μία ανάσα ανακούφισης στον οικονομικό τομέα. Καλείσαι να διαχειριστείς με περισσότερη σύνεση ζητήματα χρηματικού περιεχομένου, να επιλύσεις κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει και είναι σε θέση να προκαλέσουν τριγμούς στη ζωή σου. Ίσως να αποφασίζεις να δώσεις τέλος σε μία άρρωστη κατάσταση που επηρεάζει τον οικονομικό τομέα, να ζητήσεις τα χρήματα που σου οφείλονται και να δώσεις τέλος στην αβεβαιότητα που σου προκαλεί μία πρακτική που δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις αρχές του επομένου έτους, σηματοδοτεί μία εσωτερική μάχη που θα κληθείς να δώσεις ώστε να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου που σε σταματούν από το να αναλαμβάνεις δράση. Θα θελήσεις να κάνεις βήματα προσωπικής εξέλιξης αλλά την ίδια στιγμή θα νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια και θα οπισθοχωρείς.

  SOS: Χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση, το σώμα σου στο δείχνει!

  ΔΙΔΥΜΟΙ:

  Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 25 Ιουνίου μοιάζει με την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να ξυπνήσεις απότομα και να καταλάβεις πως το άτομο που έχεις απέναντι σου δεν είναι αυτό που γνώρισες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάτι που σε κάνει να αμφιβάλεις πλέον για την κρίση σου. Ίσως να θελήσεις να δοκιμάσεις την προσωπικότητα του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας. Ίσως να αντιληφθείς πως η προσπάθεια που έκανες το προηγούμενο χρονικό διάστημα ώστε να συνυπάρξεις με ένα άτομο που έρχεται από το παρελθόν έπεσε στο κενό και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να κοιτάξεις προς το μέλλον σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις την ευκαιρία να φύγεις μακριά από μία κατάσταση που έδωσε τις εξετάσεις της και δεν τις πέρασε, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να αποδείξεις πως έλαβες το μάθημα σου και δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε υποσχέσεις που περιλαμβάνουν μεγάλο ποσοστό ουτοπικών διαθέσεων.

  SOS: Μην ελπίζεις σε πράγματα που έχουν τελειώσει προ πολλού!

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

  Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να βγεις από το καβούκι σου και να κοινωνικοποιηθείς εκ νέου. Είναι πλέον πιθανό να έχεις χωνέψει πως κάποια πράγματα δεν είναι πλέον όπως τα είχες συνηθίσει, πως βγαίνεις από μία περίοδο μετάβασης από το παρελθόν προς το παρόν σου. Κάποιες σχέσεις με πρόσωπα που είχες συνηθίσει να συναντάς έχουν πλέον λήξει και είναι καιρός να το χωνέψεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Κάποιες επαγγελματικές συνήθειες θα πρέπει να αλλάξουν και να προκύψουν νέα δεδομένα τα οποία καλείσαι να υπηρετήσεις. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις αρχές του επομένου έτους είναι μία ένδειξη πως αποφασίζεις και προχωράς στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας σου. Ίσως να δοκιμάζεις να στήσεις το καινούργιο εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι ή να είσαι μπροστά στην αλλαγή της οικογενειακής σου κατάστασης. 

  SOS: Οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται μετά από ώριμη σκέψη κι όχι με τη μία!

  ΛΕΩΝ:

  Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στα μέσα της εβδομάδας και αυτό μοιάζει να σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσεις να επιστρέψεις στο κοινωνικό περιβάλλον από το οποίο απομακρύνθηκες τον τελευταίο καιρό. Θα παρουσιαστεί η ευκαιρία να συναντήσεις πρόσωπα που έχετε χάσει την επαφή, να ξαναβρεθείς με φίλους και γνωστούς μετά από μία περίοδο απομόνωσης ή εσωστρέφειας την οποία καλείσαι να αφήσεις πίσω σου. Ίσως πάλι να έχει φτάσει η ώρα που θα λάβεις αποφάσεις επαγγελματικού περιεχομένου, οι οποίες είναι πιθανό να σε οδηγούν κάπου μακριά σε σχέση με το υπάρχον περιβάλλον που διαμένεις. Καλό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου συνήθειες και καταστάσεις που μοιάζουν να σου προκαλούν έναν εγκλεισμό, μία εσωτερική πίεση και να κοιτάξεις προς το μέλλον που ξεκινά να εμφανίζεται και πάλι μπροστά σου. Μπορεί βέβαια ακόμα να βλέπεις σκιές που σου υπενθυμίζουν πως υπάρχει ένα παρελθόν που σε στοιχειώνει, αλλά μην περιμένεις να πάψεις να κουβαλάς μαζί σου δυσάρεστες εμπειρίες που έχουν ως στόχο να σε διδάξουν ώστε να βλέπεις το μέλλον με διαφορετική ματιά. 

