Του Cosmou τα άστρα για τον Απρίλιο

Του Cosmou τα άστρα για τον Απρίλιο

Του Cosmou τα άστρα για τον Απρίλιο

 • ΚΡΙΟΣ:

  Κριέ μου ο Απρίλιος ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα βοηθήσει να επανέλθει η επικοινωνιακή σου διάθεση, που φαίνεται πως ήταν αρκετά υποτονική τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια μαζί με αυτή θα υπάρξει και έντονη παρόρμηση την οποία θα πρέπει να κατευνάσεις προκειμένου να μη σε οδηγήσει σε κάποια παρεξήγηση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12/4 θα βοηθήσει πολύ ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του στενού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς και οτιδήποτε αφορά συλλόγους στους οποίους έχεις ενεργό ρόλο. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις κάποια θέματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία ίσως είναι περισσότερο απαιτητικά από ότι φαίνονται. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στη 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά στις 20/4, εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα κατά το οποίο τα οικονομικά θέματα θα βρίσκονται σε προτεραιότητα. Τότε θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς προς όφελός σου μία οικονομική υπόθεση και να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση στο ταμείο σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό του Καρκίνου στις 23/4 δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία αρκετές φορές θα αποτελεί την αιτία του εκνευρισμού που θα νιώθεις. Απόφυγε εντάσεις στο σπίτι καθώς με την παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο είναι πιθανές. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, η οποία σε προτρέπει να διαφυλάξεις τα οικονομικά σου κεκτημένα και να αποφύγεις τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ευκαιρία ή κάποιο έξτρα έσοδο ξαφνικά.

  ΤΑΥΡΟΣ:

  Ταύρε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα έχει κινητικότητα για εσένα καθώς κατά το δεύτερο μισό του θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιό σου, που θα σημάνουν μία νέα περίοδο για εσένα αλλά και για κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 4/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως το παρασκήνιο δεν θα σε αφήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για μία δική σου υπόθεση για αυτό θα πρέπει να είσαι υπομονετικός μέχρι και τις 19/4, που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει έντονη κόπωση η οποία είναι πιθανόν να προέρχεται από σκέψεις που κάνεις, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις εσωτερικές ανησυχίες ώστε να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/4 εγκαινιάζει επίσημα το μήνα των γενεθλίων σου και μία περίοδο κατά την οποία θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ίσως προσεγγίσεις κάποια θέματα με εγωκεντρική διάθεση κάτι το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου, ακόμα κι αν το έχεις.Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 θα δημιουργήσει βιασύνη και στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις. Για να αποφύγεις τα δυσάρεστα αποτελέσματα αυτής της βιασύνης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και κατά τις μετακινήσεις σου αλλά και σε συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες επιπλέον ευθύνες όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, όμως θα δημιουργήσει και πρόσφορο έδαφος για να ανταμειφθείς.

  ΔΙΔΥΜΟΙ:

  Δίδυμε μου ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 και από τη νέα του θέση θα είναι εξαιρετικά βοηθητικός για την επικοινωνία σου με τους φίλους σου. Η εξωστρέφεια θα είναι χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος και έρχεται να δώσει τέλος στα άγχη και τις ανησυχίες που υπήρχαν μέχρι τώρα, ιδιαίτερα για επαγγελματικά ζητήματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσει και εξαιρετικές ευκαιρίες όσον αφορά την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και την είσοδο νέων προσώπων στο φιλικό σου περιβάλλον. Κάποια θέματα από το παρελθόν χρειάζονται διευθέτηση προκειμένου να μην έρθουν ξανά στο παρόν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει αρκετό παρασκήνιο όσον αφορά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία. Καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους ιδιαίτερα για ζητήματα που είναι «αυστηρώς προσωπικά». Στις 20/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα εσωστρέφειας, το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να ανασυνταχθείς. Οι πλανητικές μετακινήσεις δεν σταματούν εδώ καθώς στις 23/4 έχουμε και την τελευταία μετακίνηση για αυτό το μήνα, αυτή του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης αφήνει το δικό σου ζώδιο κάτι που θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν σχέσεις που είχαν αρκετές εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Από τη νέα του θέση βέβαια μπορεί να ευνοήσει τα έξοδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία τυχαία και ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

  Καρκίνε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες και πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις προκειμένου να διευθετήσεις επαγγελματικές υποθέσεις και ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν δώσει και τα καλύτερα δείγματα. Πληροφορίες και φήμες που αφορούν τη δουλειά ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτού του μήνα, όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σε παρασύρουν σε παρορμητικές αντιδράσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο στον επαγγελματικό τομέα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κλείσει κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μία σχέση ή μία συνεργασία πιθανόν να περάσει διά πυρός και σιδήρου προκειμένου να αποδείξει αν έχει γερές βάσεις. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο χαλαρό και θα σε βρει με άλλη διάθεση. Η επικοινωνία με φίλους και η συναναστροφή με αγαπημένα σου πρόσωπα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό. Στις 23/4 Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο κινητικότητα, ενέργεια και κάποιες στιγμές εκνευρισμού! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο μία αισθηματική υπόθεση ή θα ανοίξει μία νέα!

