Του Cosmou τα άστρα: από 6/1 έως 12/1

Του Cosmou τα άστρα: από 6/1 έως 12/1

Του Cosmou τα άστρα: από 6/1 έως 12/1

 • ΚΡΙΟΣ:

  Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα αγαπημένε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα δουλεύεις σκληρά για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες στη ζωή σου, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά, όπου είναι και οι τομείς που θα απασχολήσουν το ενδιαφέρον σου λόγω Σεληνιακής Έκλειψης στον Καρκίνο. Τερματικές αποφάσεις, λόγια σκληρά και ειδήσεις που θα δυσαρεστήσουν είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού και ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα. Βγες με φίλους, διασκέδασε και αποφορτίσουν από την βαριά ατμόσφαιρα της εβδομάδας. Αυτό μπορεί να τονώσει την σχέση σου ή αν είσαι χωρίς ταίρι θα σε βοηθήσει να ξανανιώσεις.

  SOS: Βάλε καινούριους στόχους και ξεκίνα το κυνήγι!

  ΤΑΥΡΟΣ:

  Η νέα εβδομάδα φίλε μου Ταύρε σε βάζει σε σκέψεις δυσάρεστες, ίσως όμως και εσύ από την πλευρά σου τα βλέπεις κάπως απαισιόδοξα αυτές τις μέρες γιατί έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο. Απόφυγε την προσκόλληση σου σε σκέψεις του παρελθόντος που μπορούν πράγματι να σε καταβάλουν αυτές τις μέρες. Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα, φέρνει κάποια δυσάρεστα έγγραφα, νέα ή συναντήσεις, εκεί θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Επαγγελματικά δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι δημιουργικός, στα οικονομικά όμως μου ζορίζεσαι αυτές τις μέρες. Σκληρά λόγια θα ανταλλάξεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου γιατί την χρονιά την ξεκινάς αποφασιστικά , χωρίς πλέον εκπτώσεις στα θέλω σου!

  SOS: Μην διαστρεβλώσεις αυτά που θα ακούσεις. Μείνε μόνο στην ουσία.

  ΔΙΔΥΜΟΙ:

  Η εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών σου αγαπητέ μου Δίδυμε, ενώ μπορώ να πω ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης, τόσο συναισθηματικής όσο και υλικής. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σε κάνει να αισθάνεσαι ανεπάρκεια από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για κλείσιμο υποθέσεων οικονομικών ή υποχρεώσεων σε ζορίζουν με την σύνοδο Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα. Νιώθεις συναισθηματική ανασφάλεια αυτή την εβδομάδα και θα την εκδηλώσεις με νεύρα γιατί ο Άρης κινείται στον Τοξότη στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις την κόντρα με το ταίρι σου!

  SOS: Μην γίνεσαι τόσο εγωιστής με την πρώτη! Συγκρατήσου!

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

  Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού έχουμε την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, αλλά και την μεγαλειώδη σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα. Οι υποθέσεις γύρω σου μυρίζουν μπαρούτι, ήδη αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών ζωής. Νιώθεις όμως ότι ο κύκλος κάποιων σχέσεων και συνεργασιών έχει κλείσει και αυτό είναι κάτι που σε καταβάλει ψυχολογικά και σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου! Βρίσκεσαι στην περίοδο σημαντικών αποφάσεων για την πορεία των αισθηματικών σου, θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να διακρίνεις τι αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου!

  SOS: Ξεκίνα δίαιτα άμεσα, γιατί μου φαίνεται σαν να παραέφαγες!

  ΛΕΩΝ:

  Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα θέλεις την ησυχία σου, κλείνεσαι στο καβούκι σου και προσπαθείς να κατευνάσεις την ένταση ή και την απογοήτευση που βιώνεις. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο φέρνει κάποια νέα, δυσάρεστες ειδήσεις και αποκαλύψεις που αφορούν την εργασία. Πιθανότατα όμως ένα οικείο σου πρόσωπο θα έχει ανάγκη την στήριξη και την φροντίδα σου! Βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής, σημαντικών αποφάσεων για την πορεία σου, την εργασία σου αλλά και την καθημερινότητά σου! Η αισθηματική σου ζωή είναι σε ένα πολύ καλό στάδιο γιατί έχουμε την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να ενισχύει την συντροφικότητα και τον Άρη από τον Τοξότη να σε θέτει σε ερωτική εγρήγορση.

  SOS: Τι θα γίνει με τις υποχρεώσεις σου; Τέλειωσαν οι γιορτές, ξεκίνα πρόγραμμα!

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

  Μέσα σε μία τόσο σκληρή και δύσκολη εβδομάδα για όλους, εσύ φαίνεται να είσαι ο απόλυτα κερδισμένος φίλε μου Παρθένε. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει προσωρινά κάποιες απογοητεύσεις που αφορούν φιλίες, ομάδες, συλλόγους. Μπορεί να σε πιάσουν και οι υπερβολές σου γιατί κάποιες προσδοκίες σου δεν έχουν τον ρυθμό που εσύ θα θελες... Μπορώ να πω όμως ότι η εβδομάδα είναι σημαντική γιατί σε βοηθά πιο ώριμα να κατασταλάξεις στα βαθύτερα θέλω σου τα οποία εντέλει και θα δεις να ικανοποιούνται! Στόχοι, προσδοκίες και όνειρα για την αισθηματική σου ζωή εκπληρώνονται, άσχετα αν αυτό το διάστημα δεν μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα την απόλυτη εύνοιά σου!