  SOS: Πάλι χάθηκες στις αναμνήσεις σου; Ε δεν είσαι για τίποτα!

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

  Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Διδύμους στα μέσα της εβδομάδας αποτελεί μία καλή είδηση για εσένα, αφού θα καταφέρεις να βρεις διεξόδους σε θέματα εργασιακού περιεχομένου που σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να αναλαμβάνεις ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, να προκύπτει μία αλλαγή που έχει επίδραση και σε εσένα και τις αρμοδιότητες που έχεις πλέον πάνω σου. Καλό θα ήταν να είσαι πλέον προσεκτικός/η με τις συναναστροφές σου με άτομα εξουσίας, να προσέξεις ώστε να διατηρήσεις ισορροπίες που είναι εύθραυστες και να φροντίσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να λύνεται μία παρεξήγηση με το έτερο ήμισυ ή μέσα στην οικογένεια, να μπορέσεις να μιλήσεις και να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε ταλαιπωρούν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να έρθεις και πάλι κοντά με το/η σύντροφο σου και να προσπαθήσεις να λύσετε τα προβλήματα σας, χωρίς να μπλέκετε και τρίτα άτομα μέσα σε αυτό που έχει δημιουργηθεί και διογκωθεί.

  SOS: Δεν σου ταιριάζει το υφάκι και η άποψη επί παντός επιστητού… τουλάχιστον όχι τώρα!

  ΖΥΓΟΣ:

  Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας αποτελεί μία καλή είδηση για εσένα, αφού θα καταφέρεις να βρεις εκ νέου το ενδιαφέρον σου και να τονώσεις την κοινωνικότητα σου. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τη ζωή σου, αφού φαίνεται να πως ξεκινά ένα εξάμηνο μέσα στο οποίο θα αλλάξει το στάτους της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Από αυτή την εβδομάδα καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως έχεις το δικαίωμα ή την υποχρέωση να μιλήσεις, να εκφράσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε βαραίνουν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο βέβαια θα συναντήσει αντιστάσεις σε άτομα που κατέχουν εξουσία πάνω σου και μπορεί να συναντήσεις αντίλογο ή ακόμα και έντονες αντεγκλήσεις. Είναι όμως καιρός να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να γίνεις ο πραγματικός σου εαυτός και θα πάψεις να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες και μάσκες που φοράς εδώ και πολύ καιρό.

  SOS: Βγες και πες ξεκάθαρα αυτό που πιστεύεις, κι ας σε χλευάσουν! Τουλάχιστον θα είσαι ειλικρινής!

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

  Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Διδύμους στα μέσα της νέας εβδομάδας μοιάζει να αλλάζει τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα και να σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους που έχουν άμεση επίδραση σε αυτά. Θα χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα με το αφεντικό ή με το συνεργάτη σου και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα χρηματικού περιεχομένου τα οποία επηρεάζουν την ισορροπία της μεταξύ σας σχέσης. Ίσως να προσπαθήσεις να αμυνθείς ή να αντιδράσεις, αλλά να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιμείνεις να διατηρήσεις τις δικές σου απόψεις σε μία κατάσταση που αποτελεί παιχνίδι για δύο. Στον προσωπικό τομέα, είναι καιρός να έρθεις αντιμέτωπος/η με την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις αποφάσεις που έλαβες τον τελευταίο καιρό και είναι αρκετά πιθανό να σε έχουν φέρει αντιμέτωπο/η με την ετυμηγορία και της άλλης πλευράς.