  ΛΕΩΝ:

  Λέων μου ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 μία πλανητική μετακίνηση που θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσένα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει ένα θέμα που αφορά την εκπαίδευση. Τα σεμινάρια, οι πιστοποιήσεις καθώς και οι εξετάσεις, ενδεχομένως να βρεθούν στο προσκήνιο αυτό το μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξαν αρκετές εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, για αυτό θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία στο πρόγραμμα που ακολουθείς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο μία ημέρα μετά (20/4) εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές συζητήσεις, σκέψεις αλλά και ανησυχία για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως θα φέρει και ευκαιρίες σε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά, δεν αποκλείεται να έρθει και μία νέα επαγγελματική πρόταση. Στις 23/4 ο Άρης κάνει την είσοδό τους στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει την εσωτερική αναστάτωση αλλά και το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα και ορισμένες καταστάσεις που σε απασχολούν. Λόγω του ότι θα είναι εύκολο να χάνεις την ψυχραιμία σου προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που έχουν ως αγαπημένο χόμπι να δημιουργούν εντάσεις. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία σε καλεί να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να αποκτήσεις μία πιο σαφή εικόνα για το πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα δουλειάς.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

  Παρθένε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν και μέχρι τώρα ενδεχομένως να τις νιώθεις σαν βάρος στα πόδια σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να διευθετήσεις υποχρεώσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς και κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με προσωπικές υποθέσεις και σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα θετικό γεγονός που να αφορά είτε τη δουλειά σου είτε την καθημερινότητά σου. Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης μιας και τα έντονα συναισθήματα ίσως αποσυντονίσουν μία σχέση ή μία γνωριμία που υπάρχει.Στις 19/4 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και στη νέα του θέση ευνοεί πολύ περισσότερο θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και μία ημέρα μετά στις 20/4 κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο. Ένα νέο διάστημα περισσότερο εξωστρεφές και ευχάριστο ξεκινά για εσένα και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξουν πρόσωπα που θα επικοινωνήσεις μαζί τους και πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ενδεχομένως να δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία δεν θα είναι βοηθητική στο να διαχειριστείς πληροφορίες, συζητήσεις και την επικοινωνία με τους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο! Η «παγίδα» του Άρη από τη νέα του θέση είναι πως μπορεί να προκαλεί συχνά πυκνά εντάσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων με φίλους. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο αλλά και ένα παλαιότερο ειδύλλιο, κάτι που δείχνει πως θα χρειαστούν ξεκαθαρίσματα! 

  ΖΥΓΟΣ:

  Ζυγέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια νέα δεδομένα σε αυτές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως θα υπάρχει επικοινωνιακή διάθεση μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά το να διευθετηθούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει μία θετική εξέλιξη σε μία αισθηματική υπόθεση. Την ίδια στιγμή πιθανόν να φέρει και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση κατά τη διευθέτηση τους, όμως ο αισθηματικός τομέας θα αποτελέσει το αντίβαρο σε αυτήν την κόπωση.

  Λίγο μετά τα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 19/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Εκτός από τον Ερμή περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο στις 20/4, κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να επιληφθείς αυτών των υποθέσεων μέχρι και το τέλος του μήνα, για να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να βγεις κερδισμένος. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Ίσως να μην υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως η διάθεση με την οποία θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα που σε εκνευρίζουν θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα. Λίγο πριν το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (27/4) η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

  Σκορπιέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει σε αστρολογικό επίπεδο στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Από τη νέα του θέση ο Ερμής δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κάποιες εργασιακές υποθέσεις, πιθανόν και κάποιες αγγαρείες οι οποίες θα μπουν εμβόλιμα στο πρόγραμμά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 είναι ιδανική για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ένα νέο διατροφικό πλάνο, η διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας ή η ένταξη μιας αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου, ευνοούνται πολύ με αυτή τη νέα Σελήνη. Στις 19/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σε φέρει «απέναντι» με κάποια πρόσωπα που σχετίζεσαι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να νιώθεις πως οι απόψεις σας απέχουν «έτη φωτός», όμως η επικοινωνία θα βοηθήσει σημαντικά στο να βρεθεί μία μέση οδός, ιδιαίτερα σε ζητήματα που θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα φωτίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να βελτιωθεί μία υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία. Οι πλανητικές μετακινήσεις συνεχίζονται καθώς στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση ο Άρης μπορεί να δημιουργεί δυσθυμία, η οποία ενδεχομένως θα επηρεάσει τον τρόπο που ερμηνεύεις τη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς αυτά φαίνεται πως θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει ο Άρης. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 η οποία θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείς είτε με κάποια σχέση είτε με κάποιες συνεργασίες που φαίνεται πως έχουν προβλήματα.

