Είσαι χρόνια σε σχέση και το σεξ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα; Tips για να το αλλάξεις

Είσαι χρόνια σε σχέση και το σεξ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα; Tips για να το αλλάξεις

Είσαι χρόνια σε σχέση και το σεξ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα; Tips για να το αλλάξεις

 • Όσο περνάει ο καιρός σε μια σχέση αλλάζουν οι προτεραιότητες και το σεξ, από εκεί που ήταν προτεραιότητα, μπαίνει δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα.

  Μην ανησυχείς, σε όλους μας έχει συμβεί. Οι ειδικοί συγκλίνουν ως προς τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τη σεξουαλική σου ζωή να βελτιωθεί έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης. 
  Πείτε ναι ακόμα και στο γρήγορο σεξ
  Ναι, μπορεί να μην είναι αρκετό για να σας φέρει κοντά σαν ζευγάρι, αλλά σίγουρα θα βελτιώσει τη σχέση σας καταλυτικά, αφού λειτουργεί σαν μια τονωτική ένεση. Να έχετε στο μυαλό σας πώς το γρήγορο σεξ έχει τεράστια δύναμη και εννοείται πώς θα σας θυμίσει και το πρώτο διάστημα που ήσασταν μαζί, που εξαιτίας πολλών παραγόντων δεν περνούσατε όσο χρόνο μαζί επιθυμούσατε.

  Κάντε σεξ ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη
  Κάποιες φορές κάτι η βαρεμάρα, κάτι η ρουτίνα της καθημερινότητας, κάτι το πρωινό ξύπνημα μας κάνουν να αναζητάμε τον ύπνο και την ξεκούραση και όχι το σεξ.
  Δώστε μια ευκαιρία και ας μην έχετε την απαιτούμενη διάθεση. Επαναλάβετέ το σταδιακά και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ. Ο σοφός μας λαός λέει άλλωστε πώς τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και το πιστεύουμε απόλυτα.

  Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας και προσπαθήστε να τις κάνετε πράξη
  Σίγουρα πάντα σκέφτεστε κάτι που σας αρέσει πολύ, σας φτιάχνει και χτυπάει κόκκινο τη σεξουαλική σας διάθεση. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ρόλων, μπορεί οτιδήποτε. Μιλήστε με ειλικρίνεια και κατόπιν βάλτε μπρος για να πραγματοποιήσετε όλα όσα κρύβετε μέσα σας.

  Το σεξ δεν γίνεται μόνο στο κρεβάτι
  Αν το κρεβάτι από σκηνικό για καυτό σεξ έχει μετατραπεί με το πέρασμα των χρόνων σε μέρος για ξεκούραση, χαλάρωση και ύπνο, δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε άλλα μέρη.

  via

espa el