  SOS: Κάνε ένα ταξιδάκι, να ανοίξει λίγο το μάτι σου!

  ΖΥΓΟΣ:

  Διανύουμε μία δύσκολη εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ, με την Έκλειψη Σελήνης να γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία και φέρνει την κορύφωση γεγονότων σε θέματα καριέρας. Αυτό το διάστημα όμως σε απασχολεί όμως πολύ και η πορεία στόχων και προοπτικών που έχεις για την πορεία σου! Κάποιες δυσάρεστες συζητήσεις στο σπίτι και στην οικογένεια σου βαραίνουν το κλίμα στο τέλος της εβδομάδας. Ο έρωτας μπορεί να γίνει αυτή την εβδομάδα το καταφύγιο για τα δύσκολα που περνάς. Μία ευχάριστη πρόκληση σε βγάζει από τα συνηθισμένα... ακολούθησέ την και δεν θα χάσεις!

  SOS: Μην τα παρατάς με την πρώτη, ο επιμένων νικά!

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

  Αυτή την εβδομάδα φιλοσοφείς με έναν διαφορετικό τρόπο τη ζωή, συνειδητοποιείς τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου και τι πρέπει να κοιτάξεις μπροστά ... Βάζεις νέους στόχους, κοιτάζεις μπροστά προς νέες προοπτικές που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου, αυτό ακριβώς είναι και το αποτέλεσμα της Έκλειψης Σελήνης που δεν σε επηρεάζει δυσμενώς. Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα σε ωθεί σε σκληρές, απόλυτες αλλά μεταμορφωτικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου! Η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να πάρεις πρωτοβουλίες για την εξέλιξη μίας σχέσης. Προσπάθησε να μην εκφράζεις απόλυτα και πεισματικά τα θέλω σου!

  SOS: Άλλο πράγμα είναι ο γιαλός, κι άλλο η αμμουδιά!

  ΤΟΞΟΤΗΣ:

  Η νέα εβδομάδα ξεκινά με πολλές έννοιες ιδιαίτερα με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αισθάνεσαι ότι τώρα με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου υπάρχει ένας ασφυκτικός κλοιός που δεν σου επιτρέπει να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και ισορροπία. Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα σε βοηθά εντέλει να πάρεις κάποιες σταθερές αποφάσεις που θα μπορέσουν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα φλερτ δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα από την ζωή σου ενώ η επικοινωνία σου με το ταίρι σου βελτιώνεται σημαντικά. Προσπάθησε να παροτρύνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει για νέα πράγματα!

  SOS: Μην ντρέπεσαι να εκφράσεις τα θέλω σου! Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

  Η εβδομάδα της πρώτης Έκλειψης είναι εδώ, συνάμα όμως έχουμε και την κορύφωση της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα στο ζώδιο σου. Βρίσκεσαι στο σημείο καμπής σπουδαίων αλλαγών στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αποκαλύψεις, δυναμικές αποφάσεις, αλλά και δυναμικά γεγονότα σε κάνουν να βρίσκεσαι αυτό το διάστημα στον κυκλώνα σημαντικών εξελίξεων. Προβληματίζεσαι για την εξέλιξη των αισθηματικών σου και ίσως αναγκαστείς να σκληρύνεις και να εφαρμόσεις αποφάσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσες.

  SOS: Τι θα πει όλοι θέλουν το κακό σου; Μήπως βλέπεις φαντάσματα;

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

  Σημαντικές εργασιακές ανακατατάξεις σου προκαλούν έντονο στρες αυτή την εβδομάδα με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Καλείσαι να οριοθετήσεις τις καταστάσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Σύμμαχοί σου η Αφροδίτη από το ζώδιο σου που σε βοηθά να βρίσκεις διέξοδο χαράς αλλά και ο Άρης από τον Τοξότη που σε δικτυώνει. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου χαρίζοντας τόλμη, γοητεία, ερωτισμό. Οι νέες προτάσεις δεν θα λείψουν αφού και ο Άρης από τον Τοξότη «σιγοντάρει» την δράση και τις εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες που θα δεχθείς.

  SOS: Χαμογέλα και λίγο μωρέ, τι μουντρούχος έχεις γίνει πια! 

  ΙΧΘΕΙΣ:

  Εβδομάδα με συγκινήσεις αναμένεται για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ. Η Έκλειψη Σελήνης από τον Καρκίνο ξυπνά μέσα σου τον ερωτισμό και την δίψα σου για νέες ερωτικές περιπέτειες...Δεν λείπουν όμως και οι κρυφοί παρασκηνιακοί έρωτες. Στην κοινωνική σου ζωή συμβαίνουν ανακατατάξεις ή και αποκαλύψεις. Στα επαγγελματικά είσαι σε εγρήγορση.... Ένας έρωτας αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και έστω και αν αισθάνεσαι ανασφάλεια, οι μέρες αυτές μπορούν να σου χαρίσουν αυτό που πραγματικά ζητάς.

  SOS: Αχ αυτά τα ρημάδια τα λεφτά! Πρόσεξε την διαχείρισή τους!