Δύο κοριτσάκια, 9 και 4 ετών, έκλεψαν το οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάνε «να κολυμπήσουν με δελφίνια»

Δύο κοριτσάκια, 9 και 4 ετών, έκλεψαν το οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάνε «να κολυμπήσουν με δελφίνια»

Δύο κοριτσάκια, 9 και 4 ετών, έκλεψαν το οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάνε «να κολυμπήσουν με δελφίνια»

 • Δύο κοριτσάκια, ηλικίας 9 και 4 ετών στη Γιούτα έκλεψαν το αυτοκίνητο των γονιών τους, με σκοπό να οδηγήσουν μέχρι την Καλιφόρνια για να πάνε στην παραλία και να «κολυμπήσουν με δελφίνια».

  Οι δύο αδερφές μάλιστα, τράκαραν ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια συγκρούστηκαν με ένα ημι-φορτηγό. Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους. Και τα δύο παιδιά φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ανέφερε η Salt Lake Tribune.

  Τα κοριτσάκια πήραν τα κλειδιά από το Chevy Malibu την Τετάρτη το πρωί και έφυγαν από το σπίτι της οικογένειάς τους από το υπόγειο, σύμφωνα με το ABC4.

  Η μεγαλύτερη αδερφή, με την μικρότερη αδερφή της ως επιβάτη, οδήγησε περίπου 16 χιλιόμετρα από τη West Jordan προς τη West Valley City, ενώ βγήκαν και στον αυτοκινητόδρομο Route 201 της Γιούτα.

   

  Ο οδηγός του ημι-φορτηγού κάλεσε τις αρχές αφού είδε δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται, πιστεύοντας ότι ο οδηγός είχε πρόβλημα. Ακολούθησε το αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με το φορτηγό του. Οι αστυνομικοί είπαν ότι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ένα μικρό κοριτσάκι στη θέση του οδηγού.

  Δεν είναι σαφές εάν το κοριτσάκι οδηγούσε με ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, ανέφεραν τα τοπικά Μέσα.

  «Είπαν ότι ήθελαν να πάνε στην Καλιφόρνια για να κολυμπήσουν με τα δελφίνια και να πάνε στην παραλία. Είχαν ξυπνήσει στις 3 το πρωί» ανέφεραν οι αρχές.

  «Οι γονείς τους ήταν τρομοκρατημένοι και πολύ σοκαρισμένοι όταν είδαν ότι τα παιδιά τους είχαν εξαφανιστεί», πρόσθεσαν.

  Οι αρχές δήλωσαν επίσης, ότι οι γονείς τους πιθανόν στο παρελθόν να είχαν κάνει ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια, κάτι που έκανε τα κορίτσια να νομίζουν ότι μπορούν να οδηγήσουν ως εκεί.

  Η Danielle LeBlanc, οδηγός σχολικού λεωφορείου στην κομητεία του Σολτ Λέικ, είπε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είδε τη σύγκρουση.

  «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ψάξω τους γονείς», είπε η LeBlanc. «Τότε είδα το αυτοκίνητο και ολόκληρο το μπροστινό μέρος είχε φύγει και σκέφτηκα «Ω όχι!». Και μετά κοίταξα ξανά και είδα δύο μικρά κορίτσια στο μπροστινό κάθισμα.

  »Ήμουν αρκετά σοκαρισμένη», ανέφερε ο LeBlanc. «Αν τα παιδιά μου το έκαναν αυτό, είναι τρελό. »Δεν ξέρω τι θα έκανα ή τι θα ένιωθα» είπε.

  via

espa el