Έγινε viral προσπαθώντας να βάλει βενζίνη σε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο

Έγινε viral προσπαθώντας να βάλει βενζίνη σε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο

Έγινε viral προσπαθώντας να βάλει βενζίνη σε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο

  • Η κατοχή ενός ηλεκτρικού οχήματος μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε απροσδόκητες και διασκεδαστικές συναντήσεις. Όλα ξεκίνησαν από ένα απλό λάθος, όταν μια οδηγός προσπάθησε να βάλει βενζίνη στο ηλεκτρικό όχημα που οδηγούσε.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ξεκίνησε ένα ταξίδι με το Tesla. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι είχε παραβλέψει μια κρίσιμη πτυχή της κατοχής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, την ανάγκη για ηλεκτρική ενέργεια και όχι για βενζίνη.

    Αιφνιδιασμένη, βρέθηκε να στέκεται σε ένα βενζινάδικο, κρατώντας το ακροφύσιο καυσίμου, έτοιμη να γεμίσει το Tesla της. Ήταν ένα ειλικρινές λάθος, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θεατές. Οι περαστικοί την κοίταζαν περίεργα. Η κατάσταση έγινε γρήγορα ενοχλητική, καθώς μερικά άτομα την κορόιδευαν ανοιχτά, αποκαλώντας την «χαζή» ή «άσχετη». Θα μπορούσε να αφήσει τα σχόλιά της να την επηρεάσουν και να νιώσει απογοητευμένη. Αντ' αυτού, όμως, αποφάσισε να αγκαλιάσει την κατάσταση με χιούμορ. 

    H ίδια που είναι influencer και λέγεται Danielle Wright, από το Σέφιλντ, απάντησε πως δεν την νοιάζει για όσα είπαν για εκείνη γιατί στα 22 της βγάζει £550.000 το χρόνο. Προσθέτοντας πως, όπως είπε και ο ίδιος Elon Musk, οι παλιές συνήθειες δύσκολα "κόβονται".

     

espa el