Δέσποινα Βανδή: «Αν μου πεις τη λέξη έρωτας, θα απαντήσω Βασίλης»

Δέσποινα Βανδή: «Αν μου πεις τη λέξη έρωτας, θα απαντήσω Βασίλης»

Δέσποινα Βανδή: «Αν μου πεις τη λέξη έρωτας, θα απαντήσω Βασίλης»

  • Η Δέποινα Βανδή, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων και στη δημοσιογράφο, Αθηνά Γεωργοπούλου, με αφορμή συναυλία της στα Γιάννενα για τα 30 χρόνια καριέρας της.

    «Όταν μου λένε νέα παιδιά ότι μεγάλωσαν μαζί μου χαίρομαι. Ευτυχώς δεν μου το λένε οι γιαγιάδες τους. Πολλά κομμάτια ακούω και λέω πως τα είπα! Εκεί που δεν δικαιώθηκα ποτέ ήταν με το «Απαπα»Αυτό το τραγούδι έκανε τεράστια επιτυχία και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε για τον έρωτα:

    «Θα ήθελα να βρεθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος λάμπεις ακόμη και αν είσαι άϋπνος. Δεν σε νοιάζει να τρως, είναι όλα υπέροχα, μυρίζεις τη φύση, νιώθεις τις εποχές. Αν μου πεις τη λέξη έρωτας, θα απαντήσω Βασίλης».

    Όσον αφορά τη μητρότητα αι τα παιδιά της είπε: «Σαν μαμά θα μου βάλω 9,5! Κάπου έχω κάνει και εγώ κάποια λαθάκια. Σκεφτόμουν πριν που με ρώτησες για την επιτυχία, τα παιδιά μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο στη ζωή μου. Έχω κάνει αυτά τα δυο παιδιά που είναι ώριμα παιδιά, είναι καλοί άνθρωποι με αξίες, που σέβονται. Πάντα ήθελα να είμαι μάνα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες υποχρεωμένες να νιώθουν αυτό το συναίσθημα».  

    via

espa el