Επιβάτης σε πτήση άνοιξε την έξοδο κινδύνου να πάρει αέρα!

Επιβάτης σε πτήση άνοιξε την έξοδο κινδύνου να πάρει αέρα!

Επιβάτης σε πτήση άνοιξε την έξοδο κινδύνου να πάρει αέρα!

 • Έχει συμβεί σε όλους μας! Να έχουμε κολλήσει σε ένα γεμάτο αεροπλάνο καθώς περιμένει να απογειωθεί και να μην μπορούμε να σταθούμε από τη ζέστη.
   
  Ένας επιβάτης στη Μόσχα αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου, για να αεριστεί λιγουλάκι ο χώρος.
   
  Πολύ λάθος απόφαση, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Σύμφωνα με το κανάλι Mash στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, οι επιβάτες μέσα στο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Rossiya Airlines από τη Μόσχα στην Αττάλεια είχαν κολλήσει μέσα στο αεροπλάνο με τον κλιματισμό να μη λειτουργεί καλά.
   
  Η πτήση τους είχε καθυστερήσει για δυο ώρες, αργά το βράδυ του Σαββάτου, και σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, κάποιοι επιβάτες είχαν ήδη λιποθυμήσει από τη ζέστη.
   
  Έτσι, ο επιβάτης –το όνομά του δεν δημοσιοποιήθηκε– έχασε την υπομονή του και άνοιξε την αριστερή έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου.
  Αποτέλεσμα της ενέργειάς του –πέρα φυσικά από την άπειρη δροσιά που μπήκε στο αεροσκάφος– ήταν να ξεδιπλωθεί και η φουσκωτή τσουλήθρα για την εκκένωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.
   
  Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες χρειάστηκε να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο και να επιβιβαστούν σε ένα άλλο, με την πτήση να καθυστερεί για πάνω από τέσσερις ώρες.
   
  Ενοχλημένοι οι επιβάτες ανέβασαν βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok και εικόνες από το περιστατικό από τους λογαριασμούς τους στο Twitter.
   
  Εκεί διαμαρτύρονταν για την πτήση τους που καθυστέρησε τόσο, εξαιτίας ενός άντρα που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
  Ένας επιβάτης ανέβασε ένα βίντεο στα social σχολιάζοντας ότι η πτήση είχε είδε καθυστερήσει για δυο ώρες και ότι έκανε πολλή ζέστη στο αεροπλάνο.
   
  Σε ένα άλλο βίντεο –τραβήχτηκε ακριβώς πριν το άνοιγμα της εξόδου κινδύνου– μια γυναίκα ακούγεται να διαμαρτύρεται στο πλήρωμα ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει ζητώντας να επιληφθεί του προβλήματος άμεσα.
   
  Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η αεροπορική εταιρεία προσανατολίζεται στο να μηνύσει τον επιβάτη για ζημιές στο σύστημα εκκένωσης, καθώς και για το κόστος της αλλαγής αεροπλάνου και της χρονικής καθυστέρησης που προκλήθηκε.
   
   
  @poli.tik

  Мы два часа просидело в самолёте из-за хулигана, открывшего эвакуационный выход 🤦🏼‍♀️ ##эвакуация ##самолет ##шереметьево ##турция2021 ##беспрелел ##чп

  ♬ Oh No - Kreepa

espa el