  SOS: Τι εννοείς δεν γυμνάζεσαι; Γιατί έτσι;

  ΤΟΞΟΤΗΣ:

  Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στα μέσα της νέας εβδομάδας σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις τα κακώς κείμενα και τις αναποδιές που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να σου προσφερθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία συνάντηση με ένα άτομο που έχετε απομακρυνθεί και να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σας ώστε να πάψει να υφίσταται η αναστάτωση που προηγήθηκε. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως το προηγούμενο δίμηνο έζησες σε μία πλάνη, πως ξυπνάς από μία σχέση ή συνεργασία που έλαβε χώρα χωρίς όμως να υπήρχαν σαφή δεδομένα σχετικά με την προσωπικότητα της άλλης πλευράς, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μπροστά σε μία έκπληξη. Ίσως πάλι να είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν που σε ταλαιπώρησε και να κοιτάξεις προς το μέλλον που είναι πλέον μπροστά σου, να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε ότι παραμένει έξω από τη ζωή σου χωρίς να αισθάνεσαι περισσότερες τύψεις.

  SOS: Όταν κάτι βλέπεις ότι φεύγει… ε άστο να πάει στο καλό!

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

  Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος απέναντι σου και να σου προκαλεί αναστάτωση σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, να φέρνει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου που έχει επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να λάβεις σχόλια από άτομα που συνεργάζεσαι και τα οποία θα ανατρέψουν υπάρχουσες ισορροπίες, θα προκαλέσουν αναστάτωση σε παγιωμένες δομές. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου τα οποία θεωρούσες πως είχαν επιλυθεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι παρόντα και εμφανίζουν πλέον τις δυσλειτουργίες που έκρυβαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να ισορροπήσεις το χρόνο που επενδύεις στη σχέση σου και το χρόνο που περνάς σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, με στόχο να επιλυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που είναι αρκετά πιθανό να έχουν υπάρξει. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να προετοιμαστείς για την είσοδο σου σε μία περίοδο έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων θα χρειαστεί να επανεκκινήσεις τη ζωή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να απελευθερωθείς από βαρίδια του παρελθόντος.

  SOS: Ασχολήσου λίγο παραπάνω με την προσωπική σου ζωή!

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

  Με την επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας, έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προόδου στον ερωτικό τομέα, να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που τον τελευταίο καιρό είχατε λάβει αποστάσεις. Μπορεί να βελτιωθούν οι συνθήκες διαλόγου ανάμεσα σας, να υπάρξει η ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, να εξαφανιστούν τα εμπόδια που σας διατηρούν σε απόσταση. Ίσως πάλι να βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας που σε ανάγκασε να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, θέλοντας να εξηγήσεις τους προβληματισμούς που διατηρείς σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας, θα ξεκινήσει μία περίοδος έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορέσεις να βγεις από το σπίτι σου, να πραγματοποιήσεις ταξίδια, να ξεκινήσεις τις διαδικασίες εκπαίδευσης που έχεις στο μυαλό σου, να γίνεις και πάλι έντονα κοινωνικός/η με τους γύρω σου. 

  SOS: Αν εσύ έχεις τα ψυχολογικά σου δεν σου φταίνε οι άλλοι!

  ΙΧΘΕΙΣ:

  Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να έρθεις και πάλι κοντά με ανθρώπους που είχατε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Ίσως να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, να κανονίσεις κάποιες συναντήσεις που είχαν αναβληθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα μπορέσεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να το διαμορφώσεις όπως θα ήθελες να είναι, να προχωρήσεις σε αλλαγές που είχες στο μυαλό σου αλλά δεν έβρισκες το χρόνο να τις πραγματοποιήσεις. Ίσως πάλι να λάβεις αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σου, να βγεις από μία περίοδο εσωστρέφειας η οποία σε πίεσε και σε ανάγκασε να παραδεχτείς πως υπάρχουν γκρίζα σημεία τα οποία απαιτούν προσεκτική διαχείριση και τακτοποίηση, γιατί διαφορετικά είναι σαν να επιλέγεις να ζήσεις σε μία πραγματικότητα που μπάζει. Η αλήθεια είναι πως έχεις πλέον σκεφτεί αρκετά και θα πρέπει να έχεις καταλήξει σε αποφάσεις εκκαθαρίσεων και όχι να επιμείνεις να ζεις με ένα μοτίβο που σε μπερδεύει ολοένα και περισσότερο.

  SOS: Το περιβάλλον σου θέλει αλλαγές, όπως και η ψυχούλα σου, σωστά;

Συντάκτης