Ένας Μεξικανός έχει για κατοικίδιο κροκόδειλο

Ένας Μεξικανός έχει για κατοικίδιο κροκόδειλο

Ένας Μεξικανός έχει για κατοικίδιο κροκόδειλο

 • Είναι μία κοινή αλήθεια ότι τα εξωτικά κατοικίδια δεν έχουν και την καλύτερη κατάληξη για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς αρκετοί από αυτούς είτε έχουν γίνει «φαγητό» για τα δόντια των ζώων, είτε έχουν τραυματιστεί σοβαρά στην προσπάθειά τους να τα «εξημερώσουν».

  Αυτή η κατάσταση, όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει για τον 29χρονο, Τζόναθαν Αράιζα από το Μεξικό, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, υιοθετώντας έναν... κροκόδειλο. Μάλιστα, οι σχέσεις τους, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ανάλογες ενός ανθρώπου με ένα οικόσιτο ζώο, όπως είναι ο σκύλος.

  Ο 29χρονος έχει ονομάσει τον κροκόδειλό του... Gamora, από ταινία του «σύμπαντος» σούπερ ηρώων της Marvel, «Guardians of Galaxy». «Είναι ελεύθερη να περιφέρεται στο σπίτι κατά βούληση και να περνάει τον χρόνο της ξαπλωμένη είτε στις πολυθρόνες, είτε στο κρεβάτι μου. Ξέρει, μάλιστα, να ανεβαίνει σκάλες και να μπαίνει, αλλά και να βγαίνει από τη λίμνη της κατά βούληση», δήλωσε ο Τζόναθαν, από το Σαν Λουίς Ποτόσι του Μεξικού, ο οποίος και έχει βαφτίσει το εξωτικό κατοικίδιο ως «σκύλο». Επίσης έχει στη κατοχή του δύο τσιουάουα, μερικές χελώνες και έναν αλιγάτορα.

  Πρόσθεσε, επίσης: «Υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις κροκοδείλων που μπορούν να προσαρμοστούν τόσο καλά στην αιχμαλωσία όσο αυτή. Το γεγονός ότι, για το είδος της, είναι ένα τόσο υπάκουο δείγμα που σου επιτρέπει να την κουβαλάς, να είσαι κοντά της και να μην θυμώνεις και να μην εκνευρίζεσαι είναι εκπληκτικό».

  via

   

  @turtlesandcrocs En serio la quiero tanto ❤️🐊#mascotas #cocodrilo #petsoftiktok #parati ♬ Nuestra Canción (feat. Vicente García) - Monsieur Periné

espa el