Διαψεύδει η Ελένη Φουρέιρα το δημοσίευμα για τον Mad Clip

Διαψεύδει η Ελένη Φουρέιρα το δημοσίευμα για τον Mad Clip

Διαψεύδει η Ελένη Φουρέιρα το δημοσίευμα για τον Mad Clip

  • Διαψεύδει η Ελένη Φουρέιρα μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας Panik το δημοσίευμα που την ήθελε να ήταν έτοιμη να μπει στο αυτοκίνητο του Mad Clip το μοιραίο βράδυ όπου ο τράπερ έχασε τη ζωή του.

    Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της «ON Time» ανέφερε πως η τραγουδίστρια από τύχη δεν ήταν το μοιραίο βράδυ μέσα στην Porsche του τράπερ, καθώς αυτός προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι της από το πάρτι του γάμου, όπου διασκέδαζαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Mad Clip καθώς αναχωρούσε, προσφέρθηκε να πάρει μαζί του την Ελένη Φουρέιρα για να την αφήσει στο σπίτι της, μιας και πήγαιναν προς την ίδια κατεύθυνση.

    «Έλα να σε πάω εγώ», της είπε.

    Εκείνη δέχτηκε και ήταν έτοιμοι να φύγουν μαζί από το πάρτι του γάμου, όταν ο μάνατζέρ της, που ήταν επίσης εκεί, τη σταμάτησε και της είπε «ασ’ το, θα σε πάω εγώ σε λίγη ώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της «ON Time» το οποίο ωστόσο διέψευσε η Ελένη Φουρέιρα.

    Το δημοσίευμα προσθέτει πως ο Mad Clip πήρε τον δρόμο της επιστροφής και λίγη ώρα μετά σκοτώθηκε στο δυστύχημα που συνέβη στη Βουλιαγμένη.

espa el