  ΤΟΞΟΤΗΣ:

  Τοξότη μου ο Ερμής που μετακινείται στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 κάνει «ποδαρικό» για τον Απρίλιο ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας που μπορεί να δώσει πολλά σε δημιουργικό επίπεδο. Η παρουσία του Ερμή σε ένα ζώδιο άκρως συμβατό με το δικό σου ενισχύει τη διάθεσή σου και αυξάνει τη δημιουργική σου σκέψη αλλά και την έμπνευση. Αυτή θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει τις διαπροσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Ο τομέας των σχέσεων ευνοείται ιδιαίτερα όμως δεν ευνοείται το ίδιο και ο οικονομικός τομέας που χρειάζεται προσοχή στα έξοδα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (20/4) δείχνουν πως το δεύτερο μισό του Απριλίου θα είναι περισσότερο απαιτητικό όσον αφορά τα εργασιακά ζητήματα και τις υποθέσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό θα αποτελέσει τη βάση για να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας, χωρίς να αγχωθείς για το πρόγραμμά σου. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να αφουγκραστείς τα συναισθήματα που σου έχουν προκαλέσει κάποιες καταστάσεις αλλά και κάποια πρόσωπα, καθώς οτιδήποτε αφήσεις «άλυτο» μέσα σου είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει δυσθυμία. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα ενδείκνυνται και για τη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων ιδιαίτερα αν αυτές έρχονται από το παρελθόν. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Αυτή η αλλαγή μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως φαίνεται πως θα είναι προς όφελός σου.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

  Αιγόκερε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με ευκαιρίες για εσένα, καθώς το πρώτο μισό του ενδείκνυται για να διευθετήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι και το δεύτερο μισό του θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 εγκαινιάζει το διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο να φέρεις εις πέρας ζητήματα τα οποία σχετίζονται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή με το σπίτι σε γενικότερο πλαίσιο. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα είναι εξαιρετικές και θα βοηθήσουν σε δουλειές και γραφειοκρατικά θέματα τα οποία αφορούν το χώρο που ζεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αρκεί να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αντιδραστική κίνηση». Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά στις 20/4 φέρνουν εκπλήξεις σε αισθηματικές υποθέσεις. Η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτές και αιτία μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που γνωρίζεις ή ένα πρόσωπο που μόλις θα κάνει την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 θα είναι δύσκολο να τον κρύψεις. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορούν να επηρεαστούν από τη νέα θέση του Άρη καθώς θα βρίσκεται απέναντί σου και εσύ θα πρέπει να είσαι εγκρατής, προκειμένου να μην αφήνεις τον εκνευρισμό να σε οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σε κάνουν να χάνεις το δίκιο σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μιλάει για ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα και για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

  Υδροχόε μου ο Απρίλιος θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 θα φέρει στο επίκεντρο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Οι συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όπως επίσης και οι πληροφορίες που θα φτάνουν στα αυτιά σου θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξει τρόπος για να ξεκαθαρίσει ένα αισθηματικό θέμα, το οποίο σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Η επικοινωνία θα παίξει ξεχωριστό ρόλο σε αυτό για αυτό θα πρέπει να επενδύσεις σε αυτή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 20/4 δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για να διευθετήσεις θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή εστία. Το δεύτερο μισό του μήνα ενδείκνυται για αλλαγές που αφορούν το σπίτι, για τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων καθώς και για την επίλυση θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Οι πλανητικές μετακινήσεις δεν σταματούν εδώ για αυτό το μήνα καθώς στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση ενδεχομένως να δημιουργήσει παραπάνω απαιτήσεις στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να αυξηθεί ο εργασιακός φόρτος όπως επίσης και κάποιες αγγαρείες οι οποίες φαίνεται πως θα κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στις ημέρες. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία θα εγείρει ζητήματα που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα προκειμένου να σε βάλει στη διαδικασία να τα διευθετήσεις.

  ΙΧΘΕΙΣ:

  Ιχθύ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως μέχρι και τα μέσα του μήνα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς κάποιες οικονομικές συμφωνίες και να βγεις κερδισμένος από αυτές. Ακόμα -με την κατάλληλη διαχείριση των πόρων σου- θα είναι εύκολο να κάνεις μία αγορά που έχεις βάλει ως στόχο ή να ξεκινήσεις αποταμίευση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες σου σε περίπτωση που θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 20/4 ενισχύει την επικοινωνιακή διάθεση και θα σε βοηθήσει να «αλλάξεις παραστάσεις» στις σκέψεις σου. Έτσι λοιπόν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εκτός από τα οικονομικά ζητήματα θα επικεντρωθείς και στην επικοινωνία σου με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, μάλιστα κάποιες πληροφορίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Στις 23/4 Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την ενέργειά σου, η οποία θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα ή κάτι που θα τονώσει το σώμα και το πνεύμα σου! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία μπορεί να φέρει μία ξαφνική συνάντηση ή ένα ξαφνικό μήνυμα από ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις!

   

  ΠΗΓΗ: Myastro.gr

Συντάκτης

espa el